Zamiana głosów w myśli
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Zamiana głosów w myśli
Glosy jak powszechnie wiadomo są skonfliktowanymi myślami, ale aby załagodzić ten konflikt należy pójść na całość podporządkować się im i utracić cały krytycyzm nie oglądając się za siebie. Skutkuje to tym ze odzyskuje się normalne ludzkie myśli ponieważ wszystkie konflikty wewnętrzne rozwiązuje równanie choroby ale kosztem pamięci zapchanej urojeniami na bazie której są tworzone myśli.
Najważniejsze to przeprowadzić operacje w bezpiecznym miejscu na oddziale zamkniętym i po powrocie do domu od razu wpaść w stara rutynę która zahamuje myśli i ukierunkuje na dawne tory sprzed choroby.
Myśli powoli przestana być skoncentrowane na pamięci zapchanej urojeniami i powoli zaczną się ukierunkowywać na tu i teraz wśród zdrowych.
Leki staja w konflikcie z jeszcze glosami ale sześć lat pracowałem aby się stały częścią mnie i później było tylko dostrajanie się do ich narkotycznej fazy na zamkniętym, bo każda dawka powodowała wybuch konfliktu wewnętrznego dotyczącego leku. A jak już sobie skalibrowałem fazę leków to konflikt znikną.
Aktualnie myślę o nich tylko jak przychodzi godzina ich wzięcia.
Najważniejsze to przeprowadzić operacje w bezpiecznym miejscu na oddziale zamkniętym i po powrocie do domu od razu wpaść w stara rutynę która zahamuje myśli i ukierunkuje na dawne tory sprzed choroby.
Myśli powoli przestana być skoncentrowane na pamięci zapchanej urojeniami i powoli zaczną się ukierunkowywać na tu i teraz wśród zdrowych.
Leki staja w konflikcie z jeszcze glosami ale sześć lat pracowałem aby się stały częścią mnie i później było tylko dostrajanie się do ich narkotycznej fazy na zamkniętym, bo każda dawka powodowała wybuch konfliktu wewnętrznego dotyczącego leku. A jak już sobie skalibrowałem fazę leków to konflikt znikną.
Aktualnie myślę o nich tylko jak przychodzi godzina ich wzięcia.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Re: Zamiana głosów w myśli
ja nie mogę tak, bo by mnie już nie było
nie mogę spać przez glosy
nie mogę spać przez glosy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Z rana jak jeszcze jestem zaspany to mam trochę głosów, ale jak już się w pełni obudzę to znikają głosy a wracają myśli.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- karuna
- zaufany użytkownik
ja zacząłem od nowa medytować w iście prosty sposób i powoli ... widzę, że głosy to moje myśli, ale wyraźnie widać jakim ciężarem są kiedy rosną i przesłaniają już cały umysł
a jest to proste tu i teraz...
a jest to proste tu i teraz...
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Jak odzyskasz myśli to na początku będą wrogie i przeciwko tobie a później staną się zwykłymi myślami.
- karuna
- zaufany użytkownik
Moje są już nawet w porządku, niektóre dzisiaj nawet bardzo. Te głosy i wszelkie doły to są niezałatwione sprawy, które zmykają gdy dotknie je użyczliwienie.