1mg rispoleptu
Moderator: moderatorzy
1mg rispoleptu
Kto dobrze funkcjonuje na 1mg rispoleptu i nie mial nawrotu ,ma energie do dzialania,libido i emocje,prosze o wpisy osob ktore zazywaja taka dawke
Re: 1mg rispoleptu
I czy chudnie sie na tej dawce
Przeszlam na 1,5mg rispoleptu jest zdecydowanie Lepiej niz na 2mg jestem mniej otumaniona odczuwam roznice Juz Po 4dniach brania takiej dawki
Ja brałam 1 mg rispoleptu przez 1 rok i 2 miesiące, obecnie biorę 0,5 mg. Muszę przyznać, że dobrze funkcjonuję na tym leku, odczuwam emocje, jestem aktywna, mogę się na nim uczyć. Żadnych skutków ubocznych typu drżenia czy sztywność mięśni, ale niestety mam podwyższoną prolaktynę. Biorę lek na obniżenie jej, można powiedzieć że pomaga. No i muszę ćwiczyć i dbać o dietę żeby utrzymać szczupłą sylwetkę. Rispo jest najlepszym z neuroleptyków jakie zażywałam.
Ola ucieszyl mnie Twoj wpis ze Tak dobrze funkcjonujesz na malej dawce rispoleptu ja biore 1,5mg od miesiaca i tez jest calkiem dobrze
Cieszę się że Ty też dobrze funkcjonujesz na rispo Martwię się tylko że jak pójdę do pracy to będzie gorzej. Obecnie staram się o pracę w korporacji i boję się że nie wytrzymam stresu w pracy, że zrezygnuję. Już raz tak zrobiłam niestety. Ale mam nadzieję, że tym razem dam radę zwłaszcza że siedzę w domu już prawie 4 lata i wykańcza mnie to psychicznie. A Ty dajesz radę pracować na rispo?
nic
Ostatnio zmieniony sob lip 23, 2016 12:45 pm przez maajutka, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chciałbym być twoim pacjentem w 11 godzinie pracymaajutka pisze:Ja jestem dentystka,pracuje 12godzin dziennie
Maajutka szczerze podziwiam Cię, że wytrzymujesz 12 h z ludźmi. Myślę, że jak się pracuje łatwiej wyjść z choroby. Szukam pracy ale w moim zawodzie to nie jest takie proste zwłaszcza, że nie mam doświadczenia zawodowego ani znajomości.maajutka pisze:Ja jestem dentystka,pracuje 12godzin dziennie,calkiem dobrze mi idzie,biore 1,5mg rispoleptu ,jestem Mezatka od pol roku,zyje normalnie ty tez Idz do pracy Masz dobry zawod szkoda tego marnowac
Obnizylam wczoraj rispolept z 1,5mg na 1mg i kręci mi się w głowie i mam nieostre widzenie czy to rozwija się psychoza ?czy to raczej jakieś dostosowanie do nowej dawki?
Biore 1mg rispoleptu Juz dwa miesiace ,Nadal mam klopoty z pamiecia zaburzona koncentracje ,slaby nastroj mala énergie Wszystko mnie meczy myslicie ze to wina leku czy choroby?
Porozmawialam dzis z rodzina zachecili mnie do calkowitego odstawienia lekow powiedzieli ze na lekach bardzo sie zmienilam i powinnam sprobowac wrocic do zycia i odstawic leki
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Uwazam, ze rodzina dobrze ci doradzila. Powodzenia z odstawieniem neuroleptyku.
''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Co jest lepsze ryspolit czy rispolept?
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 72943962
Życze ci powodzenia, o ile nie wylądujesz na zamkniętym.maajutka pisze:Porozmawialam dzis z rodzina zachecili mnie do calkowitego odstawienia lekow powiedzieli ze na lekach bardzo sie zmienilam i powinnam sprobowac wrocic do zycia i odstawic leki
Jeśli o mnie chodzi to wolę jednak oryginał.maajutka pisze:Co jest lepsze ryspolit czy rispolept?
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
w całym nie porządku sekretny porządek.
Ja od dwoch dni biore rispolept i czuje sie Tak jakbym nic nie brala,ryspolit bardziej otumania
Czy to jest pretensja wobec rispoleptu?maajutka pisze:Ja od dwoch dni biore rispolept i czuje sie Tak jakbym nic nie brala,
...czy może wprost przeciwnie tj. komplement
Tak na marginesie to jak lek działa naprawdę to odczujesz dopiero po 2-3 tygodniach
Dokładnie HVP2
Czuje sie bardzo dobrze na rispolepcie Tak jakbym wcale nie chorowala nie mam negatywow ,pracuje ,dbam o Dom maz jest zadowolony