Jaka muzyke preferujesz??
Moderator: moderatorzy
Jaka muzyke preferujesz??
Bardzo lubie stary Polski rap(hip-hop)
poprostu nie wyobrazam sobie dnia zeby nie poslychac:
Kalibra
Paktofoniki(Pokahontaz)
ABra Daba
A takze lubie tradycyjne klimaty Reggae Bob Marley
ale takze czasami lubie sobie posłuchac dzwiekow relaksacyjnych(o specyficznym natezeniu i czestotliwocici dzwieku)
poprostu nie wyobrazam sobie dnia zeby nie poslychac:
Kalibra
Paktofoniki(Pokahontaz)
ABra Daba
A takze lubie tradycyjne klimaty Reggae Bob Marley
ale takze czasami lubie sobie posłuchac dzwiekow relaksacyjnych(o specyficznym natezeniu i czestotliwocici dzwieku)
Better to ask a dumb question, then to not ask it and stay dumb.
Jesli chodzi o mnie Kamilu to ja lubie Celin Dion z angielskojęzycznych a tak pozatym słucham wszystkiego co polskie stare i nowe ale może bardziej starocie w radju lecą czasem dobre pozytywne kawałki piosenek angielskojęzycznych ale ja niestety nie mam pamieci do tytułów i do nazw wykonawców zresztą rzadko ich podają w radju którego słucham w samochodzie ( nie wiem co to za stacja)no i dlatego nie mogę sobie sciągnąc Mp3-jek
- aaa
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Jest wiele gatunków muzycznych które lubię słuchać w zależności od nastroju, jednak najczęściej to chyba jednak nową szkołę amerykańskiego hip-hopu i niektóre płyty niektórych polskich wykonawców hh ,
VV .
VV .
"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
- tom76
- zaufany użytkownik
Muzyka
...muzyka...muzyka...muzyka...
Ja na codzień słucham radia
"RMF","ZET",inne...najbardziej lubię regionalną stację
Słucham od muzyki poważnej do techno,polska i zagraniczna-bez wulgarnych tekstów
Madonna,Mozart,"ABBA","Freestyle","BEE GEES",Phil Collins,Kozidrak,Sośnicka,Rynkowski,Krawczyk,...
Mam czasem skłonność do słuchania w kółko 1-2 utwory-taka mała kumulacja
Ja na codzień słucham radia
"RMF","ZET",inne...najbardziej lubię regionalną stację
Słucham od muzyki poważnej do techno,polska i zagraniczna-bez wulgarnych tekstów
Madonna,Mozart,"ABBA","Freestyle","BEE GEES",Phil Collins,Kozidrak,Sośnicka,Rynkowski,Krawczyk,...
Mam czasem skłonność do słuchania w kółko 1-2 utwory-taka mała kumulacja
Ostatnio zmieniony śr kwie 05, 2006 4:50 pm przez tom76, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- bywalec
A moje ucho cieszą dźwięki ambientu, dark ambientu (np. Vidna Obmana, Bass Communion) i takie dźwięki jak soundtrack z Requiem dla Snu, sagi Final Fantasy (szczegolnie częsci siódmej i dziesiątej), Carminy Burany, dźwięki muzyki progresywnej, metalu w stylu Opethu, Satyricona, Soulfly'a. Także bliżej nieokreślone gatunkowo zespoły jak Devil Doll, Current 93, Mors Syphilitica, Cocteau Twins, Sigur Ros, Elend, Skalpel. Też dźwięki polskiego punka (Post Regiment, Prawda, Dezerter), a także starego dobrego Kalibra 44. I wiele, wiele innych.
"Twarz, która nie daje światła, nigdy nie będzie gwiazdą."
http://www.pzychobitch.com/
jedyne co znam i lubie bardzo i co electro podjerzdza
jedyne co znam i lubie bardzo i co electro podjerzdza
-
- zarejestrowany użytkownik
Re: Jaka muzyke preferujesz??
[...]
Ostatnio zmieniony śr cze 08, 2016 3:20 am przez Krzysztof Gałkiewicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Jaka muzyke preferujesz??
Deathrock l Goth Rock
Medieval l Folk
Dark Electro
Folk Viking Pagan Metal
Gothic Metal
Indiańska l Szamańska
Polski Punk
To co lubię
Medieval l Folk
Dark Electro
Folk Viking Pagan Metal
Gothic Metal
Indiańska l Szamańska
Polski Punk
To co lubię
"Potrzebuję jeszcze kilku, aby było jak u Wilków, co zaciekle walczą takie małe z takim wielkim bykiem"