Totalna pustka w głowie i zaburzenia myślenia
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- zaufany użytkownik
Re: Totalna pustka w głowie i zaburzenia myślenia
NIE POGADAM Z TERAPEUTĄ BO MYŚLEĆ NIE MOGĘ - SILNE ZABURZENIA MYŚLENIA I PUSTKA MYŚLOWA
-
- zaufany użytkownik
Mam tak zniszczony mózg że nie potrafię czerpać zadowolenia z życia, nawet piosenki nie sprawiają mi zadowolenia, nie odczuwam przyjemności żadnej. Jak nie brałem klozapolu było bardzo źle , na abilify miałem tylko krótkie myśli , wszystko się psuło w głowie , muszę brać przeciwpsychotyki bo w głowie mi się całkiem burzy
-
- zaufany użytkownik
Od wczoraj zmniejszyłem klozapol z 250 do 150 miligram , nie czuje się tak fatalnie
Za szybko Jastrząbku, zdecydowanie trzeba to robić wolniej, lepiej by było obniżać stopniowo po 25 miligramów, za trzy tygodnie znowu o 25, gdyby było coś niepewnego zawsze można pomału zwiększyć dawką. Może i się nie znam, ale zaobserwowałam jak lekarz zmienia dawki leku córce, zawsze delikatnie, pomału.jastrzab1978 pisze:Od wczoraj zmniejszyłem klozapol z 250 do 150 miligram , nie czuje się tak fatalnie
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
-
- zaufany użytkownik
ciągle mam pusto w głowie, zupełnie nic nie myślę . Nie odczuwam zadowolenia z życia. Chciałbym czuć że żyje a nie czuć się jak chodzący żywy trup, wiem że to wina tych leków , ale ten klozapol muszę brać bo bardzo bez niego cierpię. dużo go nie biorę ale były czasy że brałem duże ilości leków , to psychiatra zniszczył mi mózg
.
Ostatnio zmieniony śr wrz 20, 2017 11:07 pm przez Athlob, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie powątpiewam, czy na takie stany psychiczne jest w stanie pomóc kuracja jakimkolwiek neuroleptykiemjastrzab1978 pisze: ↑pt lip 15, 2016 12:27 pm ciągle mam pusto w głowie, zupełnie nic nie myślę . Nie odczuwam zadowolenia z życia. Chciałbym czuć że żyje a nie czuć się jak chodzący żywy trup
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
-
- zarejestrowany użytkownik
ja mam pustke od lekow... gdy ich nie bralem to tego nie bylo
jesli samobojstwo to tchorzostwo to w takim razie osoba ktora kocha zycie i nie chce sie zabic bo boi sie smierci jest tchorzem
-
- Gadu-Gadu: 25370121
masz kość z tyłu głowy ?jastrzab1978 pisze: ↑śr maja 18, 2016 3:50 pm Proszę o pomoc ! Od bardzo długiego czasu mam bardzo silną pustkę w głowie , myśli pojawiają się rzadko i są to chwilowe myśli . Nie potrafię się cieszyć z życia , ie mam żadnej wyobraźni, żadne obrazy się nie pojawiają , To okropne tak żyć , z leków biorę klozapol 150, amisan 800 (solian) , vetire 2000 bo mam zły zapis eeg . Dzień w dzień bardzo cierpię
mam podobnie od 10 latjastrzab1978 pisze: ↑śr maja 18, 2016 3:50 pm Proszę o pomoc ! Od bardzo długiego czasu mam bardzo silną pustkę w głowie , myśli pojawiają się rzadko i są to chwilowe myśli . Nie potrafię się cieszyć z życia , ie mam żadnej wyobraźni, żadne obrazy się nie pojawiają , To okropne tak żyć , z leków biorę klozapol 150, amisan 800 (solian) , vetire 2000 bo mam zły zapis eeg . Dzień w dzień bardzo cierpię
-
masz kość z tyłu głowy?meehoo pisze: ↑sob kwie 30, 2022 1:50 pmmam podobnie od 10 latjastrzab1978 pisze: ↑śr maja 18, 2016 3:50 pm Proszę o pomoc ! Od bardzo długiego czasu mam bardzo silną pustkę w głowie , myśli pojawiają się rzadko i są to chwilowe myśli . Nie potrafię się cieszyć z życia , ie mam żadnej wyobraźni, żadne obrazy się nie pojawiają , To okropne tak żyć , z leków biorę klozapol 150, amisan 800 (solian) , vetire 2000 bo mam zły zapis eeg . Dzień w dzień bardzo cierpię
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
słoniowa kość ?
Wszczepił ją nam klawy gość. Nie dość, że dodał nam usypiacz do herbaty, to pozwolił rosnąć naszemu ogonkowi na raty.
Rośnie w styczniu, marcu i maju. Kiedy w kraju szykują się wakacje ogonek słoniowy chowa się z tyłu głowy. Mam racje ?
Po wakacjach wrzesień ? Zamach bombowy ? Wystosujemy prawy sierpowy i uwalimy gościa klawego od 1 września do dnia czwartego.
Jednak teraz kość słoniowa i machający ogonek nie rośnie już na raty. Od teraz dla ludzkich mas, on rośnie cały czas.
Wszczepił ją nam klawy gość. Nie dość, że dodał nam usypiacz do herbaty, to pozwolił rosnąć naszemu ogonkowi na raty.
Rośnie w styczniu, marcu i maju. Kiedy w kraju szykują się wakacje ogonek słoniowy chowa się z tyłu głowy. Mam racje ?
Po wakacjach wrzesień ? Zamach bombowy ? Wystosujemy prawy sierpowy i uwalimy gościa klawego od 1 września do dnia czwartego.
Jednak teraz kość słoniowa i machający ogonek nie rośnie już na raty. Od teraz dla ludzkich mas, on rośnie cały czas.
-
chodzi mi o kość na potylicyAcidHouse pisze: ↑sob kwie 30, 2022 2:52 pm słoniowa kość ?
- falling up
- bywalec
Cogito ergo sumjastrzab1978 pisze: ↑śr maja 18, 2016 3:50 pm Proszę o pomoc ! Od bardzo długiego czasu mam bardzo silną pustkę w głowie , myśli pojawiają się rzadko i są to chwilowe myśli . Nie potrafię się cieszyć z życia , ie mam żadnej wyobraźni, żadne obrazy się nie pojawiają , To okropne tak żyć , z leków biorę klozapol 150, amisan 800 (solian) , vetire 2000 bo mam zły zapis eeg . Dzień w dzień bardzo cierpię
Eureka
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"
*
prefix.
*
prefix.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
czarizard pisze: ↑sob kwie 30, 2022 3:04 pmchodzi mi o kość na potylicyAcidHouse pisze: ↑sob kwie 30, 2022 2:52 pm słoniowa kość ?
potylicy wieprzowej ?