Rzucam palenie
Moderator: moderatorzy
Chciałem się pochwalić, że w niedziele mijają dwa tygodnie odkąd rzuciłem palenie. Od tej pory jestem na pastylkach, które też ograniczam, Jutro spróbuje w ogóle nie ssać pastylek. Cieszę się, bo już nie jestem niewolnikiem papierosa. Pierwszy tydzień był najgorszy. Teraz trochę zwiększył się apetyt ale jest luz. Pozdrawiam wszystkich, którzy rzucili palenie. ![:wink:](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f609.svg)
Wiesz co mandarynka w pierwszym dniu wyżułem chyba z 10 tabletek. W drugim podobnie. Dzisiaj minęły 2 tygodnie i żuje od 3-4 tabletek dziennie. Zamierzam w ogóle przestać je kupować.radą Anonima kupiłam sobie tabletki Nikoret. Właśnie sobie jedną wzięłam - są niedobre jak diabli blee!! Ale postaram się wytrwać i może mi się też uda Smile Mam do dyspozycji jeszcze 44 tabletki więc mam nadzieję, że się odzwyczaję. Anonim takie pytanie: ile ty tych tabletek dziennie żujesz? Bo mi się po jednej już chce wymiotować Sad
- marcelinka
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Nie palę już jakiś czas i jestem bardzo z tego zadowolona
Jestem co prawda na tabletkach, ale mam już ostatnie opakowanie i powiedziałam sobie, że nowych już nie kupie, bo nie mam kasy. Ale wogóle nie ciągnie mnie do fajek. Jestem z siebie dumna, że rzuciłam to świństwo. Zalew a jak tobie idzie rzucanie?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Każdy zachód jest zapowiedzią poranka, Uśmiechaj się codziennie bo warto, niezależnie od pory dnia ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- zaufany użytkownik
Re: Rzucam palenie
Ja rzuciłam pare tygodni temu, ale czuje się mało artystycznie... ;]