King
Moderator: moderatorzy
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
King
Ktoś czytał nowość Kinga Przebudzenie?Przeczytałem opis tej ksiażki w biedrze i tak mi sie spodobała,ze wypozyczylem z biblioteki.Bedzie to moja pierwsza książka Kinga
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Re: King
No i skonczylem ja,byl watek psychiatryczny
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
Ja zaczalem przygode z Kingiem od tej ksiazki.Szczerze nie zawiodlem sie,duzo fajnych watkow,tez na poczatku luzno sie to czyta,styl pisania ciekawi,ze nie wiesz kiedy konczyc,bo juz nie masz czasu w ciagu dnia i za kazdym razem jak do niej wracalem,to mialem wrazenie ze czytam nowy watek,jakbym czytal nowa ksiazke.Historia bohaterow ineteresujaca z mojego punktu widzenia,nabiera sie takie przywiazanie do nich,bo w koncu glowny bohater choruje psychiatrycznie,tzn bierze leki,chodzi do lekarza,jego brat jest chory.To jest jakby ksiazka o roznych etapach w zyciu.Bardo pisze:Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem przeczytania "Dallas '63" Kinga, wygląda ciekawie. A jak oceniasz to "Przebudzenie", warto było?
- Catastrophique
- bywalec
Czytałem cykl "Mroczna Wieża", polecam. Oprócz tego "Łowcę Snów" i "Grę Geralda". Ta ostatnia powieść jest...mocna.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Ja przeczytałam Cmętarz Zwieżąt czy jakoś tak i do tej pory jak sobie przypomnę w nocy, to się boję.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
Chyba się nie zdecyduję. Boję się nawet najgłupszych horrorów.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Jared Leto, 13.04.2014.
- KAMELEON
- zaufany użytkownik
Jestem wielkim fanem tego pisarza, przeczytalem praktycznie wszystkie jego książki , szczególnie podobały mi sie Lśnienie, To, Cmentarz dla zwierzaków, zbiory opowiadań- Czwarta po północy, Nocna Zmiana. Teraz zabieram się za jego nowe wydawnicta tzn. Joyland, Przebudzenie i zbiór opowiadań Bazar złych snów
"...Charakter niespokojny,niepokorny,trudny,chociaż nie ciągnie się za nim
aż siedem grzechów głównych...."
aż siedem grzechów głównych...."
- deadzoid666
- zbanowany
- Status: student
- Gadu-Gadu: 5473221
Life is a horror and movie!
Psychiatrzy to są takie same przygłupy z niskim IQ jak Wy wszyscy! Debile tacy jak i oni sami dali im wykształcenia wyższe! Odbierać matury ludziom głupim! Maturę musi mieć tylko człowiek mądry i inteligentny! Głupol maturę zdał, a jej nie ma tak naprawdę
- deadzoid666
- zbanowany
- Status: student
- Gadu-Gadu: 5473221
King z Tekken'a roztrzaska każdego!
Psychiatrzy to są takie same przygłupy z niskim IQ jak Wy wszyscy! Debile tacy jak i oni sami dali im wykształcenia wyższe! Odbierać matury ludziom głupim! Maturę musi mieć tylko człowiek mądry i inteligentny! Głupol maturę zdał, a jej nie ma tak naprawdę
- Kiciuś_XXL
- moderator
Przeczytałem "Lśnienie" dobra książka
czytałem ją w nocy, nie będę czytał już horrorów, bo nie godzi się bym bał się potem patrzyć w okno
ale thriller to już coś innego...
czytałem ją w nocy, nie będę czytał już horrorów, bo nie godzi się bym bał się potem patrzyć w okno
- Walet Pikowy
- zaufany użytkownik
tak książki Kinga mają taki klimat,że można się bać i sam się bałem.Kicius_XXL pisze: ↑śr lut 22, 2017 8:56 am Przeczytałem "Lśnienie" dobra książka
świetna pozycja, King potrafi przyciągnąć czytelnika!