Pozycjonowanie strony
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Pozycjonowanie strony
Aktualnie założyłem forum programistyczne, tylko nie wiem jak je spozycjonować wysoko w wynikach Google.
Zauważyłem, że na Allegro jest dużo ofert pozycjonowania strony.
Czy te oferty są cokolwiek warte?
Zauważyłem, że na Allegro jest dużo ofert pozycjonowania strony.
Czy te oferty są cokolwiek warte?
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Re: Pozycjonowanie strony
PW
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Najwięcej wejść jest nie z wyszukiwarek tylko z Facebooka, za 100zł miesięcznie można już się reklamować.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
http://pingbomb.com/
Kupiłem na Allegro 6000 backlinków tylko nie wiedziałem jak ich użyć, a od tego jest ta strona.
Kupiłem na Allegro 6000 backlinków tylko nie wiedziałem jak ich użyć, a od tego jest ta strona.
Nie wiem jakie teraz są sposoby pozycjonowania ale jak ja pozycjonowałem kilka lat temu swoje strony to dodawałem swoją stronę do wartościowych katalogów stron darmowych i na innych swoich stronach umieszczałem linki. Moim zdaniem wystarczy kilka linków żeby roboty google zaczęły znajdować forum a jak forum będzie wartościowe to samo się wypozycjonuje. Od kilku lat nie zajmowałem się swoją stroną, jest prosta 3 podstrony a na frazę "dieta odchudzająca" jest w pierwszej 20 wyników wyszukiwania. To pewnie słabo ale nawet nie oczekiwałem takiego wyniku, przed chwilą sprawdzałem.