ładny zadbany wygląd
Moderator: moderatorzy
ładny zadbany wygląd
Ostatni zdrowo naparzam pompki i drążek . Pompek robię już 270 , drążek narazie 35 podciągnięć oczywiście wszystko na serie . Dziś dołączyłem brzuszki tak na swierzaka zrobiłem 130 brzuszków i 2 minuty deski trzeba jakoś wyglądać co nie . Jeszcze tylko tłuszczyk popalić i będzie fajnie tu postawie na rower . Niektóre rzeczy osiaga sie cierzka praca czasami nawet 2 godziny z dnia . Was też zachęcam do ćwiczeni i wcale nie musicie chodzić na siłkę pompki , brzuszki i przysiady starcza na początek.
I'm just the man in the middle
Of a complicated plan.
No one to show me the light.
Of a complicated plan.
Re: ładny zadbany wygląd
Szczere gratulacje
Zwłaszcza jeśli masz diagnozę F20 i zażywasz jakieś neuroleptyki...
PS. Dla mnie pół godzinny codzienny SPACER byłby już osiągnięciem.

Zwłaszcza jeśli masz diagnozę F20 i zażywasz jakieś neuroleptyki...
PS. Dla mnie pół godzinny codzienny SPACER byłby już osiągnięciem.

- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ja nie wiem jak to robię biorę leki 14 lat i nadal szczupły,mam normalny brzuch,to chyba efekt genów 

jednocześnie dajesz nadzieje, i ją zabieraszTup pisze: Ja nie wiem jak to robię biorę leki 14 lat i nadal szczupły,mam normalny brzuch,to chyba efekt genów![]()

- Marlon
- zaufany użytkownik
- Status: Rencista
Imponujące.Ja robie 3 serie po 20 pompek,a Ty 270.To mi sie w głowie nie mieści szacun.Ile ważysz ?wurm pisze: ↑pt maja 12, 2017 4:40 pm Ostatni zdrowo naparzam pompki i drążek . Pompek robię już 270 , drążek narazie 35 podciągnięć oczywiście wszystko na serie . Dziś dołączyłem brzuszki tak na swierzaka zrobiłem 130 brzuszków i 2 minuty deski trzeba jakoś wyglądać co nie . Jeszcze tylko tłuszczyk popalić i będzie fajnie tu postawie na rower . Niektóre rzeczy osiaga sie cierzka praca czasami nawet 2 godziny z dnia . Was też zachęcam do ćwiczeni i wcale nie musicie chodzić na siłkę pompki , brzuszki i przysiady starcza na początek.
90 kg wzrostu 173 wiem .Powoli ale chudnę . Wiecie jestem, po rispo a dopiero 3 miesiące na abilfy.
I'm just the man in the middle
Of a complicated plan.
Of a complicated plan.