Kino letnie
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Kino letnie
Witam
U mnie jest taka inicjatywa kina w plenerze.W tamtym roku bylo ale nie bylem na zadnym filmie teraz mysle sprobowac takiego kina.Co myslicie o takim kinie?Ktos na takim wystepie juz byl?
Problem moze byc z komarami ale daja podobno srodki,poprzednio bylo duze zainteresowanie tą formą widowiska.
Pozdro Generał Tup
U mnie jest taka inicjatywa kina w plenerze.W tamtym roku bylo ale nie bylem na zadnym filmie teraz mysle sprobowac takiego kina.Co myslicie o takim kinie?Ktos na takim wystepie juz byl?
Problem moze byc z komarami ale daja podobno srodki,poprzednio bylo duze zainteresowanie tą formą widowiska.
Pozdro Generał Tup
-
- zaufany użytkownik
Re: Kino letnie
u nas w miescie było kiedys kino letnie.Akurat wtedy byłem jeszcze zdrowy i bylem na filmie wesele i wtedy wybuchła Schiza która trwała 2 lata bo uroilem sobie ze jakas laska sie we mnie podkochuje no i po 2 latach jej o tym napisalem na fejsbuku
Ja juz sie pogodzilem ze jestem wariatem ale samo kino na dworzu to fajna sprawa
Ja juz sie pogodzilem ze jestem wariatem ale samo kino na dworzu to fajna sprawa
Uważam że to bardzo dobra inicjatywa! W Warszawie co roku są pokazy w różnych punktach miasta tylko niestety jak dla mnie późno. Byłem w sumie może ze 2-3 razy.
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Wlasnie bylem to zobaczyc i mi sie ta forma ogladania nie podoba.Ja musze miec przestrzen w kinie,a nie taki scisniety z ludzmi siedziec kolo siebie.