Dobre głosy

Moderator: moderatorzy

ppp
bywalec

Dobre głosy

Post autor: ppp »

Głosy z mojej głowy poprosiły napisać: "Potrzebujemy człowieka do funkcjonowania i dlatego jesteśmy z wami oczywiście w podświadomości człowieka wynikają komplikacje. Chcemy być dla was dobrzy i pomagać zbliżyć się do Boga. Istniejemy w każdym człowieku i chcemy byście to wiedzieli."
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Re: Dobre głosy

Post autor: pawel534 »

Głosy to nic dobrego. Ja wierzę że to może być zniewolenie demoniczne. Głosy mogą być w jednej rzeczy miłe abyś je słuchał a potem mogą nakazywać lub być nieprzyjemmne. Lepiej wcale nie chcieć głosów. Na pewno nie zbliżą Cię one do Boga. Żeby zbliżyć się do Boga nie potrzebujesz głosów, wystarczy modlitwa, Biblia, wiara katolicka.
danielek
zaufany użytkownik
Status: portier

Post autor: danielek »

Ja byym chciał słyszec tylko pozytywne głosy.Musiałem się do nich(tych złych)przyzwyczaić.No i leki dają rade ale nie do konca.
ppp
bywalec

Post autor: ppp »

Pawel534 jeśli już głosy pojawiły się u kogoś to może warto poszukać tych dobrych z nimi łatwiej żyć.
Awatar użytkownika
pawel534
zaufany użytkownik

Post autor: pawel534 »

Glosy to nic dobrego nawet te z pozoru dobre a mogą Ci coś nakazać zrobić albo Cię oszukać. Poza tym głosy nie pozwalają normalnie funkcjonować, człowiek zamiast skupić się na otaczającym go świecie skupia się na głosach. Jak tu pracować i normalnie funkcjonować. Jak ktoś chce żyć jak normalny człowiek nie powinien wcale chcieć głosów. Nie myśl że głosy to jakieś dobre duszki które Ci w czymś pomogą, nie bądź naiwny.
ODPOWIEDZ

Wróć do „głosy”