czy zasztrzyki depot neuroleptyki są bardzo toksyczne?
Moderator: moderatorzy
czy zasztrzyki depot neuroleptyki są bardzo toksyczne?
czy zasztrzyki depot neuroleptyki są toksyczne na jelita i watrobe,bo pisze że omijają jelita i wątrobe,ale czy to jakoś odziałuje toksycznie na jelita,wątrobe,organizm?bo toksyczne przecież są bardzo,więc gdzie to się osiada? i naco szkodzi? chodzi mi głównie czy to szkodzi na mikrobiom w jelitach?bardzo to dla mnie ważne bo mam zamiar brac taki zastrzyk raz na 2,4 tygodnie.....
narazie zeby sie podleczyc a pózniej jakbym sie oczyscil calkowicie to bym zaczął brac orotan litu bo niestety jeszcze jest za wczesnie juz duzo lepiej jest ale po 4 dniu stosowania mnie troche rozdraznil.......wczesniej bylo duzo gorzej bo juz po 1 kapsulce mie rozdraznil i to po 15 min i to ogromnie a teraz po 4 dniu i po 2 godzianch wiec duzo lepiej z mikrobiomem znaczy jest..........
narazie zeby sie podleczyc a pózniej jakbym sie oczyscil calkowicie to bym zaczął brac orotan litu bo niestety jeszcze jest za wczesnie juz duzo lepiej jest ale po 4 dniu stosowania mnie troche rozdraznil.......wczesniej bylo duzo gorzej bo juz po 1 kapsulce mie rozdraznil i to po 15 min i to ogromnie a teraz po 4 dniu i po 2 godzianch wiec duzo lepiej z mikrobiomem znaczy jest..........
Re: czy zasztrzyki depot neuroleptyki są bardzo toksyczne?
Zastrzyki neuroleptyków depot nie są toksyczne dla jelit i wątroby.
a no co są toksyczne/szkodliwe?
na co zastrzyki szkodzą?
na co zastrzyki szkodzą?
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
w dupie i mozgu unipas przykladem tego najwiekszy a przez to ze heteryk i down w ogole duzo ma uposledzen,ze ksiazke mozna by bylo pisac o tym.
2 sprawa to to,że mam troche uszkodzone nerwy znaczy tak,że moge ruszac wszystkim i mam duzo sily jeszcze trenuje kickboxing i muay thai w miare bo niejest to trening 100% właśnie przez nerwy więc narazie mam przerwe od treningów w klubie i cwicze w domu ale te nerwy są takie na calym ciele podraznione a głównie prawa stopa i dłoń od tego sie zaczęło,więc teraz musze trzyamc diete ale czy taki zastrzyk najmiejsza dawka 20 mg niezaszkodzi na nerwy?aż tak bardzo bo narazie mi to zwisa aby pomoglo troche moze zaszkodzić,ale jak zaszkodzi tak ze bede mial tiki,problemy z chodzeniem przez te podraznione nerwy-czy tak może być?chodzi mi czy te nerwy podrażnione mają wpływ/mogą mieć na dyzkinezy/tiki,bo niechcialbym ryzykowac albo w koncu bym wyszedl z domu i nagle po jakims czasie by mie cos zlapalo np. problem z chodzeniem.....czy nerwy mają wpływ,na połączenie z mózgiem?chyba.........ale niewiem...?więc się pytam bo musze sie upewnić a niechce spieprzyc sprawy....