Suchość pochwy
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Suchość pochwy
Choruje na schizofrenię od roku i biorę tabletki na schizofrenię i od jakiegoś czasu zauważyłam że mam suchość pochwy przez co nie mogę uprawiać seksu z chłopakiem bardzo się boję że go stracę przez schizofrenię... czy temat seksualność można poruszyć z psychiatra jak by on na to zareagował. Chciałam się dowiedzieć czy to te tabletki powodują suchość pochwy
Re: Suchość pochwy
1. temat z psychiatrą poruszyć możesz, najwyżej Cię z nim odeśle do seksuologa.
2. na tą przypadłość są dostępne w aptekach żele intymne.
3. moja dziewczyna też tą przypadłość chwilami miała.
4. większość osób leczonych neuroleptykami ma problemy w sferze seksualnej, tak więc nie jesteś tu żadnym wyjątkiem.
2. na tą przypadłość są dostępne w aptekach żele intymne.
3. moja dziewczyna też tą przypadłość chwilami miała.
4. większość osób leczonych neuroleptykami ma problemy w sferze seksualnej, tak więc nie jesteś tu żadnym wyjątkiem.
Na ulotce leku, który bierzesz wymienione są możliwe skutki uboczne. Suchość pochwy może mieć różne przyczyny. Sugeruję pogadać z ginekologiem.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
A ja proponuję dokładnie przeczytać tę ulotkę dołączoną do leku i później słowami kluczami z ulotki coś wyguglować.Gehenna pisze:Na ulotce leku, który bierzesz wymienione są możliwe skutki uboczne.
A jaki to lek jeśli można zapytać?
gówno w proszku na kijoszku
- Chwast
- zaufany użytkownik
- Status: Mój kotunio filemon
@spodsztancy
W temacie o wilgoci nie może zabraknąć specjalisty od nawilżenia
W temacie o wilgoci nie może zabraknąć specjalisty od nawilżenia
blablabla
- Chłopiec Papuśny
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
Ja przez leki mam za szybki wytrysk. Nie wytrzymuje nawet dwóch minut. Nie mówiąc już o swiatlowstrecie. :-)
Czy jak sie odstawi lekarstwa za zgodą lekarza to libido i popęd wróca jak sprzed choroby ? Czy skutki uboczne są już trwałe ? Udało się komuś wrócić na swoje tory sprzed choroby ?
Możesz próbować zmienić lek lub kupić środek nawilżający.Lola21 pisze: ↑ndz wrz 04, 2016 9:32 pm Choruje na schizofrenię od roku i biorę tabletki na schizofrenię i od jakiegoś czasu zauważyłam że mam suchość pochwy przez co nie mogę uprawiać seksu z chłopakiem bardzo się boję że go stracę przez schizofrenię... czy temat seksualność można poruszyć z psychiatra jak by on na to zareagował. Chciałam się dowiedzieć czy to te tabletki powodują suchość pochwy
- amigo
- zaufany użytkownik
Sproboj wazleiny. Powinien byc dobry seks, zwiekszy sie wilgotnosc pochwy a i lepiej członek wejdzie.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
NIVEA for women.
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Smalec
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Tej, nie pozwalaj se synek, bo michę wyklepię.
Durex oferuje dobre lubrykanty...
gówno w proszku na kijoszku
- amigo
- zaufany użytkownik
Ja mam tak samo, to chyba wina psychotropow.Chłopiec Papuśny pisze: ↑pt wrz 09, 2016 5:37 pm Ja przez leki mam za szybki wytrysk. Nie wytrzymuje nawet dwóch minut.