Nie ma to jak kał i sperma razem. Ciekawe co z tego wyjdzie?Wspaniale pisze:Naprawdę? Nie miałem pojęcia. I jakoś dalej nie mam.Mati pisze:Defekować można tylko na wroga którym się gardzi - ojebując mu tym twarz czy ciało spermą na kobiety twarz
A seks analny to gwałt nawet jeśli ona aż piszczy, by rżnąć
ją w tyłek?
Uciążliwy pociąg płciowy i dziwactwa seksualne
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Re: Uciążliwy pociąg płciowy i dziwactwa seksualne
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
Murzynek.Mati pisze:Nie ma to jak kał i sperma razem. Ciekawe co z tego wyjdzie?Wspaniale pisze:Naprawdę? Nie miałem pojęcia. I jakoś dalej nie mam.Mati pisze:Defekować można tylko na wroga którym się gardzi - ojebując mu tym twarz czy ciało spermą na kobiety twarz
A seks analny to gwałt nawet jeśli ona aż piszczy, by rżnąć
ją w tyłek?
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
No to dzieki Mati juz wiesz jak naprawde jest.
Tyle, ze ten watek jest o zaburzeniach i zboczeniach, wiec nie bardzo takie uswiadamianie ma sens. 

''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Na lancuch wzielabym mojego pogardzanego, znienawidzonego azorka by z bata posiekac mu plecy i wstretne dupsko. 

''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Od samego wyobrażenia poślady już bolą, nie wspominając o plecach 

Nieskromne rozmowy się pojawiły
Nie można rozmawiać o sprawach płci w taki sposób. Rozmawianie w sposób nieczysty o sprawach płci (np. "tłuste żarty") jest grzechem śmiertelnym (nie chcę tu być sędzią, zwłaszcza obłudnym). Dużo napisałem tekstów o nieczystości i mówiących o czymś wstrętnym w tym wątku, ale to były opisy czegoś, o spokojnie można nazwa chorobą.
To, co dotknęło moją seksualność, to nienormalność, zboczenie, wynaturzenie, perwersja. To coś "bardzo upokarza kobiety". (usunięto opis zboczenia)

To, co dotknęło moją seksualność, to nienormalność, zboczenie, wynaturzenie, perwersja. To coś "bardzo upokarza kobiety". (usunięto opis zboczenia)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 7:48 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
(usunięto treści związane ze zboczeniem)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 7:51 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dosadne, wulagrne (choć cenzurowane) słownictwo, uwaga
(usunięto opis zboczeń)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 7:53 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
(usunięto treści związane ze zboczeniami)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 7:53 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
(usunięto opis zboczeń)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 7:54 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta moja perwersja to wielka Sodoma. Zupełnie nie zależy jej na prokreacji i rodzicielstwie. Liczy się dla niej zboczona, zmysłowa rozkosz. Perwersja chce poniżać osoby płci żeńskiej, hańbić ich godność, wykorzystywać niewieście ciała do realizacji obrzydliwej perwersji. Problem w tym, że dla natury pewne okoliczności życia (np. bezżenność) mogą być frustrujące. Ta nędzna natura chciałaby mieć żonę, ale nie chciałaby współżycia ani też biologicznego czy przybranego rodzicielstwa (bo się nie nadaje, wiadomo, jest chora umysłowo). A głównym celem małżeństwa jest być rodzicielstwo, nie budowanie więzi między małżonkami czy uciszenie pożądliwości. Wolałaby ożenić się z jakąś Aspijką dla "superprzyjaźni" w wieczności i doczesności, a nie żyć w celibacie. Celibat dla niej może jawić się jako forma "bezrobocia" także. Natura głaskać, tulić,całować osobę płci żeńskiej, spać z nią razem. Nie chcę, aby była ona poniżana.
Te zboczenia to rzeczywiście wielka Sodoma. Ale nie czytałem jakiegoś religijnego artykułu, który krytykowałby koprofilię.
(usunięto treści dotyczące opisu zboczenia)
(usunięto treści dotyczące opisu zboczenia)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 7:39 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
(usunięto treści związane z opisem zboczenia)
Niestety, jest we mnie pragnienie małżeństwa. Jeżeli miałbym poczynać dziecko, to wolałbym zrobić to tak, jak byłoby bez grzechu pierworodnego, bez upadku prarodziców (bez przyjemności seksualnej i bez pożądliwości, możliwe nawet, że akt małżeński nie polegałby na złączeniu narządów płciowych męża i żony (a stanowiłby np. rodzaj wzajemnego ściskania się męża i żony)). Nie chcę "seksu"! Ale na rodzica się nie nadaję, sam z sobą mam problemy.
Teraz o przeciwnym podejściu do kobiet niż to, które jest sugerowane przez zboczenia i pokusy nieczyste:
Dla natury bezżenność może być bardzo frustrująca. Chciałaby mieć "żywą, osobową przytulankę" w postaci dobrej żony. Natura lubi kontakt z kobietą. Babcię potrafię tulić i głaskać aseksualnie, ale i pojawia się chęć wzięcia jej na kolana (mam nadzieję, że nie jest to coś seksualnego). Kobieta może mi się kojarzyć bardzo dobrze - z Błogosławioną Dziewicą, która jest nieskalana. Chciałbym żonę traktować w podobny sposób, jak Dziewiczą Matkę - bez pożądliwości. Problem w tym, że mam dużą potrzebę kontaktu fizycznego (tulenia, głaskania, całowania, brania na kolana - takie gesty to i rodzice wobec dzieci wykonują i nie ma w tym seksualizmu), a to grozi pojawieniem się uczuć seksualnych. Kobiety są takie słodkie dla mojej natury. Nie chcę współżyć nie dla prokreacji. Doskwiera mi ta potrzeba fizycznej bliskości z żoną (np. spania w jednym łóżku - jako okazja do wtulenia się w kobietę, całowania jej). Kobieta może być też "żywym obrazem Błogosławionej Dziewicy" dla mnie - racji posiadanej przez nią płci, jej kobiecego wyglądu.
Niestety, jest we mnie pragnienie małżeństwa. Jeżeli miałbym poczynać dziecko, to wolałbym zrobić to tak, jak byłoby bez grzechu pierworodnego, bez upadku prarodziców (bez przyjemności seksualnej i bez pożądliwości, możliwe nawet, że akt małżeński nie polegałby na złączeniu narządów płciowych męża i żony (a stanowiłby np. rodzaj wzajemnego ściskania się męża i żony)). Nie chcę "seksu"! Ale na rodzica się nie nadaję, sam z sobą mam problemy.
Teraz o przeciwnym podejściu do kobiet niż to, które jest sugerowane przez zboczenia i pokusy nieczyste:
Dla natury bezżenność może być bardzo frustrująca. Chciałaby mieć "żywą, osobową przytulankę" w postaci dobrej żony. Natura lubi kontakt z kobietą. Babcię potrafię tulić i głaskać aseksualnie, ale i pojawia się chęć wzięcia jej na kolana (mam nadzieję, że nie jest to coś seksualnego). Kobieta może mi się kojarzyć bardzo dobrze - z Błogosławioną Dziewicą, która jest nieskalana. Chciałbym żonę traktować w podobny sposób, jak Dziewiczą Matkę - bez pożądliwości. Problem w tym, że mam dużą potrzebę kontaktu fizycznego (tulenia, głaskania, całowania, brania na kolana - takie gesty to i rodzice wobec dzieci wykonują i nie ma w tym seksualizmu), a to grozi pojawieniem się uczuć seksualnych. Kobiety są takie słodkie dla mojej natury. Nie chcę współżyć nie dla prokreacji. Doskwiera mi ta potrzeba fizycznej bliskości z żoną (np. spania w jednym łóżku - jako okazja do wtulenia się w kobietę, całowania jej). Kobieta może być też "żywym obrazem Błogosławionej Dziewicy" dla mnie - racji posiadanej przez nią płci, jej kobiecego wyglądu.
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 7:39 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
Krowie odchody i dwa duże miasta nad Niemnem
(usunięto dużo treści)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 7:41 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
(usunięto treści dotyczące zboczenia)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 7:41 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- bywalec
SŁYSZAŁEM ŻE KSIĘŻA TEŻ NIE SRAJĄ TO PRAWDA?kotek pisze:Dla mnie obrzydliwością jest fakt wydalania przez ładne istoty (np. dziewczęta i kobiety) kału, gazów jelitowych, moczu. Takie rzeczy mogą mi się kojarzyć z zachowaniem bezrozumnego bydła. Nie chciałbym, aby moja żona zachowywała się jak śmierdząca krowa, takie zachowanie byłoby też upokarzające dla jej godności. Krowa "załatwia się" "gdzie popadnie". Moje koprofilne poglądy wyglądają jak traktowanie kobiety jako nędznej krowy, co dostarcza nawozu naturalnego. Koprofilia może mi wyglądać na zrobienie "bydlęcia" z drugiej osoby. Bardziej upokarzająca dla mojej sytuacji jawi się sytuacja, w której kał wychodzi z organizmu człowieka, a nie taka, w której cudzy kał trafia na ciało innego człowieka. Defekacja w ogóle nie pasuje mi do dziewczęcia czy kobiety.
Mogę mieć "urojenia", że kobiety nie defekują, nie wydalają gazów jelitowych, z regionu ciała pomiędzy udami i plecami nigdy nie wydobywa im się smród. Moja mentalność nie chce zaakceptować kobiecej fizjologii. Defekacja może wyglądać na coś, co robi z kobiety "nędzne bydlę" i pozbawia ją szacunku. Mentalność "może myśleć", że tylko nierządnice defekują (nawet "może przypisywać" prostytutkom częste i szczególnie śmierdzące defekowanie). Defekacja kojarzy jej się z czymś bardzo upokarzającym. Dla niej defekacja może być tym, co najbardziej upokarza kobiece ciało. Kał dla mnie jawi się jako symbol grzechu. Odchody, fekalia mają wstrętne skojarzenia.
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.
Jednego ze słów użytych w poście powyżej też nie można używać, bo jest wulgarne.
Co do księży - moja mentalność też może mieć "wątpliwości" co do tego, czy defekują. Mentalność może próbować nawet wątpić w defekację u jakiegokolwiek innego człowieka poza mną. A odgłosy defekacji, jej zapach, może uważać za dzieło upadłych aniołów - bo jak to mój bliźni miałby kał wydalać czy gazy jelitowe usuwać ze swojego organizmu przez odbyt? Nie wierzę w te idee. W każdym razie defekacja i odór z nią związany może symbolizować dla mentalności to, co najgorsze - grzech.
(ocenzurowano jedno zdanie) Defekacja "kojarzy się z bardzo negatywnymi rzeczami". Kał jest popularnie nazywany "nieczystościami", dla mnie kał może być symbolem grzechu (zwłaszcza nieczystego). Kał jest śmierdzący, brzydki, wiążą się z nim wstydliwe odgłosy, grozi zakażeniem. Kał jawić się może jako "materialny obraz grzechu". Kał pochodzi z wnętrza ciała ludzkiego, z wnętrzności. Kał jest tym, co wychodzi z wnętrzności ludzkiego ciała, nie tym, co do nich wchodzi. Grzech wychodzi z wnętrza ludzkiej duszy i czyni człowieka nieczystym. Kał wychodzi z wnętrza ludzkiego ciała i zwany jest nieczystościami.
Co do księży - moja mentalność też może mieć "wątpliwości" co do tego, czy defekują. Mentalność może próbować nawet wątpić w defekację u jakiegokolwiek innego człowieka poza mną. A odgłosy defekacji, jej zapach, może uważać za dzieło upadłych aniołów - bo jak to mój bliźni miałby kał wydalać czy gazy jelitowe usuwać ze swojego organizmu przez odbyt? Nie wierzę w te idee. W każdym razie defekacja i odór z nią związany może symbolizować dla mentalności to, co najgorsze - grzech.
(ocenzurowano jedno zdanie) Defekacja "kojarzy się z bardzo negatywnymi rzeczami". Kał jest popularnie nazywany "nieczystościami", dla mnie kał może być symbolem grzechu (zwłaszcza nieczystego). Kał jest śmierdzący, brzydki, wiążą się z nim wstydliwe odgłosy, grozi zakażeniem. Kał jawić się może jako "materialny obraz grzechu". Kał pochodzi z wnętrza ciała ludzkiego, z wnętrzności. Kał jest tym, co wychodzi z wnętrzności ludzkiego ciała, nie tym, co do nich wchodzi. Grzech wychodzi z wnętrza ludzkiej duszy i czyni człowieka nieczystym. Kał wychodzi z wnętrza ludzkiego ciała i zwany jest nieczystościami.
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 7:43 pm przez kotek, łącznie zmieniany 4 razy.
Problem z moją naturą jest też taki, że BARDZO chciałaby mieć żonę. Chciałaby cały czas być z żoną, do swojej śmierci. Chciałbym mieć tylko jedną żonę w życiu, jeśli w ogóle, tylko jedną osobę, z którą bym współżył (zresztą współżyć chciałbym tylko dla ŚWIĘTEJ prokreacji - po to, aby dać Królestwu Niebieskiemu nowego człowieka na wieczność). Mam taką dobrą ideę na temat prokreacji, a ze względu na chorobę umysłową nie wyglądam na kogoś, komu można byłoby powierzyć prokreację, zdecydowanie. Bezżenność mojej naturze się EWIDENTNIE nie podoba, a takiego świra po prostu nie wolno dopuścić do małżeństwa, bo mógłby np. żonę i potomstwo męczyć przez swoje objawy.
Jeżeli ktoś miałby pójść do piekła, to po co w ogóle miałby się poczynać? Dla mnie to bez sensu. Jeśli ktoś miałby cierpieć na wieki czy być unicestwionym, to nie powinien się w ogóle poczynać. Nieskończone cierpienie czy unicestwienie jawi mi się jako coś skrajnie bezsensownego i skrajnie złego. Prokreacja jawi mi się jako coś niezwykle pięknego. Coś, czemu należy się szacunek, co jest darem i łaską od Stwórcy, czymś wyjątkowo pięknym w całym stworzeniu. Gdyby nie było grzechu pierworodnego, to czynności zwane seksualnymi nigdy nie byłoby grzeszne. Wierzę, że wtedy każde współżycie prowadziłoby do prokreacji, zaś sam fakt dokonania prokreacji byłby czymś bardzo chwalebnym dla człowieka i czymś zasługującym. Prokreacja jest w życiu doczesnym, nie wiecznym. Prokreacja oznacza współudział w stworzeniu nowej osoby! To coś bardzo odpowiedzialnego i pięknego!
Jeżeli ktoś miałby pójść do piekła, to po co w ogóle miałby się poczynać? Dla mnie to bez sensu. Jeśli ktoś miałby cierpieć na wieki czy być unicestwionym, to nie powinien się w ogóle poczynać. Nieskończone cierpienie czy unicestwienie jawi mi się jako coś skrajnie bezsensownego i skrajnie złego. Prokreacja jawi mi się jako coś niezwykle pięknego. Coś, czemu należy się szacunek, co jest darem i łaską od Stwórcy, czymś wyjątkowo pięknym w całym stworzeniu. Gdyby nie było grzechu pierworodnego, to czynności zwane seksualnymi nigdy nie byłoby grzeszne. Wierzę, że wtedy każde współżycie prowadziłoby do prokreacji, zaś sam fakt dokonania prokreacji byłby czymś bardzo chwalebnym dla człowieka i czymś zasługującym. Prokreacja jest w życiu doczesnym, nie wiecznym. Prokreacja oznacza współudział w stworzeniu nowej osoby! To coś bardzo odpowiedzialnego i pięknego!
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Temat jest dosyc g... Byc moze ogladanie nagran koprofilii w czyms ci pomoze. Kiedys m.in. na sadistic.pl byl taki dzial, w ktorym zamieszczano ohydztwa w stylu '2 girls 1 cup'... ale nie wiem jak jest teraz, gdyz od lat tam nie zagladam z powodu ocenzurowania drastycznych nagran i zdjec z egzekucji, tortur, morderstw itd. czyli jedynych interesujacych mnie filmikow - sa inne miejsca w sieci gdzie mozna takie rzeczy znalesc.
-
- bywalec
prokreacja to czysto zwierzęcy instynkt..
Władza absolutna państwa będzie funkcją absolutnej swobody każdej jednostkowej woli.