Psychoza
Moderator: moderatorzy
Re: Psychoza
To schizofrenia paranoidalna i jej pozytywne objawy .Pozdrawiam i zdrówka życzę.
Mi trudno jest stwierdzić czy jest lepiej czy nie. Z mojej perspektywy wygląda to tak, że lekarze trochę przesadzają. Bliscy uważają inaczej. Mi samemu czasem to przeszkadza a czasem nie. Bywa tak, że czuję się świetnie i tak, że nie potrafię pewnych rzeczy znieść i utrudniają mi funkcjonowanie. Biorę stabilizatory nastroju i aktualnie w małej dawce antypsychotyk. Nie chcę brać zbyt dużo, bo solian czy klozapol to są leki które zmniejszają cały mój urok.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
- sin1991
- zarejestrowany użytkownik
- Status: ochrona
- Gadu-Gadu: 10535572
ja jestem na solian tak zwany amislurpryd chyba w organizmie 2 tyg jest bo nie bralem pewnego razu 5 dni leku i nie czułem żadnej zmiany jak biore to jak witaminke c
można nawet 1 rok leku nie brać ale lekarze mówią że jak powtórzy się atak to uszkodzi mózg
już prawie 4 rok żyje z tym nie miałem żadnego tak zwanego schiza a zapsy leków gromadzą się bo dużo pije a jak pije alkohol to nie biorę
można nawet 1 rok leku nie brać ale lekarze mówią że jak powtórzy się atak to uszkodzi mózg
już prawie 4 rok żyje z tym nie miałem żadnego tak zwanego schiza a zapsy leków gromadzą się bo dużo pije a jak pije alkohol to nie biorę
- sin1991
- zarejestrowany użytkownik
- Status: ochrona
- Gadu-Gadu: 10535572
a co tego schiza że jesteś chodząca bombą to nie wiem czy to nie jest opentanie bo myśli z bogiem też cisneły się na głowe w moim przypadku