Jak ją szukać?Co czytać i oglądać?Jaką trzeba mieć kobietę,by czuć się męski?
Moderator: moderatorzy
Taką w której się zakochasz z wzajemnością.Tup pisze:Witam![]()
Wydaje mi się, że najlepiej szukać kobietę w środowisku, z którego się człowiek wywodzi, bo jak jest inne to mogą być spore różnice światopoglądowe i trudno jest raczej natrafić na taką osobę, której by te różnice nie przeszkadzały, bo to już wtedy chodzi o naturalną męskość i kobiecość, a chyba nawet większość ludzi jest naszpikowana różnego rodzaju racjami i trudno z taką osobą nawiązać kontakt, ale czemu nie, chyba raczej do odważnych świat należy, a więc może wtedy raczej chodzi o stereotyp mężczyzny, czyli zaradny, uśmiechnięty, zawsze z planem awaryjnym, przy forsie, z mnóstwem przyjaciół i zainteresowań, także tego. A, i wysoki koniecznie, choć Picasso nie był wysoki, a miał powodzenie u kobiet nieprzeciętne, mimo to podobno czuł się przez całe życie bardzo samotny i może nawet i nie rozumiany... Ale... Chodzi mi o to, że może lepiej jak na początek się czegoś szuka to może lepiej skierować się w stronę przyjaciół, którzy dotąd byli lub mogliby być przyjaciółmi, bo to też sporo daje, a później jak się człowiek lepiej czuje no to nam sam początek jest ten spokój umysłu no i uśmiech, który przecież nie zawsze musi być jak mi to znajoma stwierdziła, bo są różne chwile, ale mając kogoś bliskiego, kto rozumie i czuje się, że rozumie, czuje się człowiek znacznie lepiej i wtedy już nie myśli tak o zmartwieniach, więc jest jakiś spokój i uśmiech, choćby wewnętrzny, a gdy nie myśli o zmartwieniach to przestaje za nimi gonić tzn. za potrzebami, bo ma spokój, więc może zająć się czymś innym, bo po co ma gonić, skoro ma spokój, bo domyśla się, że gdzieś tam pewnie jeszcze kogoś spotka, więc pojawiają się zainteresowania i ich rozwój, a gdy to robi to za pewne i pieniądze po jakimś czasie, bo po co coś robić, skoro nie byłoby z tego pieniędzy? Dla satysfakcji to dla mnie za mało, ale jak kto woli, bo jedni wolą bogactwo, a inni biedę klepią, bo wystarczy im satysfakcja... Gdy się coś robi jest sporo czasu, żeby coś wymyślić nowego i tak pojawiają się plany awaryjne: A, B, C, Z, Ą, Ę itd. Do tego człowiek ma koleżankę, do której można wrócić, kogoś w rodzaju przyjaciela, która albo który go rozumie, jedną osobę, która by go nigdy nie zdradziła lub nie zdradzi, może nie każdy by chciał poznać taką osobę, ale mając taką osobę można uciekać do niej od samotności i braku jakiejkolwiek perspektywy na wolny czas. Ona czy on może pocieszy, może zrozumie, bo raczej na tym właśnie polega prawdziwa przyjaźń, a co z tego wyjdzie? Nie wiadomo, lecz jest ten punkt oparcia, od którego można wyjść z chaosu na dobry motyw by poznać jakąś dziewczynę i wiedzieć, że jest wymagająca, arogancka, opryskliwa, leniwa i musi mieć zawsze pierwsza, a do tego wie, że na nią wszyscy lecą to człowiek się nie zraża już tak bardzo! Bo mógłby mieć do kogo wrócić...Tup pisze:Witam![]()
Tak, ale pod warunkiem, że ten jedyny cyc, który w życiu widziałeś nie był tym, który ssałeś jako niemowlę.Tup pisze:Facet to taki,który lubi piękno kobiecego cyca.
Ja już tego nie pamiętam.Daj mi spokój.manshero pisze:Tak, ale pod warunkiem, że ten jedyny cyc, który w życiu widziałeś nie był tym, który ssałeś jako niemowlę.Tup pisze:Facet to taki,który lubi piękno kobiecego cyca.