Glosy w glowie
Moderator: moderatorzy
-
- zarejestrowany użytkownik
Re: Glosy w glowie
przecież te głosy sa okropne już nie mogę tego wytrzymać słysze glos chłopaka którego nie dawno poznałam i zakochałam się w nim mówi mi okropne rzeczy że nic z tego nie będzie ż fajna jestem ale nic z tego nie będzie i w ogóle to jest takie okropne nie do wytrzymania proszę was o wsparcie
To nie jest okropne. Normalne, że ludzie się wybierają i odrzucają. Okropne jest tylko to, że to się kręci w Twojej głowie.weronika26 pisze:mówi mi okropne rzeczy że nic z tego nie będzie ż fajna jestem ale nic z tego nie będzie i w ogóle to jest takie okropne nie do wytrzymania
Zapytaj go na żywo, przecież są tylko dwie proste możliwości: albo odwzajemni albo nie.
Chyba, że prosisz nas o wsparcie, żeby się zakochał i coś z tego było. No, to trudniejsza sprawa

najgorsza Weroniko jest bezradność w takich sprawach nie ma nic gorszego niżeli szukać wsparcie i nie otrzymać go.... widzisz ja to bym chciał żeby Ci ten głos odszedł jak ręką odjął za raz po tym jak przeczytasz moją wypowiedz... porozmawiam z Twoimi głosami, kto wie może skuszą się na to kiedy uświadomię je, że nie są Ci potrzebne... bo głosy to nic przyjemnego... człowiek hoduje sobie w głowie pewne wyobrażenie o sprawach jakże to istotnych w życiu jak miłość a tu taki cios, który stoi na drodze podczas gdy Ty swoim potencjałem myślowym budujesz w sobie jak i zarówno tym chłopaku jakiś most pojednania... bo czasami do rozkwitu miłość wystarczą na początku myśli. Nie chce żebyś miała te głosy. Przeprowadzę na Tobie głosorcyzmy. Nie podoba mi się to, że masz głosy, będziesz się podobać bardziej samej sobie jak Cię opuszczą... tak więc wyciągam z Ciebie to ziarno głosów i je niszczę. Już nie będziesz miała głosów, bez głosów będziesz podobać się temu chłopakowi bardziej. Jak pomogłem to bardzo się cieszę... Napisz czy opuściły Ciebie po dobroci... niech zachowają się jak pokrętło od magnetofonu.... które będę wyciszał, aż nastąpi totalne wyciszenie a następnie nastąpi drobny pyt i wyłączy się w Tobie ten cały odbiornik to to nieprzydatna funkcja. Na pewno znajdzie się jakiś antywirus na to... zobaczysz będziesz mogła sobie śmiało myśleć o tym chłopaku a ten głos po prostu jak pokrętło w magnetofonie się wyłączy... a cały magnetofon się wyrzuci.... a w miejsce tego magnetofonu napewno zrodzi się w Tobie jakiś talent i będziesz jeszcze piękniejsza... bo musisz mieć coś za to, że tyle z powodu tego głosu przeszłaś.
-
dziękuje tobie za to co napisałeś po moglo mi czuje się inaczej luźniejsza i mogło na ten głos znasz więcej takich słów na to żeby w ogóle tych głosów nie było w innych tematach jak byś chciał to mogła bym ci przedstawić co gadaja na inne tematy
Ja się bardzo cieszę że mam "tępy" mózg na te całe głosy. Miałem coś takiego tylko na lekach.
Małym ludziom to bardzo przeszkadza gdy jesteś kimś. A jak nie płyniesz ze śmieciami jak inni, to dopiero Cię będą zwalczali!
-
zawsze sobie to czytam kiedy przychodzą i bardzo pomaga koji wszystko na prawde dziekuje z całego serca
-
te głosy ja jakieś diwne bo na przykład słyszę głos tego chłopaka który mi się spodoba; jak mówi do mnie że na przykład co czujesz w sercu a ja mu odpowiadam w głosie że zakochałam się w tobie to on mówi do mnie dlaczego? a ja mu odpowiadam że bardzo mi się spodobałes
Może musisz po prostu bezinwazyjnie zakończyć relacje z tym głosem
możesz mu również powiedzieć, że nie jesteś psychologiem... i nie znasz w jednym paluszku natury ludzkiej.... jesteś po prostu dziewczyną, która poczuła na pewnej imprezie, że masz w sobie coś co jest dla mnie interesujące do tego stopnia, że chciałam Cię poznać nieco lepiej, aby zweryfikować czy pierwsze wrażenia jakie ma mnie wywarłeś jest na tyle intensywne bym chciała tą relację pchnąć dalej... chciała bym się z Tobą spotkać raz jeszcze i przekonać Cię czy znajomość z Tobą w dlaszym ciągu będzie dla mnie przyjemnością. Dlaczego mi się spodobałeś... co byłeś inny niżeli teraz, nie wchodziłeś słowami w mój umysł, potrafiłeś się jakoś zachować, a jak ja w pewien sposób wydałam Ci się też interesująca... to może gdy oboje zaczniemy o sobie myśleć to dojdzie do naszego spotkania... bo może nasze pragnienia się pokryją, tylko nie odzywaj już się do mnie w taki sposób i nie pytaj się dlaczego... powiem Ci tylko tyle, że cenię sobie harmonię w moim umysłę a ten Twój głos wolałabym słyszeć na żywo, nie rozmawiaj ze mną więcej w ten sposób... jak się przypadkiem spotkamy to będziemy mieli okazję porozmawiać, a jak nie to nie.
Pierwszy raz gdy miałem głosy pomogła mi ta książka.... i komendy w niej zawarte....
viewtopic.php?f=7&t=23593
możesz mu również powiedzieć, że nie jesteś psychologiem... i nie znasz w jednym paluszku natury ludzkiej.... jesteś po prostu dziewczyną, która poczuła na pewnej imprezie, że masz w sobie coś co jest dla mnie interesujące do tego stopnia, że chciałam Cię poznać nieco lepiej, aby zweryfikować czy pierwsze wrażenia jakie ma mnie wywarłeś jest na tyle intensywne bym chciała tą relację pchnąć dalej... chciała bym się z Tobą spotkać raz jeszcze i przekonać Cię czy znajomość z Tobą w dlaszym ciągu będzie dla mnie przyjemnością. Dlaczego mi się spodobałeś... co byłeś inny niżeli teraz, nie wchodziłeś słowami w mój umysł, potrafiłeś się jakoś zachować, a jak ja w pewien sposób wydałam Ci się też interesująca... to może gdy oboje zaczniemy o sobie myśleć to dojdzie do naszego spotkania... bo może nasze pragnienia się pokryją, tylko nie odzywaj już się do mnie w taki sposób i nie pytaj się dlaczego... powiem Ci tylko tyle, że cenię sobie harmonię w moim umysłę a ten Twój głos wolałabym słyszeć na żywo, nie rozmawiaj ze mną więcej w ten sposób... jak się przypadkiem spotkamy to będziemy mieli okazję porozmawiać, a jak nie to nie.
Pierwszy raz gdy miałem głosy pomogła mi ta książka.... i komendy w niej zawarte....
viewtopic.php?f=7&t=23593
istnieje również taki uzdrowiciel nazywa się go Jan od Boga i przyjmuje w Brazyli, nie mnie jednak wystarczy o nim pomyśleć, troche poszperać na internecie nieco się nim zainteresować... a poczuje tak na odległość, że oczekujesz od niego pomocy. On przeprowadza takie operacje na odległość, w trakcie których nawiązuje kontakt z wszelkimi bytami uzdrawiajacymi, które zaczynają dbać o Twoje zdrowie. Przeprowadza takie ceremonie... że trzeba ileś tam godzin dziennie leżeć jak na stole operacyjnym w swoim łóżku ubrana na biało... i tak przez tydzień czasu... Mi pomogło to jeszcze w czasach kiedy nie byłem na tym forum nieco się podnieść z gąszczu natręctw jakie wyświadczał mi mój umysł...
Spróbuj jak jesteś zainteresowana
Spróbuj jak jesteś zainteresowana
-
Kurcze i znów głos to jest takie dziwne że nie wiem poznałam chłopaka na którym mi zależy a tu jego głos pojawia się w myślach i mowi do mnie że nic z tego nie będzie że po lubił mnie ale nie będzie nic z tego bo chodzi o mojego byłego to jest takie przeraźliwe bo bo boje się że tak stanie się na prawde niech ktoś mi powie jak z tym sobie poradzić
-
bardzo się boje proszę pomózcie mi
Weroniko, ciężko jest pomóc komuś na odległość. Czy zażywasz aktualnie jakieś leki? Jeśli tak i są one nieskuteczne, powinnaś spotkać się ze swoim lekarzem. Również miałam problem z uporczywymi głosami, ale ostatnio po zmianie leków pojawiają się one coraz rzadziej
Może i Tobie pomogłaby jakaś zmiana?

- Słonecznik1
- bywalec
duchowo ci tylko możemy pomóc ,sprubój sie uspokoic