Nowe w Krakowie Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego im. Prof. Antoniego Kępińskiego ul. Olszańska 5
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
W dyskusji ogólnej proszę używać działu powyżej, tutaj tylko o konkretnych szpitalach, przychodniach, etc.
Nowe w Krakowie Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego im. Prof. Antoniego Kępińskiego ul. Olszańska 5
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
Re: Nowe w Krakowie Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego im. Prof. Antoniego Kępińskiego ul. Olszańska 5
Tutaj chodzę na oddział dzienny.
Jest ok.
Jest ok.
No more death
-
- bywalec
Re: Nowe w Krakowie Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego im. Prof. Antoniego Kępińskiego ul. Olszańska 5
byłem wyzerowany w sensie świadomości. przeszłość przestała istnieć. tylko dlatego, że do niej nie wracałem zachowywałem pozory równowagi. niestety psycholog zaczęła trochę grzebać w niej i się gorzej poczułem. Przerwałem oddział dzienny.
gdyby nie to, to pewnie dalej bym żył w wykreowanym świecie. dzisiaj jestem zdrowy.
gdyby nie to, to pewnie dalej bym żył w wykreowanym świecie. dzisiaj jestem zdrowy.
jeżeli chodzi o analogie to stonka czy płetwal błękitny żyją, istnieją, odczuwają że żyją. stonka nawet odczuwa przyjemność kiedy wpierdala liścia ziemniaka. Bóg na nich nie ma wpływu nie odczuwają go w swoim życiu. Bo kiedy i jak?
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Zdrowie to pojecie wzgledne, wszystko zalezy od punktu odniesienia.