Nowy lek zamiast rispoleptu
Moderator: moderatorzy
Nowy lek zamiast rispoleptu
Nowy lek zakończył właśnie II fazę badań.
Ponoć równie skuteczny co rispolept, ale ma mniej skutków ubocznych
http://biotechnologia.pl/farmacja/donie ... enie,15314
Ponoć równie skuteczny co rispolept, ale ma mniej skutków ubocznych
http://biotechnologia.pl/farmacja/donie ... enie,15314
Re: Nowy lek zamiast rispoleptu
Najwyższa pora żeby zastąpili ten badziewny neuroleptyk czymś lepszym. Zdecydowanie najgorszy lek z tych które brałem a było tego trochę.
W mojej opinii dobry jedynie na silne objawy pozytywne.
W mojej opinii dobry jedynie na silne objawy pozytywne.
A jaki mniej więcej jest czas do wprowadzenia leku na rynek z III fazie badań klinicznych ?
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
Różnie trwa III faza może dwa lata, może rok jeśli rokowania są dobre dla tego leku.
Ale to nie jest problemem największym. Największym problemem jest to że w USA mają mniej więcej 6 leków więcej niż w Polsce( tak z pamięci). Nawet głupia Latuda ma problemy żeby wejść na polski rynek, bo miał być w marcu tego roku, a jak na razie nic nie widać, żeby miała się pojawić.
Ale to nie jest problemem największym. Największym problemem jest to że w USA mają mniej więcej 6 leków więcej niż w Polsce( tak z pamięci). Nawet głupia Latuda ma problemy żeby wejść na polski rynek, bo miał być w marcu tego roku, a jak na razie nic nie widać, żeby miała się pojawić.
Aha.. czyli lepiej nie robić sobie nadziei ! ..bo będzie jak zawsze w naszym kraju czyli 100 lat za murzynami(z USA).
Latude też bym chętnie przetestował na sobie ale widzę że spore problemy są i tak szybko pewnie nie pojawi się na polskim rynku
Wiec pewnie będę zmniejszał rispo tak aby czuć się na nim jak najbardziej komfortowo.
Latude też bym chętnie przetestował na sobie ale widzę że spore problemy są i tak szybko pewnie nie pojawi się na polskim rynku
Wiec pewnie będę zmniejszał rispo tak aby czuć się na nim jak najbardziej komfortowo.
W całym chaosie jest kosmos
RISPOLEPT to był mój pierwszy lek.
Zamulił mnie tak że mówiłem tak powoli że nikt nie chciał ze mną rozmawiać i w szpitalu się ze mnie śmiali ;/
Najgorsze gówno, nie polecam. Nie życzę nikomu.
Zamulił mnie tak że mówiłem tak powoli że nikt nie chciał ze mną rozmawiać i w szpitalu się ze mnie śmiali ;/
Najgorsze gówno, nie polecam. Nie życzę nikomu.
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.