(Renta - a urojenia religijne.)
Moderator: moderatorzy
Re: O sznurku - Panowie raczyli zażartować
Komus kto ma rente wydaje sie ze wygraL ZYCIE. Nie musi pracowac i ma za co kupic jedzenie. TYMCZASem jest przestawicielem najnizszej warstwy spolecznej. Ja jestem przedstawicielem tej warstwy najnizszych szumowin tyle ze potrafie nazwac rzeczy po imieniu. NAJSMIESZEJSZE dla mnie jest to jak ktos kto nic nie potrafi robic, jest nieudacznikiem zyciowym, sam nasmiewa sie z innych wykonujacych proste zawody sprzataczki, kasjerki w markecie czy dozorcy.
Sory wykasowalem ZWROT obsceniczny w ramach pracy NAD WLASNYM UMYSLEM. Sens wypowiedzi pozostal. DZEKUJE ZA UWAGE.
Sory wykasowalem ZWROT obsceniczny w ramach pracy NAD WLASNYM UMYSLEM. Sens wypowiedzi pozostal. DZEKUJE ZA UWAGE.
Ostatnio zmieniony czw lip 07, 2016 2:40 pm przez manshero, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
Cholera NIE zrozumialem pierwszego postu EDENA. Za to EDEN odpowiedzial na moj post i chyba dobrze zrobil. Napisal dobrze, chce dodac jeszcze ze ja mam ZAKAZ pracy. Taka praca dozory nawet poza moim zasiegiem jest. Nawet skladac pudelek do chusteczek nie moge bo ZAKAZ. RENTE bida dadza i pracowac ZAKAZA. No to se siedze i w fotel pierdze. "ELITA".
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
Nie wyobrażam sobie abym z renty mógł samodzielnie żyć chyba tylko wynajmować jakąś kwaterę robotniczą i mieć z 200 zł na jedzenie a gdzie chemia, kosmetyki zresztą co to za życie. Ci co piszą że na rencie jest dobrze to chyba Ci którzy mieszkają z rodziną i nie muszą samodzielnie robić wszystkich opłat. Rodzina kiedyś umrze i co wtedy, rentę mogą kiedyś zabrać i co wtedy ? Moim zdaniem trzeba próbować pracować mimo wszystko.
Re: (Renta - a urojenia religijne.)
Większość schizofrenikôw nie daje rady pracować. Ta choroba jest na prawdę poważna . To najpoważniejsza z chorób psychicznych.