Do obrońców dziczy muzułmańskiej

Moderator: moderatorzy

marchewkowy
bywalec

Re: Do obrońców dziczy muzułmańskiej

Post autor: marchewkowy »

JudasHonor poczytaj sobie to:

https://en.wikipedia.org/wiki/John_Podesta
https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/295

Tutaj masz wewnętrzne maile zdrajców zza wielkiej wody opisujące sytuacje w Berlinie...

Czy nadal stajesz w obronie dzikusów, broniąc jednocześnie lewackich zdrajców którzy sprowadzają to do nas w ilościach w jakich tylko potrafią?

Jeśli nie znasz języka, dam radę w stylu w jakim otrzymałem odnośnie wyjazdu do Egiptu - naucz się.

PS. Polecam oglądać debatę prezydencką w USA, niedziela 9 października 2016 o godzinie 20 czasu CST (Central Standard Time)... z dość dobrych źródeł wiem, że poruszony zostanie temat gwałtów jakich dopuszczał się Bill C. i kwestii pomocy w ich ukrywaniu przez Hillary C.

PPS. Tak nadal uważam, że każdy - świdomie bądź nie - kto przyczynia się do sprowadzanie muzułmanów do Polski powinien stanąć przed Wojskowym Sądem Specjalnym (poguglaj...) za zdradę.
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Post autor: JudasHonor »

W takim razie powinieneś postawić przed sądem Merkel i sporo wysokich urzędników UE.

Ta fala emigracyjna to w większości cwaniaki szukający lekkiego życia. Nie będą pracować i chcą żyć na czyiś rachunek. W krajach afrykańskich nie mogli na to liczyć, więc korzystają z okazji. Za pewne byli oni rodzajem tzw "elementu" społecznego w krajach, z których przybyli. Patrząc na wybryki znacznej części z nich można tak domniemywać. Nie są oni reprezentantem muzułmanów, Arabów czy czarnej ludności z Afryki.

Druga kwestia, że nawet ta dzicz nie powinna stanowić większego problemu dla normalnie zarządzanego państwa. Otóż, powinni zostać skupieni w obozach resocjalizacyjnych, każdy z nich dostaje prace interwencyjne z uczciwym wynagrodzeniem. Dodatkowo, każdy ma podpisać, że będzie szanował prawo państwa gospodarza i podda się asymilacji. Czyli, skorzysta z darmowej nauki języka, kultury i historii kraju gospodarza. Jeśli nie wyraża zgody, to albo deportacja, albo do więzienia o chlebie i wodzie. I na prawdę nie ma co panikować.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
marchewkowy
bywalec

Czy przeczytałeś koran?
Czy przeczytałeś hadisy?
Czy znasz fatwy obecnie obowiązujące?

Proszę zapoznaj się, bez tych wiadomości nie dowiesz się dlaczego moje zdanie jest jakie jest. Nie dowiesz się dlaczego właśnie muzułmanów globaliści wykorzystują do zmiany społeczeństwa zachodniego. Dlaczego islam powinien być kategorycznie zakazany w cywilizowanym świecie.

Nie oszczędzaj się jedynie do Merkel i urzędników UE, sprawa sięga dużo wyżej...

Obecny muzułmański POTUS używa wszelkich sztuczek aby wywołać atak Rosji na USA...
Jeden z kandydatów jest wcieleniem zła:

O drugim mniej wiadomo, oprócz tego, że nie jest zbrodniarzm wojenny jak poprzedni, nie jest psychopatą skłonnym użyć broni atomowej przeciw Chinom i Rosji...

Wskazówki - kim była Merkel za lat młodości - do jakiej szkoły chodziła, kto był jej mistrzem prowadzącym. Kim jest Sanders, Huma, Clintonowie, Soros, etc... lista długa ale mająca wspólne cechy...
To czy obecnie trwające przygotowania do 3 Wojny Światowej wejdą w fazę zbrojną zależy od wyboru w USA. Wybór Clinton jest gwarancją otwartego konfliktu zbrojnego którego front będzie przebiegał przez Polskę. Wybór Trumpa daje szansę na to iż przygotowania do tego konfliktu się cofnie,co wiąże się z wyrzuceniem dzikusów do ME i Afryki skąd przybyli... a jak wiadomo nawet to nie odbędzie się bezkrwawo... Więc mamy wybór wojna między USA a Rojsą i Chinami (tak mają sojusz) a cofaniem przygotowań - czyli zamieszki lokalne w Europie.

Każdy człowiek pomagający dziuksom jest za opcją pierwszą - czyli życzy Polsce bycia frontem wojennym - jest zdrajcą i będzie ukarany.

Nie w obecnym czasie nie ma czegoś takiego jak przypadki...

Tak muzułmanie są jedynie narzędziem w rękach innych - co nie zmienia faktu, że jest to sekta której głównym założeniem jest zawładnąć światem, oprócz tego gra toczy się na wielu innych frontach, a kończy się na tym, iż obecnie jest ostatnia chwila dla USA aby zaatakować Rosję i Chiny (a w zasadzie zmusić ich do ataku - jak wiadomo nikt nie chce być agresorem)... za kilka lat militarnie Chiny przegonią wszystkich w końcu są największą gospodarką świata...
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Jakby ci to powiedzieć ? Na pustyni Arab pasa swoje kózki, nie potrafi czytać, nie czytał więc Koranu, hadisu ani fatw. Nie planuje zdobycia świata, nic nie wie o obaleniu społeczeństwa zachodniej Europy, nie wie gdzie leży Rosja czy USA, ani tego czy kolejna Wojna Światowa będzie trzecią czy piątą. To poczciwy staruszek, który stara się wiązać koniec z końcem na tej nie przyjaznej ziemi.

Obrazek
marchewkowy
bywalec

JudasHonor pisze:Jakby ci to powiedzieć ? Na pustyni Arab pasa swoje kózki, nie potrafi czytać, nie czytał więc Koranu, hadisu ani fatw. Nie planuje zdobycia świata, nic nie wie o obaleniu społeczeństwa zachodniej Europy, nie wie gdzie leży Rosja czy USA, ani tego czy kolejna Wojna Światowa będzie trzecią czy piątą. To poczciwy staruszek, który stara się wiązać koniec z końcem na tej nie przyjaznej ziemi.
Ja się nie pytałem co robi arab na pustyni, ja się pytałem czy Ty czytałeś.

Akurat odnośnie czytania koranu i wiary w allaha to się mocno myslisz - kto nie przestrzega koranu nie uczestniczy w modlitwach jest apostatą - prawdziwy muzułmanin ma obowiązek zabijać apostatów.

Czy nie znają pojęcia wojny światowej? Przeczytaj koran i ich wersję apokalispy to się dowiesz... jak narazie nie popisałeś się żadną informacją która by potwierdziła Twoją wersję podejścia do islamu.

PS. Cały czas starasz się odwrócić moje podejście - czyli walkę z islamem na walkę z arabami - czy jesteś rasistą, czy nie możesz zrozumieć, że islam nie jest rasą, jest sektą z bardzo groźną ideologią którą można porównać do ideologii nazizmu? Nie jesteś w stanie logicznie odeprzeć argumentów które stawiam a jedynie starasz się zmienić temat, czy jest to działanie zamierzone czy nie szanujesz mnie jako rozmówcy i świadomie ignorujesz to co napisałem?

PPS. quran 9:29 - na początek...
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

prawdziwy muzułmanin to nie samobójca - terrorysta - maniak religijny
:angelic-blueglow:
marchewkowy
bywalec

karuna pisze:prawdziwy muzułmanin to nie samobójca - terrorysta - maniak religijny
Pozwolę sobie stwierdzić, że powyższe stwierdzenie jest objawem ignorancji - oto dowód: koran 9:111.

Proszę aby stawiając założenia na temat islamu używać odnośników do źródeł.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

źródło to You Tube i rozmowa przedstawicieli : islamu, judaizmu, chrześcijaństwa, buddyzmu:

dżihad to wojna wewnętrzna z emocjami negatywnymi
kto to rozumie ten nie zabija

nie będę szukał tej rozmowy bo nie widzę powodu
marchewkowy
bywalec

Znasz znaczenie taqiyya?
koran 3:28

Tak jednak poproszę o podawanie źródeł - jeśli są to źródła w ogólnie dostępnych tekstach jak np koran wystarczy sura i aje, jeśli źródłem jest cokolwiek innego potrzebny będzie link. W innym wypadku rozmowa nie ma sensu, jest jedynie przekazywaniem własnych wrażeń, które zazwyczaj nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

nie rozumiem koranu, biblii jak i innych pism

wygląda to nieciekawie z mojego punktu widzenia, ta treść
bardziej się ich boję niż, nie kieruję się nimi

uważam, że wiele zależy od pewnej świadomości swoich działań, autorytetów (negatywnych też), wiele czynników

ogólnie to oczywiście że powiem iż każdy ma z natury dobre serce
to prawda
dobre serce poprawia funkcjonowanie na wielu płaszczyznach

tutaj też wiedza zawarta z różnych źródeł
w końcu i tak umrzemy... ja nie mówię tego w negatywnym świetle

nie chcę czuć nienawiści nawet jeśli koran to ...
kiedyś pisałem na studiach pracę na ten temat z pewnej strony widzenia tego
- np. nie jedzą świń, bo w ich rejonach "tamtych" czasów były nie do jedzenia, groziło to chorobami/śmiercią, podobna historia ze świętymi krowami z Indiach, tak samo ramadan wynikał do pewnego pewnie stopnia z niemożliwości zaspokojenia głodu czyli "bóg tak chciał" - tak samo z postem chrześcijan, to po prostu kulturowe zależności, i wiele zależało od konkretnej sytuacji, post wynikał z biedy, nie mówię że to złe kontemplować oczyszczenie swoich grzechów, bo to też prawda, może względna też

pozdro
marchewkowy
bywalec

Jednak nie wnosi to nic nowego do "rozmowy" jak na chwilę obecną jedynie ja tutaj podaje konkretne wersy, konkretne informacje... w odpowiedzi dostając subiektywne opinie bez jakiegokolwiek podparcia... nie ma szansy porównać ich z rzeczywistością bez tekstów źródłowych, ba nawet wszechobecne w mediach fakty pozwalają stwierdzić iż te subiektywne odczucia które dostaję w odpowiedzi są błędne.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik

nie wniosę nic, bo się nie zgadzam

na razie
marchewkowy
bywalec

Skoro się nie zgadzasz to tym bardziej powinieneś wnosić fakty do rozmowy, jak inaczej chcesz poderzeć swoje zdanie?
Awatar użytkownika
JudasHonor
moderator
moderator

Podajesz konkretne wersy, które mają się nijak do tego jacy są Egipcjanie i większość muzułmanów.
marchewkowy
bywalec

Uparłeś się na ten Egipt to proszę alarm pochodzi ze strony: https://polakzagranica.msz.gov.pl/Ostrzezenia,15.html
Ze względu na zagrożenie zamachami terrorystycznymi w Egipcie, które mogą być kierowane także przeciwko turystom, Ministerstwo Spraw Zagranicznych odradza podróże do Egiptu z wyłączeniem wyjazdów grupowych do miejscowości turystycznych położonych po stronie afrykańskiej nad Morzem Czerwonym (Hurghada, El - Gouna, Safaga, Marsa Alam) oraz Sharm el-Sheikh na Półwyspie Synaj.

Ministerstwo Spraw Zagranicznych odradza, również ze względów bezpieczeństwa, wszelkie wyjazdy grupowe lub indywidualne poza wyżej wymienione ośrodki. Zalecamy ograniczenie wyjazdów biznesowych do niezbędnych i odbywanie ich w zorganizowanych grupach.

Ministerstwo Spraw Zagranicznych rekomenduje stosowanie się do zaleceń miejscowych służb bezpieczeństwa oraz monitorowanie komunikatów zamieszczanych na stronie internetowej resortu, Ambasady RP w Kairze oraz informacji w mediach lokalnych i zagranicznych.

Zachęcamy osoby przebywające w Egipcie do zgłoszenia swojego pobytu w systemie Odyseusz, a w razie wątpliwości co do sytuacji bezpieczeństwa skontaktowanie się bezpośrednio z Ambasadą RP w Kairze.

MSZ dokłada wszelkich starań, aby zawarte w tym miejscu dane były rzetelne, wyczerpujące i aktualne, jednak mają one charakter wyłącznie informacyjny i nie mogą stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń. Treść powyższego ostrzeżenia pozostaje aktualna do czasu publikacji nowego komunikatu.
Ale widzę, że można w kółko - gdybyś przeczytał wersy które przedstawiłem to byś rozumiał dlaczego inaczej odbierasz muzułmanów niż w rzeczywistości są... (taqiyya). Niestety uparłeś się na wysłanie mnie do Egiptu - zaczynam się zastanawiać czy nie pobierasz opłat za swoje porady i nie chcesz mnie wysłać tam z opremedytacją wiedząc iż jest to odradzane przez władze większości Europejskich krajów...

PS. Wiem, wiem - trzeba wszystko tłumaczyć bo własne szare komórki są zmęczone... na tej stronie jest poziom zagrożenie, jeśli zostanie podniesiony to obowiązuje aż do jego obniżenia, co nie nastąpiło i nie nastąpi... niestety biura podróży takiej informacji nie udostępnią - może dlatego iż im chodzi tylko o kasę... muszą zarabiać na wywożeniu tam podróżnych aby zobaczyli tych wspaniałomyślnych bezinteresownych i genialnych egipcjan...

PPS. Zwróć uwagę jacy są Egipcjanie po filmie o tym kraju (tym który zamieściłem wcześniej) - szczególnie przysłychaj się w momencie jak mówi o traktowaniu innych kiedy mają opaskę hotelową oraz kiedy jej nie mają, może wtedy zrozumiesz jacy zakłamani są muzułmanie. Pojedź sobie do dowolnego kraju gdzie są, wszystko jest tam na sprzedaż, wszystko ma swoją cenę, a że wyglądają na miłych - bo mają w tym interes...
marchewkowy
bywalec

Film nie wymagający komentarza:
marchewkowy
bywalec

Kolejny ciekawy film:

Tutaj ciekawy email od lewackiego agenta do podesty: (zaznaczam iż lewacki agent to ktoś na górze który robi gigantyczną kasę na zdradzie, nie idiota lewacki który w imię samobójczej ideologi dopuszcza się zdrady...)
https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/295

Widzę obrońcom skończyła się wena pisarska... a ja dopiero zaczynam - czyżby temat mało interesujący? Dla anglojęzycznych bardzo polecam wątek "Kulisy zdrady" jest tam adres gdzie dostępne jest wiele maili, obecnie ilość ich rośnie codziennie o kilka tysięcy a tłumaczą wiele, włącznie z tym czym jest ISIS kto je funduje i jakie są motywy tych którzy tym sterują...

PS. Tak sytuacja w skrócie wygląda tak: albo my albo dzikusy... lewactwo jest jedynie bandą pożytecznych idiotów w rękach sorosa które zostanie przez niego usunięte jak przestanie być potrzebne - brawo lewactwo jesteście najmądrzejsi... nie dość, że zdrajcy to jeszcze samobójcy...
marchewkowy
bywalec

mama Ania pisze:a nalepiej przeżyć

Weź Ty Marchewkowy pojedź do Egitpu na wycieczke, jak sugeruje Judas.
Sama pojedź, ale nie na zorganizowaną wycieczkę, na taką prawdziwą...

tylko uważaj...

https://en.wikipedia.org/wiki/Pippa_Bacca

Co prawda ona chciała zacząć wycieczkę od Turcji... tak tej ponoć świeckiej Turcji pełnej pokojowo nastawionych miłych świeckich ludzi...

Tak wiem niektórzy mają skłonności samobójcze... jednak nakazywanie innym popełniania potencjalnie niebezpiecznych dla ich życia czynności powinno być karalne.
Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Post autor: Walet Pikowy »

Miałem raz do czynienia z Turkiem w rozmowie w pracy.Podczas tej krótkiej rozmowy dużo mogłem zauważyć.To tylko moje obserwacje,nie będę ich tutaj wypisywał...
jakotako
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: jakotako »

Basti ft. Toony - "Europa Umiera" (prod. Funk Monster; mix/master: Nestor) English; Deutsche

[youtube]9E6llzSGsyU[/youtube]
ODPOWIEDZ

Wróć do „polityka”