Ile płacicie za wizytę u psychiatry?
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ile płacicie za wizytę u psychiatry?
Ja chodzę prywatnie do psychiatry i płacę 100 zł za wizytę która trwa może 30 minut. Jeszcze do niedawna chodziłem co 2 tygodnie więc kosztowało mnie to niemało kasy. Nie spotkałem się by ktoś płacił aż tyle. A wy ile płacicie za wizytę u swego psychiatry i jak często go odwiedzacie?
-
- zaufany użytkownik
Re: Ile płacicie za wizytę u psychiatry?
W sumie nic dziwnego, że jak ktoś na "dzień dobry" wyłoży patyka za kilka godzin konwersacji, to potem nie pozostaje mu nic innego jak racjonalizować wydatek nadzwyczajnymi talentami i niezbędnością "pana doktora". Zresztą na miejscu tego ostatniego również dokładałbym starań, aby sponsor tkwił w w/w przekonaniach jak najdłużej....Chors pisze:Ja chodzę prywatnie do psychiatry i płacę 100 zł za wizytę która trwa może 30 minut. Jeszcze do niedawna chodziłem co 2 tygodnie więc kosztowało mnie to niemało kasy. Nie spotkałem się by ktoś płacił aż tyle. A wy ile płacicie za wizytę u swego psychiatry i jak często go odwiedzacie?
- tom76
- zaufany użytkownik
Do psychiatry chodzę na wizyty od czasu jak wyszłem ze szpitala.Teraz chodzę co trzy miesiące i nie płaciłem i nie płacę nic bo On przyjmuje na kasę chorych.
- aaa
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
70 co 3 miechy
"Pobyt w szpitalu grozi kalectwem lub śmiercią"
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
-- http://pl.youtube.com/watch?v=ryyo9CqyeSI --
jak syn chodził prywatnie 4 lata temu 100zł 10 - 20 min wizyta co 2 tygodnie 0 zainteresowania 1,5 roku na jednym i tym samym leku tylko coraz większa dawka 0 efektu poprawy tylko coraz gorzej teraz państwowy i o 100% lepszy szkoda ze od razu do niego nie trafiliśmy ale do państwowego trzeba było 3 miesiące czekać na 1 wizytę a z drugiej strony prywatny to u tytułowany do tego ordynator przyjmuje prywatnie to sadziło się że to b.dobry wybór że lepsza i szybsza pomoc
Nic nie płacę. Płaci za mnie kasa chorych. Na szczęście jestem ubezpieczona. Co miesiąc, dwa chodzę do psychiatry.
Ja chodzę co miesiąc do lekarza i płacę 80 zł za wizytę. A gadać mogę nawet dwie godziny, liczy od wizyty, a nie od godziny. Wcześniej płaciłem 70 zł, ale teraz cena wizyty wzrosła. I co zrobić. Na szczęście jestem na utrzymaniu rodziców.
- traktorek
- zaufany użytkownik
nie płacę nic i chodzę co dwa tygodnie
Gdy chodziłam płaciłam 100 zł. Od dość dawna nie chodzę.
70 zł - wizyty są częste - wiec - dokucza ból wydatku
120 PLN prywatnie u profesora
Nic nie płacę, częstotliwość spotkań jest uzależniona od tego jak się czuję, wizyty są dość długie, a doktor jest super 

"My mommy always said there were no monsters. No real ones. But there are."
Też nic nie płacę i chodzę, kiedy potrzebuję, ale do długości wizyt mam zdecydowanie zastrzeżenia.
delete
Ostatnio zmieniony sob sie 01, 2015 9:51 am przez u4e, łącznie zmieniany 1 raz.