rispolept consta
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
rispolept consta
XXX
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 3:45 pm przez mylovelyengland, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: rispolept consta
Jak dla mnie to Consta jest bardziej skuteczna niż tabletki.
A jeśli chodzi o naukę to pewnie najlepiej jest na dawce 25mg.
A jeśli chodzi o naukę to pewnie najlepiej jest na dawce 25mg.
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
Na mnie tabletki nie działały, a consta działa:)
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: student
Zweryfikowałem swój pogląd na temat problemów ze snem. Wygląda na to, że ich powodem jest głównie nieregularny tryb życia, kwestie związane ze spożywaniem posiłków lub raczej brakiem posiłków, przy częstym jedzeniu na mieście, nikotynizmem, brakiem ruchu, wlepianiem ślepi w komputer i silnym stresem. Jakby nie patrzeć nie małą rolę odgrywa również zapewne uzależnienie mieszane mimo trzy letniej całkowitej abstynencji. Ciężko mi jednoznacznie mimo wszystko jednak stwierdzić, dlaczego to Constę wiązałem, tak ściśle z tym zaburzeniem. Może z tego powodu, że po zastrzyku robię się mocno senny, czasami przesypiałem pół dnia i rozregulowywało mi to sen na następny tydzień.
- piotrs
- zaufany użytkownik
ja na rispolept consta czulem się jak bym miał 60lat depresja zmeczenie i wieczorne straszne LĘki wzialem kilka zastrzykow lepiej funkcjonuje na tabletkach sa tez raz na miesiąc zastrzyki abilify maintence nowe nie wiem nie bralem polecali mi