wojsko a schizofrenia

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
kris

wojsko a schizofrenia

Post autor: kris »

Witam
Wlasnie przyszlo mi wezwanie po bilet na wku.Choruje na schizofrenie.Moga mnie wziac do wojska.Co musze ze soba zabrac na wezwanie do wku aby mnie nie wzieli do wojska.Czy wystarcza ksera wypisow ze szpitala i mam ksero zaswiadczenie o stanie zdrowia(zalatwialem rente).Prosze pomozcie bo sie boje wojska.
Gość

Re: wojsko a schizofrenia

Post autor: Gość »

Weź ksera wypisów i aktualne zaświadczenie o leczeniu się w PZP.
Powinno to wystraczyc.W najgorszym przypadku zostaniesz przebadany przez wojskowych psychiatrów.[/quote]

Ksera wypisow mam i mam zaswiadczenie o stanie zdrowia tam pisze od kiedy do kiedy sie leczylem(mam ksera bo rente zalatwialem)czy to wystarczy?
Gość

Re: wojsko a schizofrenia

Post autor: Gość »

Ksera wypisow mam i mam zaswiadczenie o stanie zdrowia tam pisze od kiedy do kiedy sie leczylem(mam ksera bo rente zalatwialem)czy to wystarczy?
Awatar użytkownika
ra
bywalec

Post autor: ra »

poproś lekarza zeby ci wypisał taki kwitek ze sie leczysz, on bedzie wiedzial o co chodzi
a ksera tez wez napewno niezaszkodzi
u mnie wyglą dałe to tak za pokazałem im kwitek ale oni i tak wysłali mnie do lekarza jeszcze raz. on potwierdził to co było napisane w kwitku od lekarza prowadzacego i dostałem kat. D tak wiec wszystko poszło po mojej myśli...
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”