Nowe w Krakowie Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego im. Prof. Antoniego Kępińskiego ul. Olszańska 5

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
Awatar użytkownika
lemro
zaufany użytkownik

Nowe w Krakowie Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego im. Prof. Antoniego Kępińskiego ul. Olszańska 5

Post autor: lemro »

Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
oiselle
zaufany użytkownik

Re: Nowe w Krakowie Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego im. Prof. Antoniego Kępińskiego ul. Olszańska 5

Post autor: oiselle »

Tutaj chodzę na oddział dzienny.
Jest ok.
No more death
Prawie Zle
bywalec

Re: Nowe w Krakowie Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego im. Prof. Antoniego Kępińskiego ul. Olszańska 5

Post autor: Prawie Zle »

byłem wyzerowany w sensie świadomości. przeszłość przestała istnieć. tylko dlatego, że do niej nie wracałem zachowywałem pozory równowagi. niestety psycholog zaczęła trochę grzebać w niej i się gorzej poczułem. Przerwałem oddział dzienny.

gdyby nie to, to pewnie dalej bym żył w wykreowanym świecie. dzisiaj jestem zdrowy.
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
Awatar użytkownika
Antonio Kontrabas
zaufany użytkownik

Post autor: Antonio Kontrabas »

Zdrowie to pojecie wzgledne, wszystko zalezy od punktu odniesienia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „placówki służby zdrowia”