forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
co chwile mam ataki paniki, serce mi wali jak oszalale nierowno boje sie ze dostane zawalu ze umre co mam zrobic w takiej chwili? boje sie byc sama, mam tak od paru dni odkad biore Abilifi
nie mam jej numeru niestety. ale ona pow ze to normalne ze to minie ale ja 2 lata temu mialam nerwice lękowa i teraz jest to samo, a nie mam zadnego leku na nerwice
może zanim będziesz miała okazję porozstawiać z lekarzem to pójdź do apteki i poproś o jakieś silne tabletki ziołowe bez recepty o działaniu uspokajającym
ja też kiedyś brałem Abilifi ale u mnie zamiast lęku były poranne wymioty, aż do odstawienia Abilifi
przejechalam sie do lasu ze znajomymi, teraz sie czuje dobrze . Jak jutro bedzie znowu to samo to gdzies pojade rowerem, to pomaga. Dziekuje za odpowiedzi
No fajnie. Panie Zbyszku. Pani ma ataki paniki, typowe bym powiedział, a ja ją tu znajduję w dziale alkohol i inne. Ok. Więc żeby nie było offtopu. Mam napady sraczki jak piję na zewnątrz. Sram wszędzie gdzie popadnie. Z nerwów jakby. Popadło dwa razy - raz obok śmietnika i raz w śmietniku. Na szczęście miałem chusteczki higieniczne.