Kawa
Moderator: moderatorzy
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Kawa
Widzę że tego tematu nie ma a to jest popularna używka wśród chorych psychicznie. Czajnik nie wytrzymywał miesiąca, a co ja mówię, nie wiem czy 3 tygodnie wytrzymywał na oddziale. Jak to mi jeden chory powiedział, lekarze leczą nie w tym kierunku, zamulają zamiast pobudzić
Re: Kawa
Kawa ma swoje plusy i minusy. Plusem to to że lepiej się po niej myśli i pobudzenie które po niej występuje jest dobre jeśli się bierze mocne leki nasenne. Minusem jest to że wywołuje lęki i stosowana w dużej ilości nie pozwala zasnąć co jak co ale sen jest ważny
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Nie ma dnia bez kilku kaw u mnie.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Właśnie wypiłem kawusię. Późno na tę porę się pobudzić kiedy rano trzeba wstać do pracy?
Ależ skąd, olanzapina da jej radę
Ależ skąd, olanzapina da jej radę
- wowo
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 9697465
Nie pisałem a powinienem napisać. Bywa czasami że piję kawę w domu, częściej jednak chodzę do Caffe Nero, włoska kawiarnia z bardzo dobrą i mocną kawą. Ostatnio nawet ściągnąłem sobie na telefon aplikację tej kawiarni i zbieram znaczki. Co dziesiąty znaczek darmowa kawa, ale jak się przekonałem wystarczy czasami kupić trzy kawy i już jest kawa za free bo potrafi promocyjnie podbić cztery znaczki za jednym razem. Polecam tą kawiarnię i kawę Mocha adresowaną do kobiet bo z czekoladą ale też jest inny wybór. Dla mnie kawa w kawiarni to relaks i chwila zapomnienia o problemach oraz odskocznia umysłu na wyższy level.
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
U mnie też jest fajna kawiarnia.Byłem w niej i też bardzo mocna kawa,trzepnęło mnie mocno po niej.Dorzuciłem nawet wtedy piwo i było dopiero jebnięcie.Jednak chodzenie dla mnie samemu do kawiarni,to nie dla mnie jak widzę ludzi co przychodzą z kimś,to tak smutno i głupio.
- Catastrophique
- bywalec
Mozna przysiąść sie do kogos w kawiarni, zagaic. U mnie, blisko, tez jest kawiarnia. Zajrze tam w wolnej chwili.
Co do kawy, obowiazkowo jedna z rana musi byc, a popoludniu tez jedna, taki mam zwyczaj :p.
Co do kawy, obowiazkowo jedna z rana musi byc, a popoludniu tez jedna, taki mam zwyczaj :p.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- Catastrophique
- bywalec
- Catastrophique
- bywalec