Uciążliwy pociąg płciowy i dziwactwa seksualne
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Ten dział dotyczy tylko związków seksualności ze schizofrenią lub ogólniej chorobą. O zdrowej seksualności proszę pisać w tematach dowolnych.
Re: Uciążliwy pociąg płciowy i dziwactwa seksualne
W pewnym sensie też sensem .
(ocenzurowano ze względu na związek ze zboczeniami)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:15 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kotek, a jak jeszcze byłeś zdrowy to miałeś tak samo?
(ocenzurowano ze względu na związek ze zboczeniami)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:17 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Myślę, że musi Ci być ciężko z tym żyć, szczególnie, że nie akceptujesz tej części swojej osobowości.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
(ocenzurowano opisy zboczeń - spowiednik mi powiedział, żeby usunąć te treści, jeśli mogę (czy też powiedział coś podobnego))
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:17 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Wiesz co, ja myślę, że nie powinieneś karać siebie myślami o grzechu, tylko powinieneś pogodzić się z tą częścią Twojej natury. Jeśli czujesz, że nie musisz rezygnować z innych ważnych rzeczy, by realizować swoje fantazje, to sądzę, że wszystko jest ok.
Myślę, że pisanie o tym sprawia Ci ulgę?
Pozdrawiam.m.
Myślę, że pisanie o tym sprawia Ci ulgę?
Pozdrawiam.m.
Tak, sprawia mi ulgę pisanie i rozważanie na temat mojej seksualności. (ocenzurowano)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:18 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
(OCENZUROWANO)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:19 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
(ocenzurowano)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:19 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
Niektórzy mogą uważać, że grzechem wszeteczeństwa jest, gdy ktoś bierze sobie za żonę kobietę, która współżyła z kimś innym i ten ktoś inny żyje, a mąż współżyje z taką poślubioną żoną. Jeżeli kobieta została zgwałcona w młodości i z nikim innym nie współżyła, to według takiego powodu współżycie z tą kobietą, jeżeli gwałciciel wciąż żyje, jest cudzołóstwem. Marzy mi się sytuacja, w której nie ma współżycia tego rodzaju w ogóle na świecie. Według tego poglądu mnóstwo ludzi na świecie byłoby wykluczonych z małżeństwa i pozbawionych możliwości obcowania płciowego bez cudzołóstwa, chyba że zabiłoby się ich wcześniejszych partnerów czy partnerki seksualne. Powinno być tak, że obydwaj małżonkowie są dziewiczy w chwili ślubu kościelnego (odstępstwa mogą być związane tylko z wdowieństwem). Pragnę porządku seksualnego - całkowity brak współżycia poza małżeństwem, zero wszeteczeństwa, zero cudzołóstwa! Masturbacji i tym podobnym praktykom też mówię nie. Nie chciałbym zawierać związek małżeński, nie będąc prawiczkiem (chyba, że to byłby mój kolejny związek małżeński, bo zostałem wdowcem).
Jak bierze sobie jeszcze żonę to tak i współżyje z podwójnie poślubioną swoją żoną to takkotek pisze:Niektórzy mogą uważać, że grzechem wszeteczeństwa jest, gdy ktoś bierze sobie za żonę kobietę, która współżyła z kimś innym i ten ktoś inny żyje, a mąż współżyje z taką poślubioną żoną.
A grzechem jest też trollowanie.
Ktoś ma bardzo poważne problemy, nie należy go jeszcze "kopać", gdy leży, i uznawać jego wpisy za trolling. Chociaż przy byciu takim aspem jak ja komunikacja o cechach trollingu jest naturalnym sposobem kontaktu z innymi Przypuszczam, że wiele osób podobnych do mnie może zajmować się trollingiem, bo dla takich osób takie zachowania, wygłupy mogą być czymś atrakcyjnym.
Od dzieciństwa mam wstrętne, poważne i złożone zboczenie i zaburzenie preferencji seksualnych, które nazwałem "paskudnicą" czy "paskudnictwem". Nie wiem, jak sobie poradzić z tym dziwactwem. (ocenzurowano)
Od dzieciństwa mam wstrętne, poważne i złożone zboczenie i zaburzenie preferencji seksualnych, które nazwałem "paskudnicą" czy "paskudnictwem". Nie wiem, jak sobie poradzić z tym dziwactwem. (ocenzurowano)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:07 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
(ocenzurowano ze względu na treści zawierające opis zboczeń)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:08 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie najatrakcyjniejszą formą spłodzenia potomstwa jest spłodzenie go w wyniku stosunku płciowego z kobietą z autentycznym ASD. Tak samo normalny stosunek płciowy jest dla mnie najbardziej atrakcyjny, jeżeli miałby być z kobietą z autentycznym ASD. To dla mojej mentalnośći takie słodziutkie - współżyć z czułością z typową Aspijeczką, być jej wiernym do śmierci... (cenzura) Kocham cię, Aspijeczko, kwiatuszku, i nie chcę na tobie (zresztą na kimś innym też) realizować tych potwornych praktyk, do których jestem kuszony. Na dodatek wygląda na poniżenie i pohańbienie godności ludzkiej Aspijeczki. Mentalność wolałaby szybko ożenić się z nawet niżej funkcjonującą ode mnie kobietą z ASD i mieszkać z nią w domu (cenzura). Mentalność zdecydowanie nie zgadza się na obowiązek wstrzemięźliwości seksualnej do śmierci. A ja jestem jeszcze gorszym "dziwakiem" niż "normalna" osoba z ASD (poza diagnozą F84 mam F2x i mam rentę socjalną). Kobieta z nie-ASD jest "za słaba" dla mnie. Daje za małą więź, za samą słodycz. Fetyszy nie chcę na nikim realizować, nie chcę też widzieć sytuacji z nimi związanych. Przy fetyszach nie liczy się wymiar duchowy, artystyczny, celebracyjny, tylko spełnianie wybujałych pragnień.
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:10 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie miałem odwzajemnionego związku uczuciowego. Mam potrzebę bycia z żoną. Chcę mieć zonę-Aspijkę, nie jakąś inną kobietę! I wymagam dziewictwa od przyszłej żony. Wymagam dziewictwa też od siebie. To jest niezbędna część "celebratyzmu" relacji małżeńskich dla mnie. Życie w stanie bezżennym jest niewygodne dla mojej mentalności.
Nie jestem zainteresowany socjalizacją, byciem "normalnym" i nie jestem zbyt "emocjonalny" (mój mózg może nie mieć zdolności do kochania w sensie emocjonalnym, więc mogę jedynie "lubić bardzo mocno" moją żonę i hipotetyczne dzieci), nie przejmuję się potrzebą kochania przez inną osobę). Myślę, że jest to typowo cezeterowskie. Żona z tymi cechami wygląda na bardziej atrakcyjniejszą dla mnie.
"Wolałbym" typowe cechy (objawy) ASD u mojej żony, jak: pozopagnozja, brak teorii umysłu, myślenie obrazowe, "schutdowny", potrzeba niezmienności i przewidywalności, trzepotanie rękami i kołysanie się (stimowanie się), idiosynkratyczne przetwarzanie bodźców zmysłowych, poważna dyssemia (upośledzenie komunikacji niewerbalnej), opóźnienie rozwoju mowy w przeszłości, "systemizerstwo". Chciałbym mieć żonę, która BEZ WĄTPIENIA byłaby Aspijką.
Nie jestem zainteresowany socjalizacją, byciem "normalnym" i nie jestem zbyt "emocjonalny" (mój mózg może nie mieć zdolności do kochania w sensie emocjonalnym, więc mogę jedynie "lubić bardzo mocno" moją żonę i hipotetyczne dzieci), nie przejmuję się potrzebą kochania przez inną osobę). Myślę, że jest to typowo cezeterowskie. Żona z tymi cechami wygląda na bardziej atrakcyjniejszą dla mnie.
"Wolałbym" typowe cechy (objawy) ASD u mojej żony, jak: pozopagnozja, brak teorii umysłu, myślenie obrazowe, "schutdowny", potrzeba niezmienności i przewidywalności, trzepotanie rękami i kołysanie się (stimowanie się), idiosynkratyczne przetwarzanie bodźców zmysłowych, poważna dyssemia (upośledzenie komunikacji niewerbalnej), opóźnienie rozwoju mowy w przeszłości, "systemizerstwo". Chciałbym mieć żonę, która BEZ WĄTPIENIA byłaby Aspijką.
(cenzura ze względu na związek ze zboczeniami)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:12 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
(ocenzurowano ze względu na treści związane ze zboczeniami)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:12 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
(ocenzurowano)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:13 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.
(ocenzurowano ze względu na treści związane ze zboczeniami)
Ostatnio zmieniony czw kwie 06, 2017 8:14 pm przez kotek, łącznie zmieniany 1 raz.