Czy korzystaliście z usług bioenergoterapeuty ?
Moderator: moderatorzy
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Re: Czy korzystaliście z usług bioenergoterapeuty ?
Radzę poszukiwać, poszukiwać i jeszcze raz poszukiwać na własną rękę; dowiadywać się: jest internet i książki, e - booki. Dobrze selekcjonować info i kojarzyć fakty. Ja po przykrym doświadczeniu z psychologami, zwłaszcza po ostatnim przejściu z psychologiem - klechą --wolę trzymać się z daleka od księży i psychologów. Jeśli chodzi o mojego psychiatrę to spoko gość, choć on tylko wykonuje procedurę.
Szukać siły w sobie i nie uzależniać szczęścia osobistego od innych ludzi! Odpowiedzialność za Wasze życie spoczywa w Waszych rękach.
Szukać siły w sobie i nie uzależniać szczęścia osobistego od innych ludzi! Odpowiedzialność za Wasze życie spoczywa w Waszych rękach.
- savior
- bywalec
- Status: zawód? jeszcze nikt się na mnie nie zawiódł
Polecam też Facebooka, tam jest dużo grup na tematy duchowe...tam możecie znaleźć uzdrowicieli - czasem nawet nie trzeba ich widzieć! Jest możliwe uzdrawianie na odległość. Taka duchowa fizyka!
- DOBROSTAN
- bywalec
Dzięki , Dziękuje bardzo .... U mnie w mieście strasznie długo sie czeka do kazdego specjalisty (nie tylko psychiatry) i ludzie szukają innych rozwiązań, dlatego wdzięczny jestem za każdą informacje zbliżającą mnie i innych do Pełni Zdrowia.
PW do mnie: ucp.php?i=pm&mode=compose&u=177
PW do mnie: ucp.php?i=pm&mode=compose&u=177
- Mickey
- zaufany użytkownik
- Status: pracuję
Uzdrowiciele to wyciągacze kasy. Może też zacznę tak dorabiać, parę złotych by wpadło.
- DOBROSTAN
- bywalec
Mickey, w każdym zawodzie są różni ludzie. Księża, politycy, itd. lekaże też są różni. Po prostu jak doświadczysz krzywdy lub widzisz przestępstwo to zgłaszasz na policje. Nie popadajmy w paranoje, że wszyscy są źli.
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: -
- Gadu-Gadu: 623965
czy korzystał ktoś z pomocy bioenergoterapeuty w schizofrenii?
Nie polecam bioenergoterapeutów. Moim zdaniem nie mają oni żadnej mocy lub mają moc demoniczną. Tak czy owak mogą narobić szkód duchowych w człowieku moim zdaniem. Lepiej weź różaniec i się módl o swoje zdrowie. Za darmo i lepiej Ci to na zdrowie wyjdzie.
- piotrs
- zaufany użytkownik
lepiej mowic koronke do miłosierdzia bozego podoba mi się dac wszystko o co mnie prosić będą chociazbylby grzesznik najzatrwaldzialszy dostapi laski z nieskończonego miłosierdzia mojego i 10 rozanca do niepokalanego serca bozego w moim wypadku objawy pozytywne po raz kolejny ustaly tylko na 1 tabletce podtrzymującej amisanu 200mg
-
- bywalec
Ja korzystam z uslug bioenergoterapeuty i jestem zadowolony, mam tez specjalne szmatki naladowane energia, poprawiaja mi one nastroj i latwiej mi sobie radzic z natrectwami, takze polecam
-
- bywalec
Ja korzystam z uslug bioenergoterapeuty i jestem zadowolony, mam tez specjalne szmatki naladowane energia, poprawiaja mi one nastroj i latwiej mi sobie radzic z natrectwami, takze polecam
Ronaldihnio a jaka to enargia w tych szmatkach jest ?kinetyczna potencjalna cieplna ?spytaj swojego bioenergoterapeuty.Ronaldinho pisze: Ja korzystam z uslug bioenergoterapeuty i jestem zadowolony, mam tez specjalne szmatki naladowane energia, poprawiaja mi one nastroj i latwiej mi sobie radzic z natrectwami, takze polecam
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.