czy chory na schizofrenie może być wiarygodny w sądzie?

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

czy chory na schizofrenie może być wiarygodny w sądzie?

Post autor: Walet Pikowy »

Witam.Miałem dwie sprawy w sądzie.Byłem traktowany normalnie,nie badany przez biegłych.Teraz mnie czeka 3rozprawa jako pokrzywdzony w przestępstwie.Na policji wiedzą,że mam diagnozę schizofrenii,ale bardzo jestem tam traktowany po ludzku.Nie zbywają mnie.Interweniują gdy trzeba.Stawali nawet po mojej stronie w konfliktach z bratem.A jak jest u was?
F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Re: czy chory na schizofrenie może być wiarygodny w sądzie?

Post autor: F20 »

To tylko pozory. Jak mogli stawać po twojej stronie kiedy nie znali relacji Twojego brata tzn. kiedy znali argumenty tylko jednej strony ?. Jako schizofrenik jesteś niewiarygodny i wiadomo że na Twoje słowa należy patrzeć przez szablon konfabulacji, schizofrenicznych urojeń, nie wiarygodnych krzywd, gdzie biednej osobie coś sobie uroiło. Przykładowo ja cały swój czas jaki spędziłem z lekarzem poświęciłem na rozmowie o procesie o dyskryminację i pomimo, że nie znał akt spraw ale wiedział, że są to stany schizo typowe i należy mnie karmić psychotropami. Po prostu biednemu się coś uroiło i narobił rozprawy w sądzie. Drugiemu konowałowi w niedługim czasie zwierzyłem się o swoich zaburzeniach, a tu zaskoczenie ten nie widział możliwości faszerowania mnie prochami, a w procesie nie dopatrywał się żadnych zaburzeń skupiał się jedynie na tym o czym mu mówiłem. Pierwszy nic nie wiedział o tych zaburzeniach i wysnuł je jedynie na temat procesu.
Jeśli masz diagnozę to też masz przypięty schemat patrzenia na Ciebie tj. poprawkę jaką należy brać na Twoje fałszywe i urojone przeżycia. Możesz przecież przez twoje chore wymysły krzywdzić niewinnych. Na zakończenie polecam Ci podręcznik, który daje się do przeczytania uczącym się śledczym, a wszczególnośći rozdział
"Sposób postępowania z osobami należącymi do szczególnych kategorii
Osoby chore psychicznie"
Gdzie na stronie 44 piszą od razu kim jesteś i jak mają udawać w stosunku do Ciebie. Poniżej link
http://katowice.szkolapolicji.gov.pl/wp ... iadkow.pdf
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

f20 znow piles?bo do polowy czytam i dalej nie moge.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

alkohol jest bardziej niebezpieczny niż schizofrenia
F20
bywalec

Łódź się dalej moją alkoholową niepoczytalnością bojąc się zaglądnąć prawdzie w oczy. Materiały policji które dołączyłem są niepodważalne.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

a masz prawnika?z urzedu?dla mnie to ty zawsze bedziesz winny.
F20
bywalec

Tup pisze: pt lut 24, 2017 7:52 pm a masz prawnika?z urzedu?dla mnie to ty zawsze bedziesz winny.
Tak mam prawnika z urzędu i jestem dla niego winny.
ODPOWIEDZ

Wróć do „prawo”