ktore gry wedlug was maja dusze czyli sa ponadczasowe i mozna w nie grac latami
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
ktore gry wedlug was maja dusze czyli sa ponadczasowe i mozna w nie grac latami
moje typy to diablo 2.
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: ktore gry wedlug was maja dusze czyli sa ponadczasowe i mozna w nie grac latami
Mój typ to Heroes of Might and Magic III.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
Re: ktore gry wedlug was maja dusze czyli sa ponadczasowe i mozna w nie grac latami
Latami to - wg mnie - nie da się grać w żadną grę, bo każda w końcu się znudzi, a nawet jak się nie znudzi to osiągnie się w niej pewien osobisty poziom maksymalny.
Dla mnie grą wszechczasów była "Civilization" Sida Meiersa w wersji dla Windows
Również niezłe odloty miałem w trakcie gry w "Unreal" - to była tak gra FPP napisana specjalnie dla karty Voodoo II.
Dość cenię proste gry, które czasami można użyć do skrócenia sobie jakiegoś czasu oczekiwania np. "Blockout" czyli "Tetris", "Wąż", "Mahjong".... Można w nie grywać latami w sporadycznych chwilach np. dużej nudy...
Dla mnie grą wszechczasów była "Civilization" Sida Meiersa w wersji dla Windows
Również niezłe odloty miałem w trakcie gry w "Unreal" - to była tak gra FPP napisana specjalnie dla karty Voodoo II.
Dość cenię proste gry, które czasami można użyć do skrócenia sobie jakiegoś czasu oczekiwania np. "Blockout" czyli "Tetris", "Wąż", "Mahjong".... Można w nie grywać latami w sporadycznych chwilach np. dużej nudy...
- Akatosh
- zaufany użytkownik
The Elder Scrolls III: Morrowind.
Właśnie mam zamiar za jakiś czas (bodaj po raz czwarty czy piąty) podejść do tej gry po blisko 10 latach przerwy.
Właśnie mam zamiar za jakiś czas (bodaj po raz czwarty czy piąty) podejść do tej gry po blisko 10 latach przerwy.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
http://www.wog.acidcave.net/
Do Heroes III jest genialny i wciąż rozwijany dodatek WOG, jest to fenomen w świecie gier że latami się jedną grę rozwija i rozbudowuje.
Do Heroes III jest genialny i wciąż rozwijany dodatek WOG, jest to fenomen w świecie gier że latami się jedną grę rozwija i rozbudowuje.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Gwiazdka Wróżka
- bywalec
- Status: Wróżkowanie.
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=32
Kultowa gra, dobrze oceniana, szkoda że nie ma kontynuacji oprócz drugiej części.
Kultowa gra, dobrze oceniana, szkoda że nie ma kontynuacji oprócz drugiej części.
D'Arvit.
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
z single player to final fantasy 7, neverwinter nights 2: maska zdrajcy. Cos by sie jeszcze znalazlo ale te dwie pamietam najlepiej.
blablabla
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
jeszcze wiecej podajcie tytulow please me more
jestem urodzonym przywodca
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Syberii. To już klasyka.