lewackie ścierwo i ich "sztuka"

Moderator: moderatorzy

marchewkowy
bywalec

lewackie ścierwo i ich "sztuka"

Post autor: marchewkowy »

Stawanie w obronie pedofilii w USA to zbyt mało - kolejny haniebny wyczyn lewactwa:

http://www.tvp.info/29162149/seans-nien ... patronatem

Hipokryzja level master - otwierać organizacje hejtujące hejt i jednocześnie bronić zbrodniarzy i namawiać do zbrodni - czy lewactwo zna jakiekolwiek granice? Czy upadli już tak nisko, że niżej się nie da...
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Re: lewackie ścierwo i ich "sztuka"

Post autor: Kiciuś_XXL »

Kolejna próba uderzająca w wrażliwe uczucia w większą część katolickich Polaków. Artyści wspierani przez antychrześcijańską część polityki wiedzą jak wywołać poruszenie i krzywdzić innych. Jeśli zamieszani są w to politycy z PO i Nowoczesnej to znaczy że są w tym ukryte głębsze przesłania. Narażają się większości polaków bo uderzają w ich uczucia. Ciekaw jestem czy ich słupek poparcia jeszcze bardziej opadnie.
Myślę też że sami zamieszani politycy osobiście chcieliby zaprezentować publicznie taką swoją manifestację. Wziąć krzyż i klepać się nim po dupie.
Myślą i wiedzą że prawdziwy katolik powinien nastawić prawy policzek, a potem lewy, a potem prawy i w nieskończoność upokarzać ich uczucia i ich chlastać po policzkach. Powinno nic sie nie stać a sami się wyżyją za swe niepowodzenia i przegraną walkę w sondażach.
Wiedzą też czego nie wolno robić, biorąc pod uwagę niedawne wydarzenia we Francji. Któz nie słyszał o gazecie "charlie hebdo"
Gdyby spektakl Klątwa" "był o Mahomecie, to tego teatru już by dziś nie było, a minęły zaledwie trzy dni. Zostałby tylko, dym, gruz i pył.

:shock:
ale się obnażyłem politycznie. Popełniłem aż trzy grzechy wypowiadając się. Kłótnie zaczynają sie gdy chodzi o politykę, religię i seks.
marchewkowy
bywalec

Post autor: marchewkowy »

Kicius_XXL pisze: wt lut 21, 2017 10:58 am...
ale się obnażyłem politycznie. Popełniłem aż trzy grzechy wypowiadając się. Kłótnie zaczynają sie gdy chodzi o politykę, religię i seks.
To ścierwo powoli chyba rezygnuje z kłótni w naszym kraju - już nawet na wykopie coraz mniej wojujących satanistów głoszących lewackie teorie po wyczynach ich kumpli w USA. Lewactwo upadło o czym pisałem w tym dziale dawno temu... jedyny problem jest taki, że lewactwo tak wolno myśli, że zanim to do nich dotrze to minie kilka lat... o przepraszam, lewactwo nie myśli ich właściciele muszą zostać aresztowani za swoje zbrodnie - wtedy dopiero jak ich się odetnie od ich propagandy to bez dopływu rozkazów od nich lewactwo zwyczajnie przestanie funkcjonować.
Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Post autor: Kiciuś_XXL »

marchewkowy pisze: To ścierwo powoli chyba rezygnuje z kłótni w naszym kraju - już nawet na wykopie coraz mniej wojujących satanistów głoszących lewackie teorie po wyczynach ich kumpli w USA. Lewactwo upadło o czym pisałem w tym dziale dawno temu... jedyny problem jest taki, że lewactwo tak wolno myśli, że zanim to do nich dotrze to minie kilka lat... o przepraszam, lewactwo nie myśli ich właściciele muszą zostać aresztowani za swoje zbrodnie - wtedy dopiero jak ich się odetnie od ich propagandy to bez dopływu rozkazów od nich lewactwo zwyczajnie przestanie funkcjonować.
Pogrążają się w otchłani uderzając w uczucia religijne większości Polaków. Mnie osobiście też takie sztuki ranią.
Na kim im zależy? Na jakich wyborcach i ilu ich jest? Do czego zmierzają? Do autodestrukcyjnej zagłady? Oczywiście znajdą się tacy którzy takim postępkiem są zachwyceni, ale ilu ich jest? Czy przekroczą choćby prób wyborczy?
Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”