sen i zaburzenia

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Gość

sen i zaburzenia

Post autor: Gość »

mam poważne problemy ze snem, a raczej z jego brakiem; snuję się po mieszkaniu,szukam zajecia,nie wiem co począć-domownicy spokojnie chrapią a ja rano muszę być "w pogotowiu";moze ktoś zna prochy bez recepty-za lekarzami nie przepadam...
Awatar użytkownika
tom76
zaufany użytkownik

Post autor: tom76 »

Ja też polecam Melise
Frania
zarejestrowany użytkownik

Melisa --hm

Post autor: Frania »

Melisa jest bardzo dobra, ale jeżeli po dłuższym stosowaniu nie zauważysz różnicy a bezsenność cię nie opuści to polecam się przemóc i pójść do lekarza.
Ja na takie problemy przez jakiś czas brałam Stilnox - 1/2 tabletki mi wystarczyło aby zasnąć spokojnie - czasem 1tabl. Te leki stosuje się jednak albo w formie terapi przy ściśle określony czas bądź doraźnie bo są po dłuższym czasie uzależniejające.
Kolorowych snów ;-)
"Life is like a box of chocolate, you never know what you get"
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”