tego sie Jej nie pytałem...moze po prostu szuka wrażeńcezary123 pisze:Pewnie też długo nie masturbowała się.savior pisze: Rozumiem....każda kobieta jest wyjatkowa, ale Ta to był istny demon, jakby huragan przeszdl po mnieale byla też czuła

Moderator: moderatorzy
tego sie Jej nie pytałem...moze po prostu szuka wrażeńcezary123 pisze:Pewnie też długo nie masturbowała się.savior pisze: Rozumiem....każda kobieta jest wyjatkowa, ale Ta to był istny demon, jakby huragan przeszdl po mnieale byla też czuła
Spróbuj spowiadać się przed zrobieniem tego, zamiast z takim żalem po tym.schizo11 pisze:Ktoś z Was się spowiada z masturbacji? Bo chociaż mógłbym to ograniczyć to nie potrafię zrezygnować z tego całkiem.
Maniek1234 pisze:to prawda po 30 tce bardzo duza maja ochote na seks mowie o tych zdrowych dziewczynach ile to mialem propozycji sexualnych po poznaniu takiej 30 latki mowie powaznie z wiekiem one coraz bardziej chca...
Kamil Kończak pisze:Klucz do oświecenia mówisz? Na jakiej zasadzie ?
Kamil Kończak pisze:A Twoja może jest dobra dla Ciebie - szczerze życzę Ci szczęścia i spełnieniaCieszy mnie, że już się nie masturbujesz. Ja też to przez wiele lat robiłem i mam takie samo zdanie na ten temat.
rzeczywiście psychopatologia.cezary123 pisze: ↑sob maja 23, 2015 7:43 pmSpróbuj spowiadać się przed zrobieniem tego, zamiast z takim żalem po tym.schizo11 pisze:Ktoś z Was się spowiada z masturbacji? Bo chociaż mógłbym to ograniczyć to nie potrafię zrezygnować z tego całkiem.
Zobaczysz, że odechce Ci się. A najlepiej znajdź sobie partnerkę i przestańcie się oboje masturbować a zacznijcie kochać. To nie grzech![]()
Nie zauwazylam "ludzie" i zaczelam sie powaznie zastanawiac nad Twoim postem. Zmarnowalam kilka minut zycia. xd
Moim zdaniem seks nie rowna sie prokreacji. Nawet zwierzeta potrafia sie masturbowac badz uprawiac seks dla zabawy.
viewtopic.php?t=40441nie dyskutuj z debilem - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem