(Schizofrenia a leki.)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Re: 50 % EVOT-u powtarza: - A BIERZESZ TY LEKI ? Papugi i sz
Na evot.pl ktoś nie do końca sprawny na umyśle na pewno wejdzie i zacznie pisać, później dopiero się zorientuje że to nie to forum.
http://www.forum.druga-strona.pl/
To forum jest na MyBB.
http://www.forum.druga-strona.pl/
To forum jest na MyBB.
Na forum o schizofrenii można najwyżej żebrać pod budką z piwem, na PolakPotrafi to nie wypali.
Jak zwykle pewnie nie wyjdzie forum tylko osobisty folwark zwierzęcy, przynajmniej mnie tak zawsze wychodzi w moich projektach.
Jak zwykle pewnie nie wyjdzie forum tylko osobisty folwark zwierzęcy, przynajmniej mnie tak zawsze wychodzi w moich projektach.
Ja dziękuję pisać unikatowy opis strony do 100 katalogów.
Na razie próbuję przez serwisy społecznościowe, korzystam z Buffer i Storify.
Poza tym stworzyłem trzy poziomowy system dostępu do mojej strony:
Na Facebooku mam grupę i stronę, na grupie jest przypięty post z linkiem do strony a na stronie link do mojej strony w sieci którą rozkręcam.
Poza tym stworzyłem trzy poziomowy system dostępu do mojej strony:
Na Facebooku mam grupę i stronę, na grupie jest przypięty post z linkiem do strony a na stronie link do mojej strony w sieci którą rozkręcam.
Jedni wolą szybki efekt drudzy wolą się rozkręcać powoli, ja ostatnio jak się zacząłem spieszyć to oberwałem od Google za lewe backlinki więc wolę powoli. Poza tym pozycjonowanie jest prostsze starych domen.