To wymarły gatunek jesteś Bertha.bertha pisze:Dzisiaj posiadanie kasy jest glownym kryterium wartosciowania ludzi. Nie liczy sie uczucie, milosc ale pieniadz. Wygodne zycie, kalkulacja.
A ja wole byc rozpieszczana slowami, prostymi gestami, sniadankiem… czuc cieplo jego dloni, widziec to cos w jego oczach. I to mi wystarczy za wszystko!
Mam smykałkę do interesów
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: Mam smykałkę do interesów
Tup wiem, wiem... ( slyszalam to wiele razy) ale dobrze mi z tym.Tup pisze:To wymarły gatunek jesteś Bertha.bertha pisze:Dzisiaj posiadanie kasy jest glownym kryterium wartosciowania ludzi. Nie liczy sie uczucie, milosc ale pieniadz. Wygodne zycie, kalkulacja.
A ja wole byc rozpieszczana slowami, prostymi gestami, sniadankiem… czuc cieplo jego dloni, widziec to cos w jego oczach. I to mi wystarczy za wszystko!
"Nadzieja przychodzi do czlowieka wraz z drugim czlowiekiem"
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Też to o sobie słyszałem raz od kobiety.bertha pisze:Tup wiem, wiem... ( slyszalam to wiele razy) ale dobrze mi z tym.Tup pisze:To wymarły gatunek jesteś Bertha.bertha pisze:Dzisiaj posiadanie kasy jest glownym kryterium wartosciowania ludzi. Nie liczy sie uczucie, milosc ale pieniadz. Wygodne zycie, kalkulacja.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Z hazardem trzeba uwazac, jest tak pomyslany, ze w ostatecznym rozrachunku jest sie zawsze na minusie
Nie bez powodu od dawien dawna byla to szara strefa rzadzona przez mafie. Mecze tez byly, sa i beda ustawiane.