Usunięcie konta
Moderator: moderatorzy
- koniczynka26
- bywalec
- Status: rencistka
Re: Usunięcie konta
Ralf,sprawdziłam dokładnie i w tym temacie są wszystkie moje posty,które tu napisałam i nie zostały one skasowane.
Natomiast Docent-Eden,jak zwykle skasował swoje posty,ale to u niego jest normą,bo on prawie zawsze je kasuje,więc nie przejmuj się Ralfie,bo w tej kwestii myślę,że wszystko jest w porządku.
Natomiast Docent-Eden,jak zwykle skasował swoje posty,ale to u niego jest normą,bo on prawie zawsze je kasuje,więc nie przejmuj się Ralfie,bo w tej kwestii myślę,że wszystko jest w porządku.
ok, to mnie uspokoiłaś. Myślałem że coś niedobrego się tu dzieje i moderatorzy kasują posty na prawo i lewo.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
z prochu powstałeś i w proch się obrócisz
z prochu powstałeś i w proch się obrócisz
- Necro
- zaufany użytkownik
Zbyszek ja mam teraz ciężko usuń te konto jade na badanie przez dwóch biegłych sądowych psychiatrów bo sprawę mi kręcą usuń proszę cie .
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Necro, co na jedno do drugiego. Jeśli chcesz zawieszę Twoje konto, ok ?
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
A o usunięciu z powodu zmiany uczuć jest trochę tu: viewtopic.php?f=7&t=23507&p=441592#p441592
-
- bywalec
Zbyszku proszę o usunięcie mojego konta. Bycie na forum dyskusyjnym na którym nie ma z kim dyskutować nie ma sensu. A po odejściu Moi nie ma tu do kogo gęby otworzyć. Jak mam się przerzucać gównem z małpiszonami pokroju Mańka, czy próbować przemówić do obłąkańców pokroju Mati to wolę jakieś opowiadanie napisać coś przeczytać, poudzielać się w stowarzyszeniach i forach dla normalnych. Z początku sądziłem, że znajdę tu coś co mi pomoże, potem że może komuś pomogę. Na jedno ani drugie nie ma szans. Większości z nich pomoże tylko lobotomia. Ujawnienie się przez umieszczenie zdjęcia było niepotrzebną demonstracją. Dalsze posiadanie konta na tym forum może mi zwyczajnie zaszkodzić. Nikt nie wie tu gdzie mieszkam o mojej chorobie i gdy zlikwiduje konto nikt się nie dowie. Zachowuję się jak normalny i tak chcę być dalej postrzegany. Tu już wszystko co chciałem powiedzieć powiedziałem.
Żegnam.
Żegnam.
-
- bywalec
Pogrzebany, to forum absorbuje cie tak bardzo, że musisz z niego rezygnować żeby robić te rzeczy?pogrzebany żywcem pisze:to wolę jakieś opowiadanie napisać coś przeczytać, poudzielać się w stowarzyszeniach i forach dla normalnych.
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Przecież z aktywnego konta nie wynika przymus dyskutowania z kimkolwiek !pogrzebany żywcem pisze:... proszę o usunięcie mojego konta. Bycie na forum dyskusyjnym na którym nie ma z kim dyskutować nie ma sensu.....
-
- bywalec
Ale jest tu ślad mojej obecności, który zniknie wraz z kontem. Nie zaglądałem tu ponad miesiąc a okazało się że ktoś cytował moje wypowiedzi i je komentował a moje milczenie odbierał jako triumf. Jedyny sposób by to powstrzymać to kasacja konta.
-
- bywalec
Absorbuje was a mając pod ręką moje wypowiedzi a teraz zdjęcie macie o wiele większe możliwości by mi tu podsrywać i dorabiać gębę gdy ją ŻYJĘ.Prawie Zle pisze:Pogrzebany, to forum absorbuje cie tak bardzo, że musisz z niego rezygnować żeby robić te rzeczy?pogrzebany żywcem pisze:to wolę jakieś opowiadanie napisać coś przeczytać, poudzielać się w stowarzyszeniach i forach dla normalnych.
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Czlowiek nie ma nic lepszego do roboty...
a co za problem zebys usunał swoje zdjęcie
nie musisz go mieć.
ja nie widze gdzie ktos cie cytuje. tu jest za duzo osób i nie da sie wyapać nowych postów. przynajmniej ja nie umiem.
gubie sie kompletnie.
i np. zupełnie nie wiem co pisałeś. większosc nowych uzytkownikow tez pewnie tak ma
nie musisz go mieć.
ja nie widze gdzie ktos cie cytuje. tu jest za duzo osób i nie da sie wyapać nowych postów. przynajmniej ja nie umiem.
gubie sie kompletnie.
i np. zupełnie nie wiem co pisałeś. większosc nowych uzytkownikow tez pewnie tak ma
-
- bywalec
Sęk w tym że niektórzy z was nie mają nic lepszego do roboty.
-
- bywalec
Niektórzy są tu dłużej niż ty a ja mimo że w ilości postów jestem daleko z tyłu w rankingu aktywności byłem na tyle charakterystyczny że dorobiłem się kilku wielbicieli.iwo pisze:a co za problem zebys usunał swoje zdjęcie
nie musisz go mieć.
gubie sie kompletnie.
Usunąć konto a nie dopytywać się na co i po co. Nie jestem rośliną której coś się przywidziało. To przemyślana i racjonalna decyzja.
- JudasHonor
- moderator
Po prostu daj sobie spokój z forum, rób swoje.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.
-
- bywalec
Też zauważyłem że poziom wypowiedzi na forum spadł. mi to forum jednak pomagało w tym sensie, że jak się gorzej czułem to pisałem tylko tutaj.
Jak dostałem bana to zacząłem pisać po innych - czego trochę żałuję.
Jak dostałem bana to zacząłem pisać po innych - czego trochę żałuję.
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
-
- bywalec
Rozumiem że "idź się wypchaj lamusie i rób co chcesz" to ostateczna odpowiedź administracji tego forum? Innym użytkownikom można po trzy razy kasować konta i wystarczy do tego argument "ja kcem źle się czuję" a najnormarlniejszej osobie, która podaje kilka racjonalnych argumentów się odmawia "bo nie".
Dobra wynoszę się. Nie będę wygłupiał się jak Eden i kasował postów ale zdjęcie usunę. Któryś z moich sąsiadów jeszcze przypadkiem by tu zajrzał. Nie potrzebne mi to.
Dobra wynoszę się. Nie będę wygłupiał się jak Eden i kasował postów ale zdjęcie usunę. Któryś z moich sąsiadów jeszcze przypadkiem by tu zajrzał. Nie potrzebne mi to.
- JudasHonor
- moderator
Nie mam uprawnień do usuwania kont, to chyba tyko zbyszek może. Poza tym, źle mnie zrozumiałeś, nie było w mojej wypowiedzi złośliwości.
Kolejny dzień pełen nowych możliwości.