Jak nie dać się psychiatrom?
Moderator: moderatorzy
Jak nie dać się psychiatrom?
Witam.
Przypuśćmy że ktoś zadzwonił na pogotowie. Przyjeżdża karetka, policja, nie ma sensu stawiać oporu.
Szpital. Podają mi kartki i każą się na nich podpisać, wyrazić zgodę na leczenie. Przyjmijmy że nie robię tego, gdyż nie chcę być leczony na oddziale. Sprawa trafia do sądu, a ja czekam zamknięty na sprawę.
Jak bronić się przed psychiatrami i sędziami? Jakich argumentów użyć?
Czy w ogóle da się przeciwstawić systemowi, który podaje 'lekarstwa' jakie wyrządzają nieodwracalne szkody w mózgu pacjenta?
Zapraszam do dyskusji.
Przypuśćmy że ktoś zadzwonił na pogotowie. Przyjeżdża karetka, policja, nie ma sensu stawiać oporu.
Szpital. Podają mi kartki i każą się na nich podpisać, wyrazić zgodę na leczenie. Przyjmijmy że nie robię tego, gdyż nie chcę być leczony na oddziale. Sprawa trafia do sądu, a ja czekam zamknięty na sprawę.
Jak bronić się przed psychiatrami i sędziami? Jakich argumentów użyć?
Czy w ogóle da się przeciwstawić systemowi, który podaje 'lekarstwa' jakie wyrządzają nieodwracalne szkody w mózgu pacjenta?
Zapraszam do dyskusji.
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Re: Jak nie dać się psychiatrom?
Rząd powinien nam grube odszkodowania płacić, nie tylko za trujące leki z IGFARBEN i BAYER i tym podobne nazistowskie firmy i korporacje i bankierzy którzy wszystko sponsorują - nawet chemy na niebie, za trujące jedzenie które rząd nam wprowadza i wiele innych. Za zabijanie środowiska. Ale oni są bezkarni.... Tylko obywatel może być karany, a ich prawo omija ...
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Francesco
- zaufany użytkownik
- Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
- Gadu-Gadu: Czarnokrwista
Można powiedzieć, że chce się leczyć metodami naturalnymi i nie szkodzącymi zdrowiu i że ma się w pełni takie prawo by dbać o własne bezpieczeństwo. Można chwycić się różnych argumentów, np. że chcesz sprawdzić nowe alternatywne metody, a argument taki, że leki i tak nic nie dały bo jednak nie jest idealnie i nie uchroniły przed nawrotem, a może nawet gorzej. A następnie wymienić skład leków i niepożądane skutki, oraz toksyczność na organizm niektórych substancji.
Ostatnio zmieniony pt maja 22, 2015 6:49 pm przez Francesco, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość & Muzyka
~ Amen ~
~ Amen ~
- Necro
- zaufany użytkownik
Dobry temat fuks trzeba jakoś temu zapobiegać bo inaczej
Śmierć Wrogom Ojczyzny
No kur.. zabierają mnie z domu, chociaż krzywdy nikomu nie zrobiłem i nie mam prawa mieć żadnego sprzeciwu?
Później leczą wysokimi dawkami jakiegoś gówna i wychodzę po dwóch miesiącach zaje*any w akcji jak by bomba obok mnie wybuchła i ja mam się cieszyć takim życiem?
Po leczeniu ani słowem się do nikogo odezwać, bo lęki, strachy, izolacja od społeczeństwa, myśli samobójcze. Tak wygląda człowiek zdrowy, spoko.
To już wolę mieć paranoje.
Później leczą wysokimi dawkami jakiegoś gówna i wychodzę po dwóch miesiącach zaje*any w akcji jak by bomba obok mnie wybuchła i ja mam się cieszyć takim życiem?
Po leczeniu ani słowem się do nikogo odezwać, bo lęki, strachy, izolacja od społeczeństwa, myśli samobójcze. Tak wygląda człowiek zdrowy, spoko.
To już wolę mieć paranoje.
Ostatnio zmieniony sob maja 23, 2015 6:27 am przez fuKs, łącznie zmieniany 1 raz.
Jedni są głusi, inni słyszą głosy.
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener interpersonalny
- Gadu-Gadu: 560878
dobrze ze zycie to tylko chwila...
jestem urodzonym przywodca
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
"Kto nie wygra sam ze sobą, ten nie zwycięży nigdy"
bylem juz na piensku siedmiu piekiel ale teraz...chyba sie nawet nie spoce...
- Erika_Kohut
- zaufany użytkownik
- Status: Trójca
- Gadu-Gadu: 48512284
Tez sobie zadaje pytanie jak to możliwe, ze takie rzeczy sie dzieją naprawdę...
Milosc to iluzja
- Mishima_Kazama
- bywalec
Psychiatrzy i sądy oraz policja to podludzie i pasożyty oraz wariaci prawdziwi jak sejm wypełniony debilami, imbecylami, kretynami, idiotami i wariatami! Prawdziwy ni największy schizofrenik to sędzia sądu najwyższego!
Tekken 7 vs Mortal Kombat X! Final Fantasy XV nadchodzi! Metal Gear Solid VI będzie na PlayStation 5! The Last Guardian i Doom (2016) na Xbox One!