Czy osoby chore na schizofrenie maja duzo partnerow?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
-
- zarejestrowany użytkownik
Czy osoby chore na schizofrenie maja duzo partnerow?
Zastanawia mnie jedno - czy osoba ktora jest chora na schizofrenie - ma duzo partnerow sexualnych?? czy malo? czy ma ktos podwyzszone libido i potrzebuje ciaglych zmian partnera? czy libido jest obnizone? czy zna ktos kogos ze schizofrenia kto ciagle zmienia partnerow?? jak to jest???
Re: Czy osoby chore na schizofrenie maja duzo partnerow?
Ja choruję na schizofrenie o 4 lat.Moje libido spadło do zera.Do tego nie mam prawie ejakulacji po lekach więc jest lipa.Nie mam więc partnerki.krakuska83 pisze:Zastanawia mnie jedno - czy osoba ktora jest chora na schizofrenie - ma duzo partnerow sexualnych?? czy malo? czy ma ktos podwyzszone libido i potrzebuje ciaglych zmian partnera? czy libido jest obnizone? czy zna ktos kogos ze schizofrenia kto ciagle zmienia partnerow?? jak to jest???
-
- zarejestrowany użytkownik
a nie czujesz sie samotny bez partnerki?
Z moim życiodajnym białkiem też coś się porobiło. Jakbym długo i mocno, to na koniec jakieś marne wytryski jak za szlaucha. Jednak trzeba wiedzieć, że ilość spermy to łyżeczka do herbaty. Nie jest więc tak źle, ale trudno jakoś trysnąć.
co ma piernik do wiatraka?krakuska83 pisze: czy ma ktos podwyzszone libido i potrzebuje ciaglych zmian partnera?
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Maja mnostwo partnerow, zazwyczaj nawet uprawiaja sodomie i gomorie! Temu wszystkiemu sprzyja wielka majetnosc owej jakze dzis licznej czesci spoleczenstwa!
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
- Status: Trójca
- Gadu-Gadu: 48512284
No ja tak mialam, ale to chyba kwestia osobowosci takze. Ja ciagle myslalam romantycznie. Teraz tez tak mam. A poza tym to nie czuje jakiejs duzej potrzeby seksualnej. Bardziej mialam tak, ze wchodzilam w rokantyczne relacje, mialam wrazenie ze rozumiem druga osobe bardzo i zlewalam sie z.nia. Tak chyba mam po prostu. Czasem mi przykro, ze tak jest, bo jestem w zwiazku.
Nie potrafie czasem stawic granicy, wszystko dzieje sie nagle. Ok. Juz tak nie mam na razie. Ale mialam takie jazdy, ze prawie spalwm z moim przyjwcielem homoseksualista. Bo jest dla mnie wazny i czujemy wiez duchowa. Ale to nie znaczy, ze uprawiam seks.
Bo tak naprawde to kocham jedna osobe.
Nie potrafie czasem stawic granicy, wszystko dzieje sie nagle. Ok. Juz tak nie mam na razie. Ale mialam takie jazdy, ze prawie spalwm z moim przyjwcielem homoseksualista. Bo jest dla mnie wazny i czujemy wiez duchowa. Ale to nie znaczy, ze uprawiam seks.
Bo tak naprawde to kocham jedna osobe.
Milosc to iluzja
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Niech ten film bezie odpowiedzia w tym watku Polecam!
http://zalukaj.com/zalukaj-film/23299/l ... 2014_.html
http://zalukaj.com/zalukaj-film/23299/l ... 2014_.html
Odpowiem tobie że oba słowa mają tyle samo liter.
Jestem partnerem osoby chorej na schizofrenię więc wymyślę wielowymiarowo żeby zrozumieć choć część istoty choroby
U mnie leki nie wplywaja na to , mimo to bardzo rzadko z kims sypiam .
-
- zaufany użytkownik
Mysle ze ciezko z choroba psychiczna znalezc partnera bo ludzie na samo slowo schizofrenia beda uciekac gdzie pieprz rosnie.
Mysle ze wieksza jest szansa za chora kobieta znajdzie partnera niz chory facet zdrowa partnerke ale nie chce nikomu tutaj zabierac szans bo sa ludzie z f20 co sa w zwiazkach i jak ktos ma takie marzenie w zyciu to trzeba probowac je realizowac.Ja samotnie ide przez zycie wiec nie mam takich rozterek już.
Mysle ze wieksza jest szansa za chora kobieta znajdzie partnera niz chory facet zdrowa partnerke ale nie chce nikomu tutaj zabierac szans bo sa ludzie z f20 co sa w zwiazkach i jak ktos ma takie marzenie w zyciu to trzeba probowac je realizowac.Ja samotnie ide przez zycie wiec nie mam takich rozterek już.
- xmiaplacidus
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 67253143
Ja długo szukałam partnera, bo mam specyficzne wymagania. Nie odstraszyła go moja choroba, ale mam wrażenie, że nie zawsze wszystko w pełni rozumie. Libido i orgazmy po lekach umarły, ale teraz prawie wszystko odstawiłam i jest znowu okej, także nic, tylko korzystać z tego na ile zdrowie pozwala
F25.1
- Catastrophique
- bywalec
Raczej dopóki psychoza się nie odezwie, co wydarzy się zapewne wkrótce.xmiaplacidus pisze: ↑sob kwie 30, 2022 11:50 pm \teraz prawie wszystko odstawiłam i jest znowu okej, także nic, tylko korzystać z tego na ile zdrowie pozwala
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Korzystaj, oby jak najdłużej.xmiaplacidus pisze: ↑sob kwie 30, 2022 11:50 pm Ja długo szukałam partnera, bo mam specyficzne wymagania. Nie odstraszyła go moja choroba, ale mam wrażenie, że nie zawsze wszystko w pełni rozumie. Libido i orgazmy po lekach umarły, ale teraz prawie wszystko odstawiłam i jest znowu okej, także nic, tylko korzystać z tego na ile zdrowie pozwala
Powodzenia i pozdrawiam.
- xmiaplacidus
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 67253143
Jak się nie dosra o byle gówno, to nie przeżyje. Cały CatastrophiqueCatastrophique pisze: ↑ndz maja 01, 2022 2:30 amRaczej dopóki psychoza się nie odezwie, co wydarzy się zapewne wkrótce.xmiaplacidus pisze: ↑sob kwie 30, 2022 11:50 pm \teraz prawie wszystko odstawiłam i jest znowu okej, także nic, tylko korzystać z tego na ile zdrowie pozwala
Dla twojej informacji, to leki zostały odstawione na polecenie psychiatry z powodu wysokiej nietolerancji ich i całkowitego braku efektów leczenia. Szczególnie źle tolerowałam neuroleptyki i lit.
Nie choruję na schizofrenię paranoidalną, a na zaburzenia schizoafektywne i w tym epizodzie choroby nie miałam psychozy, a okresowo pojawiające się, w miarę umiarkowane, objawy pozytywne z w pełni zachowanym krytycyzmem.
Buźka
F25.1
- Catastrophique
- bywalec
A po cóż ten jadzik? Napisalem w dobrych intencjach. Psychoza to nie byle gowno, a ja nie znalem okoliczności, ktore teraz opisalas. Cieszę się, ze nie masz schizki.xmiaplacidus pisze: ↑ndz maja 01, 2022 6:14 pmJak się nie dosra o byle gówno, to nie przeżyje. Cały CatastrophiqueCatastrophique pisze: ↑ndz maja 01, 2022 2:30 amRaczej dopóki psychoza się nie odezwie, co wydarzy się zapewne wkrótce.xmiaplacidus pisze: ↑sob kwie 30, 2022 11:50 pm \teraz prawie wszystko odstawiłam i jest znowu okej, także nic, tylko korzystać z tego na ile zdrowie pozwala
Dla twojej informacji, to leki zostały odstawione na polecenie psychiatry z powodu wysokiej nietolerancji ich i całkowitego braku efektów leczenia. Szczególnie źle tolerowałam neuroleptyki i lit.
Nie choruję na schizofrenię paranoidalną, a na zaburzenia schizoafektywne i w tym epizodzie choroby nie miałam psychozy, a okresowo pojawiające się, w miarę umiarkowane, objawy pozytywne z w pełni zachowanym krytycyzmem.
Buźka
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Oł siet. zbita bicz, zbita bicz, zbita bicz.
To nie picz, ino bicz. bita bita bita bicz.
To nie picz, ino bicz. bita bita bita bicz.
- amigo
- zaufany użytkownik
Miałem tylko jedna partnerkę, za młodziaka.
Teraz wolę być singlem.
Teraz wolę być singlem.