Wygląda na to że sąsiad mnie podsłuchuje
Moderator: moderatorzy
Wygląda na to że sąsiad mnie podsłuchuje
dfd
Ostatnio zmieniony sob maja 29, 2021 5:47 am przez Cynamon, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wygląda na to że sąsiad mnie podsłuchuje
Jesteś politykiem, prezesem rady nadzorczej lub znanym celebrytą? Jeżeli nie, to raczej nikomu nie chciałoby się ciebie podsłuchiwać. A jeżeli tak, to myślisz, że sąsiad zdradziłby się głośno komentując to, co mówisz? Poza tym to było podsłuchiwanie przez ścianę? Może i bierzesz leki, ale widocznie nie działają tak, jak potrzeba, bo to, o czym mówisz, nosi znamiona paranoi.

Ludzie lubią się podsłuchiwać, tak samo jak lubią podglądać innych - to leży w ludzkiej naturze, jak później obgadywanie tego kogoś. To chwalenie się tym między innymi było. Plotki, ploteczki. Klasyką wzajemnego podsłuchiwania się w blokach było i pewnie dla niektórych dalej jest przykładanie szklanki do ściany. Skoro słychać kogoś za ścianą bez tego, to po użyciu tego prymitywnego narzędzia będzie się słyszało znakomicie. A nuż coś ciekawego się usłyszy. Kiepscy pokazują mentalność tego typu ludzi. Samo takie podsłuchiwanie 'na ucho' z pewnością nie jest karalne, co innego gdyby użył jakiegoś sprzętu. Do kupienia to w sklepach, takie pół profesjonalne gadżety do podsłuchiwania, podglądania są od dawna. Kiedyś robiono domową metodą peryskopy - zestaw lusterek w tubie - teraz do tego służą kamerki. Są mniejsze, nie widać ich prawie i mogą działać nawet w nocy, 24 godziny na dobę i wszystko rejestrować.
Cynamon, po co sąsiedzi mieli by Cię podsłuchiwać? Mają własne życia i są na nich skoncentrowani...
Nie sądzę by ktokolwiek Cię podsłuchiwał, a skoro w to wierzysz, a to nie jest prawdą, to masz urojenia.
Nie sądzę by ktokolwiek Cię podsłuchiwał, a skoro w to wierzysz, a to nie jest prawdą, to masz urojenia.
To, że jakiś lek komuś służy, nie znaczy że nie zaszkodzi innej osobie. 

-
- bywalec
- Status: terrorysta
- Gadu-Gadu: 56006417
Ja tam ci wierzę, mnie podsłuchują sąsiadki- dwie lesbijki. Mieszkam w kamienicy o kartonowych ścianach. Lubią sobie jaja robić: czasem drą sie na cały ryj do siebie "tez słyszysz głosy?" , albo puszczają dźwięk kukułki od zegara, tylko dlatego że zwróciłam im uwagę,że mogłyby się ciszej pierdolić (biore leki).
"tam za płotem kurzy totem"
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: sadsad
- Gadu-Gadu: 0
To chwalenie się tym między innymi było. Plotki, ploteczki.
ผลบอลสดมีเสียง
ผลบอลสดมีเสียง
- deadzoid666
- zbanowany
- Status: student
- Gadu-Gadu: 5473221
Urojenia, albo prawda, a może to Ty kłamiesz? Ludzie mają głowy chore bez diagnoz często!?!
W niedziele w Olsztynie było naćpane kokainą FBI i policja pijana z cbś! Zastrzelili zdroeego, który moał potworne bóle mózgu ikości! Porem oni się zastrzelili! Zjadł nieboszczyków.on i ja i ty i oni i tamci i wszyszy!
Każdy chce wszystko o wszystkich wiedzieć! Wypytują się! Wyłącz się! Przestań myśleć! Wypoczywaj i nic nie rób!
W niedziele w Olsztynie było naćpane kokainą FBI i policja pijana z cbś! Zastrzelili zdroeego, który moał potworne bóle mózgu ikości! Porem oni się zastrzelili! Zjadł nieboszczyków.on i ja i ty i oni i tamci i wszyszy!
Każdy chce wszystko o wszystkich wiedzieć! Wypytują się! Wyłącz się! Przestań myśleć! Wypoczywaj i nic nie rób!
Psychiatrzy to są takie same przygłupy z niskim IQ jak Wy wszyscy! Debile tacy jak i oni sami dali im wykształcenia wyższe! Odbierać matury ludziom głupim! Maturę musi mieć tylko człowiek mądry i inteligentny! Głupol maturę zdał, a jej nie ma tak naprawdę
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Może i usłyszał jeśli głośno gadaliście. Może i później rozmawiał o Waszej rozmowie. Clue w tym do jakich uczuć, do jakiego stanu doprowadza Cię to, że Was usłyszał. Jeśli chcesz go za to wsadzać do więzienia na 2 lata, to zastanowiłbym się czy leki są naprawdę dobrze dobrane.Cynamon pisze:Oglądałem wczoraj horror na http://www.cda.pl i rozmawiałem o tym wczoraj z kuzynem a potem słyszałem sąsiada ze rozmawiał o tym tak jakby słyszał moją rozmowę z kuzynem. to była głośna rozmowa. Wygląda na to że sąsiad mnie podsłuchuje. Czy to prawda że za podsłuchiwanie grożą 2 lata wiezienia?

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
-
- zaufany użytkownik
- Status: Schizo
- Kontakt:
Wyglada na to ze macie szpiega w sasiedztwie i bierzecie co niektorzy na nich leptyki. Dobrze dobrany lek ma w waszym przypadku spowodowac, iz stwierdzicie, ze deszcz pada kiedy to sasiad pluje prosto w oczy i nikt tego nie ukrywa, sami sie oszukujecie. W takim razie polece wam skuteczny srodek o potwierdzonym dzialaniu zwalczajacym psychozy sasiedzkie, a mianowicie - fukitol. 

''Insanity - a perfectly rational adjustment to an insane world.'' http://chomikuj.pl/Antypsychiatra
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.
Zapraszam wszystkich popierających antypsychiatrie do dołączenia: http://www.digart.pl/grupy/16361/Anty-psychiatria/ moja grupa ma charakter otwarty.