Czy 1 mg rispoleptu dziala antydepresyjnie ?

risperidon

Moderator: moderatorzy

maajutka
zaufany użytkownik

Czy 1 mg rispoleptu dziala antydepresyjnie ?

Post autor: maajutka »

Pytanie do osob ktore biora 1 mg rispoleptu , czy wg nich ta dawka dziala antydepresyjnie ? Zmniejsza objawy negatywne choroby niz wieksze dawki ?
Matt
moderator
moderator

Re: Czy 1 mg rispoleptu dziala antydepresyjnie ?

Post autor: Matt »

Na pewno 1mg rispoleptu jest mniej odczuwalny niż 2 mg.
Ja jak brałem 1mg to przeważnie zażywałem na noc i nawet dość dobrze mi się usypiało po tym 1mg po mimo tego ze w dzień potrafiłem wypić 4 kawy.
A jeśli chodzi o objawy schizofrenii to na 1mg np: głosów nie miałem, urojenia jak już to nie wielkie ale miałem za to większą fobie społeczną niż na 2mg.
Czy 1mg działa antydepresyjnie tego za bardzo nie wiem. :?
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
maajutka
zaufany użytkownik

Dzieki Matt za post za miesiac przechodze na dawke 1,5 mg a potem docelowo chce przejsc na 1 mg ,uwazam ze mam do tego prawo zeby przejsc na taka dawke 3 lata po 1 psychozie ,chce sprobowac
maajutka
zaufany użytkownik

Matt a sa zainteresowania na dawce 1 mg ? Bo u mnie na dawce 2 mg ciezko z zainteresowaniami..
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Post autor: mei »

Maajutka, idź w końcu do jakiegoś porządnego lekarza. Zmień leki. Na dobrze dobranych lekach są i emocje, i zainteresowania, i libido. Jest zwyczajnie. Można nie czuć, że coś w ogóle się bierze. Ile jeszcze będziesz się męczyć na tym rispolepcie?
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
maajutka
zaufany użytkownik

Mei bardzo sie boje zmieniac leki , ja tylko sama sobie zmniejszam dawki :( z reszta nie mam ochoty na zmiane lekarza i nie mam na to sily
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Post autor: mei »

Skoro Ty nie chcesz sobie pomóc, to nikt za Ciebie tego nie zrobi. Niestety. Wątpię, żeby pomogły zmiany dawek, ale próbuj, powodzenia.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
Matt
moderator
moderator

Post autor: Matt »

maajutka pisze:Matt a sa zainteresowania na dawce 1 mg ? Bo u mnie na dawce 2 mg ciezko z zainteresowaniami..
Tak na 1mg to jest "laitowo" są zainteresowania, emocje, pracuje się z pasją, wracają stare zainteresowania (hobby) ogólnie luzik.
Tylko ze mogą wrócić objawy choroby ..(musiłem to napisac zeby nie było ze Ciebie namawiam do zmniejszania leków :)
W całym chaosie jest kosmos
w całym nie porządku sekretny porządek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „rispolept”