ekperyment z lotto

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
imon
zaufany użytkownik

ekperyment z lotto

Post autor: imon »

Witam wszystkim w dzisiejszym odcinku chciałbym sprawdzić swoje predyspozycje do przywoływywania w losowaniu numerów w lotto... jak chce się za to zabrać... przedewszystkim pragnę coś napisać...a nóż trafie w sedno i powstanie całkiem niezłe zaklęcie aby numery 3 8 12 23 41 wpadły w dzisiejszym losowaniu mini lotto... Inaczej niżeli zaklęciem tego nazwać nie można... a zaklinać będę absolutnie wszystko od czego zależna może być wygrana... bo czego mi potrzeba... czuje, że w tym wszystkim nie chodzi mi o pieniądze nie chodzi też o sam fakt... nie chodzi też o to aby sprawdzić swoje możliwości... bo odkąd jej sprawdzam to może raz na kilkadziesiąt udało mi się uklepać coś na miarę 520 zł....
Dziś gram o pełną kumulacje.... sam nie wiem czy te pieniądze są mi potrzebne... bo na tą chwilę odczuwam jeszcze spokój, ale potrafię martwić się o finanse... tak więc dziś gram o kilka potrzeb z piramidy Mansona o dwie podstawowe bytu i bezpieczeństwa a może nawet i o którąś z wyższych...
Kiedyś miałem takie prześwity wiary... takie, że wręcz oczywiste wydawało mi się to, że muszę z kimś się podzielić daną informacją... w sensie przygotować umysł takiej osoby.... ale trochę to nie higieniczne... dzisiaj obejdzie się bez was... dziś po prostu zaklnę mój kupon, przekonam go, że mam odpowiednie doświadczenie i predyspozycje do tworzenia takich cudów. Zagrożę mu, że jak nie wpadnie to go podrę.Ale to nie wszystko a w zasadzie i to by było na tyle... o wynikach poinformuje Was w tym wpisie tym chętniej im będą one trafniejsze.... Pieniądze się przydarzą zostaną wydane na szczytne cele moje, Gucia i mojej Matki.
cezary123
zaufany użytkownik

Re: ekperyment z lotto

Post autor: cezary123 »

budkatelefoniczna pisze: numery 3 8 12 23 41 wpadły w dzisiejszym losowaniu mini lotto
Nie.
W losowaniu wypadną numery: 4 9 13 24 42 :)

Eksperyment bez zaklęć. :)
Nie wciągajcie się w Lotto ani zaklęcia.
Awatar użytkownika
imon
zaufany użytkownik

Re: ekperyment z lotto

Post autor: imon »

jestem za cieńki bolek w te klocki
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”