Czy chcecie mieć dzieci
Moderator: moderatorzy
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Re: Czy chcecie mieć dzieci
Nie powiedziałbym, praca się staje coraz bardziej niewolnicza i cięższa.
Korporacje kreują socjopatów ze względu na stres i hierarchiczną strukturę.
Ludzie są coraz bardziej zadłużeni w bankach.
Korporacje kreują socjopatów ze względu na stres i hierarchiczną strukturę.
Ludzie są coraz bardziej zadłużeni w bankach.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
praca staje sie niewolincza a kiedys niewolnictwo było na porządku dziennym
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Ludzie są coraz bardziej odizolowani od siebie przez technologię.
Może i było na porządku dziennym ale ludzie nie żyli w kłamstwie, że są wolnymi ludźmi.
Może i było na porządku dziennym ale ludzie nie żyli w kłamstwie, że są wolnymi ludźmi.
Wiele osób mających władzę nad światem nie ma władzy nad życiem. A ci którzy mają władzę nad życiem nie mają władzy nad światem. Gdzie tu sprawiedliwość.
jesli uwarzasz ze to jest złe to wyjdz do ludzi, ja staram sie jak najwiecej przebywac z ludzmi choc nie mam przyjaciółLudzie są coraz bardziej odizolowani od siebie przez technologię
a skąd masz takie info? zyłes w tamtych czasach?Może i było na porządku dziennym ale ludzie nie żyli w kłamstwie, że są wolnymi ludźmi
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Niewolnik nie miał statusu prawnego obywatela. Stąd wnioskuję, że wiedział o swojej niewoli.
Kiedyś ludzie łączyli się z powodów racjonalnych, czemu sprzyjało prawo stanowione i obyczajowe. Razem było łatwiej, tworzyło się społecznie
akceptowany model. Od całkiem niedawna ludzie pobierają się z powodów
porywów serca lub nie robią tego wcale, bo nikt ich do tego nie zmusza,
a kobiety mogą być niezależne finansowo od mężczyzn. Oczywiście przeważa
interes. Nie po to kobieta wychodzi za mąż, by nie mieć lepiej. Po co mężczyzna się żeni, to pomijając zauroczenie/zadurzenie/miłość doprawdy nie wiem.
akceptowany model. Od całkiem niedawna ludzie pobierają się z powodów
porywów serca lub nie robią tego wcale, bo nikt ich do tego nie zmusza,
a kobiety mogą być niezależne finansowo od mężczyzn. Oczywiście przeważa
interes. Nie po to kobieta wychodzi za mąż, by nie mieć lepiej. Po co mężczyzna się żeni, to pomijając zauroczenie/zadurzenie/miłość doprawdy nie wiem.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Mężczyzna się żeni aby kobieta miała lepiej, z powodów altruistycznych.
a teraz ludzie nie zatrudniają sie w korporacjach dobrowolnie ktos ku temu zmusza?Niewolnik nie miał statusu prawnego obywatela. Stąd wnioskuję, że wiedział o swojej niewoli.
- Niemamnie
- zaufany użytkownik
Długi.
a kto karze im sie zadłuzac to tak jak z tymi co wzieli pozyczki we frankach i teraz mają zal do rządu ze nie chce im pomóc jak nie mają mózgu to niech spłacają teraz nikt im nie kazał brac pozyczek we frankach ja mam 28 lat i nie mam długów sam sie utrzymuje nikt mi nie pomaga i jest na razie dobrze, jak biorą pozyczki to niech spłacają
A ja myślałam że tego oboje chcą, z miłości i przekonania być razem, dzielenie wspólnego życia, tylko szkoda że czasami to tak szybko pęka , jak bańka mydlana.
Ostatnio zmieniony pt maja 06, 2016 1:11 pm przez Grażka73, łącznie zmieniany 1 raz.
Dogmatyczne wyrocznie lekarskie nie robią już na mnie żadnego wrażenia.
Ja bym chcial miec dzieci ale jak juz to swoje azeby przekazac geny i doprowadzic ludzkosc do samozaglady.
"Jak podajesz najlepszemu przyjacielowi nóż, to zawsze trzymając za ostrze, rękojeścią w jego stronę i drugą ręką blokując możliwość zadania przez niego ciosu prosto w serce."
Z wygody, żeby mieć "zaklepaną" panią do usług i posług, w tym seksualnych, bo z wiekiem czasu atrakcyjność maleje i coraz trudniej wyrwać kogoś do niezobowiązującej przygody, a nikt nie chce pędzić smutnego żywota sfrustrowanego onanisty.Wspaniale pisze: Po co mężczyzna się żeni, to pomijając zauroczenie/zadurzenie/miłość doprawdy nie wiem.
LaDopamina
hehhehehehhee dobre unreal
Z wiekiem to pani ślubna mocno traci na atrakcyjności i taki mążunreal pisze:Z wygody, żeby mieć "zaklepaną" panią do usług i posług, w tym seksualnych, bo z wiekiem czasu atrakcyjność maleje i coraz trudniej wyrwać kogoś do niezobowiązującej przygody, a nikt nie chce pędzić smutnego żywota sfrustrowanego onanisty.Wspaniale pisze: Po co mężczyzna się żeni, to pomijając zauroczenie/zadurzenie/miłość doprawdy nie wiem.
jest sfrustrowany, ale nie jej brakiem, a obecnością. Z posługami
seksualnymi w małżeństwie zwykle chujowo bywa - panie ciągle
miewają migreny, tysiące rzeczy do zrobienia, na przykład przy
potomstwie na które pan ma widok często wymiotny. Za 150 -200
złotych zaś może zanurkować taki 40-50 latek w dziewusze 20 letniej
przy której jego poważnie sfatygowana pani w wygląda jak pralka Frania zawalona brudnymi galotami. Może też taki średnio atrakcyjny pan w średnim wieku szukać pań w podobnym do swojego wieku i umawiać się na niezobowiązujące randki. Jaką więc wobec tego ma wartość jego małżonka, której sam widok budzi w nim chęć pociachania się? Oglądanie jednej i tej samej twarzoczaszki od kilkudziesięciu lat, do tego zwykle zrzędzącej, może doprowadzać na skraj rozpaczy.
Załamałam się po przeczytaniu Wspaniale i Unreal.
Poczułam się jak sprzątaczka, kucharka i do tego
beznadziejnie nieatrakcyjna, a jak Pan sobie zażyczy
mam być gotowa na skinienie ręki, hola Panowie.
Gdzie tu do jasnej cholery są uczucia.
Kobiety robią prawie wszystko w domu, przychodzi Pan
i władca do domu, dostaje obiadek pod nosek,
a co dla nas, z wiekiem potencja spada,
ja nie miewam migren:), jak pralka frania nie wyglądam.
Halo, Panowie zapomnieliście że rośnie wam brzuszek,
łysiejecie i wasza atrakcyjność również spada.
Z tym 40-50 latku w 20 to jak zboczenie.
Poczułam się jak sprzątaczka, kucharka i do tego
beznadziejnie nieatrakcyjna, a jak Pan sobie zażyczy
mam być gotowa na skinienie ręki, hola Panowie.
Gdzie tu do jasnej cholery są uczucia.
Kobiety robią prawie wszystko w domu, przychodzi Pan
i władca do domu, dostaje obiadek pod nosek,
a co dla nas, z wiekiem potencja spada,
ja nie miewam migren:), jak pralka frania nie wyglądam.
Halo, Panowie zapomnieliście że rośnie wam brzuszek,
łysiejecie i wasza atrakcyjność również spada.
Z tym 40-50 latku w 20 to jak zboczenie.
Ostatnio zmieniony pt maja 06, 2016 5:34 pm przez Grażka73, łącznie zmieniany 1 raz.
Na prostytutki nie każdego stać, poza tym raczej nie da się uprawiać z nimi każdego rodzaju seksu, z przyczyn sanitarnych.
Podobnie z panaimi na niezobowiązujcych randkach, nigdy nie wiadomo, z iloma panami umówiła się w zeszłym tygodniu. Są mężczyźni, których to brzydzi, z czysto higienicznych względów.
Podobnie z panaimi na niezobowiązujcych randkach, nigdy nie wiadomo, z iloma panami umówiła się w zeszłym tygodniu. Są mężczyźni, których to brzydzi, z czysto higienicznych względów.
LaDopamina
Podobnie jak z żoną się nie da, bo ta po prostu nie chce. Przecież nie jestunreal pisze:Na prostytutki nie każdego stać, poza tym raczej nie da się uprawiać z nimi każdego rodzaju seksu, z przyczyn sanitarnych.
żadną tajemnicą, że żonaci mężczyźni szukają seksu u prostytutek też
dlatego, że żony im odmawiają seksu lub odmawiają określonego rodzaju.
Poza wspomnianą niechęcią do seksu to główne przyczyny szukania kontaktów seksualnych poza małżeństwem.
Żony też nie można być pewnym. Badania nie kłamią. Są mężczyźni, którychPodobnie z panaimi na niezobowiązujcych randkach, nigdy nie wiadomo, z iloma panami umówiła się w zeszłym tygodniu. Są mężczyźni, których to brzydzi, z czysto higienicznych względów.
w ogóle brzydzi seks. Są tacy, których nie brzydzi żaden albo naprawdę ekstrema co najwyżej.
Poza tym dużo taniej wychodzi seks za pieniądze od seksu za pieniądze
tylko w ramach małżeństwa - do tego bez żadnych gwarancji. A wierz
mi lub nie, różnorodność to jest to, co pobudza większość mężczyzn.
Żona uskarża się na potencję męża. Temu samemu mężowi przy innej
pani stoi pała jakby była ze stali. Magia. Po prostu magia.
Nie pisz głupot. Pedofilia do pociąg seksualny do osób bez wykształconychGrażka73 pisze:Z tym 40-50 latku w 20 to jak zboczenie, pedofilią się
kłania.
cech - takich jak piersi, brak owłosienia, bez kobiecych kształtów. Pedofilią
nie jest pociąg do do 11-14 latek, a jest hebefilią. To jak do jasnej dupy
pedofilią może być seks z 20 letnią babą?!
Żałosne, ok nie pedofilia masz racje, ale jest to chore, 50 latek z 20 to przecież niesmaczne.Wspaniale pisze:Nie pisz głupot. Pedofilia do pociąg seksualny do osób bez wykształconychGrażka73 pisze:Z tym 40-50 latku w 20 to jak zboczenie, pedofilią się
kłania.
cech - takich jak piersi, brak owłosienia, bez kobiecych kształtów. Pedofilią
nie jest pociąg do do 11-14 latek, a jest hebefilią. To jak do jasnej dupy
pedofilią może być seks z 20 letnią babą?!