lekarze i koncerny farmaceytyczne
Moderator: moderatorzy
lekarze i koncerny farmaceytyczne
doszedłem do wniosku że refundacja leków psychotropowych to pójście na układ koncernów farmaceutycznych z ustawodawco czemu w polsce niema terapi dla schizofreników tylko takiej pożądnej czy uważacie że terapia by wam nie pomogła nie bądzmy dziećmi klozapol i inne starego typu neroleptyki trują nawet jak lekarz podaje je w dobrych intencjach ale wy wolicie być trutymi chcecie zapomnieć zamiast stawić czoła problemowi jestem ciekaw co te lekarzyny co gówno wiedzą o schizofrenii bo taka jest niestety wiedza o tej tajemniczej kondycji podkreślam kondycji ludzkiej a nie chorobie co te lekarzyny wypisują w tym swoim portalu medycznym skoro tylko oni na niego mają wstęp a my tylko do ograniczonych jego zasobów
wydaje mi się że w polsce jest tyle poglądów na temat schizofrenii co lekarzy
wydaje mi się że w polsce jest tyle poglądów na temat schizofrenii co lekarzy
Re: lekarze i koncerny farmaceytyczne
Lekarze sa najgorsi i w ogole. Pacjenci sa najlepsi, lakearz pwoinien wprowadzic sie do szpitala i kazdemu z przydzielonych 4 pcjentow powinien posiwecic 48h na dobe.
Bogus, wydaje sie czytajac wypowiedzi podlulka to nie jemu cos dolega. A to co napisal tutaj jako ironie w pelni poieram.
Bogus ja nie obrazam tutaj nikogo i tego samego oczekuje od Ciebie. W przeciwnym wypwdku bede zmuszony ignorowac Twoje wypowiedzi.