Dziwne Dzwieki ryki z nieba

Moderator: moderatorzy

Sasha
zarejestrowany użytkownik

Dziwne Dzwieki ryki z nieba

Post autor: Sasha »

Witam od okolo 2 miesiecu prawie ze codziennie slysze bardzo glosne dzwieki z okolic nieba czy wy tez macie takie urojenia sa doslownie wszedzie prosze o kontakt
schizek
zaufany użytkownik

Re: Dziwne Dzwieki ryki z nieba

Post autor: schizek »

cos takiego? jak tak to to nie są urojenia
Awatar użytkownika
kuubaw
zaufany użytkownik

Post autor: kuubaw »

Sasha pisze: ndz lip 16, 2017 7:24 pm Witam od okolo 2 miesiecu prawie ze codziennie slysze bardzo glosne dzwieki z okolic nieba czy wy tez macie takie urojenia sa doslownie wszedzie prosze o kontakt
Miałem coś takiego ,miałem wyostrzony nie tylko słuch ale i wzrok i zapach ,dotyk
sąsiad jak wyszedł z domu a szedłem za nim w odległości 50 m czułem jego zapach ,ze słuchem miałem podobnie w ścianie miałem wmurowaną rurę ściekową i słyszałem jak lecą do studzienki ścieki ,teraz tego nie słyszę ,słyszałem też jakieś dzwięki z nieba ale nie opiszę tego bo nie mogę skojarzyć z czym to porównać ,człowiek jak jest bardziej delikatny tym więcej dostrzeże.
Awatar użytkownika
wowo
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 9697465

Post autor: wowo »

Kiedy miałem pierwszą poważną psychozę to słyszałem głosy z nieba, coś tam mi się wydawało że to niby pan Bóg czy ktoś tam inny ale miałem, tak ostra psychoza później mi się już nie zdarzyła.
ODPOWIEDZ

Wróć do „zaburzenia schizotypowe”