Nawet on nie jest za importem islamistów do Europy

Moderator: moderatorzy

marchewkowy
bywalec

Nawet on nie jest za importem islamistów do Europy

Post autor: marchewkowy »

lmp
zaufany użytkownik

Re: Nawet on nie jest za importem islamistów do Europy

Post autor: lmp »

ja nie mam nic przeciwko arabusom i jestem za otwartymi granicami ale chcialbym miec bron do samoobrony i trzeba by zniesc social bo nie chce im kasy przekazywac poprzez redystyrucje panstwowa (podatki ida na profity dla nich)
marchewkowy
bywalec

Re: Nawet on nie jest za importem islamistów do Europy

Post autor: marchewkowy »

http://wpolityce.pl/swiat/329432-francj ... gami-wideo

Zabierzesz temu ścierwu socjal to będzie się utrzymywać z handlu narkotykami:

będziesz musiał przeprowadzać ewakuację całych dzielnic jak w kalifacie francuskim...

W takim wypadku do swobodnego dostępu do broni (za wyjątkiem dziczy) należało by dodać kompletną bezkarność w przypadku jej użycia do obrony przed dzikusem. Robisz zwyczajny dziki zachód w tym momencie...

Wyłapać, dać ultimatum - albo wracasz do swojego muzułmańskiego dzikiego kraju, albo trafiasz u nas do więzienia na dożywocie, jednak nie darmowe więzienie gdzie wszystko dostanie a takie gdzie będzie musiał pracować na swoje utrzymanie. Podobnie z resztą powinno traktować się zdrajców - pomagasz sprowadzać dzikusów - albo jedziesz do nich albo do więzienia...

PS. Swoją drogą skoro już ewakuowali ludzi z tej dzielnicy i została sama dzicz - to powinni w miejsce ludzi przesiedlić tam lewactwo, antifiarzy, feministki, itp...
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”