Vinyle na sprzedaż - m.in. Madonna

Tu można umieszczać także odnośniki do swoich ofert na innych serwisach, np. allegro.pl lub tablica.pl

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Vinyle na sprzedaż - m.in. Madonna

Post autor: Kamil Kończak »

Mam mnóstwo vinyli więc jeśli ktoś ma gramofon to może się skusi. 2 vinyle Madonny : album " Like a prayer" oraz "True blue" w stanie dobrym. Możliwość kupna pojedynczego - Mam też sporo innych vinyli : demis roussos, bee gees, abba, składanki rockowe, klasyczna, armstrong, presley, steve wonder, django reinhardt, Mireille Mathieu, Elton John i wiele innych. Jakby co mogę porobić zdjęcia konkretnych płyt ale zawsze najważniejsze jest na ile płyta jest zużyta jeśli chodzi o odtwarzanie.

Obrazek
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Gehenna
zaufany użytkownik

Re: Vinyle na sprzedaż - m.in. Madonna

Post autor: Gehenna »

.
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 4:52 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: Vinyle na sprzedaż - m.in. Madonna

Post autor: Kamil Kończak »

Trochę chcę dla siebie zostawić i oddać też w pewne miejsce - zwyczajna płyta ze zwykłą okładką ok 15 zł - jak ładniejsze wydanie to więcej - za Madonnę najwięcej bo chociaż jej nie lubię to dla ludzi ikona.

2 vinyle - z największymi przebojami króla rock and rolla " Elvis forever" z 32 utworami oraz wyprodukowane w Niemczech " Seine 40 grossten hits". Przesyłka ok 9 zł, jeśli kupujący z Warszawy /Chodzieży możliwość spotkania i odebrania. 30 zł za sztukę.

Obrazek

Słynny koncert trzech tenorów Luciano Pavarottiego, Placido Domingo i Jose Carrerasa zrealizowany w rzymskich Termach Karakalli w 1990 r. Cena 40 zł. Mam też sporo innych vinyli : demis roussos, bee gees, abba, składanki rockowe, klasyczna, armstrong, presley, steve wonder, django reinhardt, Mireille Mathieu, Elton John i wiele innych.

Obrazek

Vinylowa uczta dla fanów Bee Gees : Their most beatiful love songs 15 zł, Golden series international 15 zł Massachusetts 20, 20 greatest hits 20 zł , Best of Bee Gees x2) 25 zł, Best Vol 2 15, Spirits having flown (2 sztuki) 20 zł , E.S.P. 25 Idea - 25, Mam też sporo innych vinyli : demis roussos, bee gees, abba, składanki rockowe, klasyczna, armstrong, presley, steve wonder, django reinhardt, Mireille Mathieu, Elton John i wiele innych.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
ODPOWIEDZ

Wróć do „sprzedam, kupię, zamienię, oddam”