Powiem tak...
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: bla bla
Powiem tak...
Nie jest ze mną ciekawie, mam mały nawrót. Cieszę się, że nikt mnie specjalnie nie obrażał ostatnio, i że jakoś wyrozumiale podeszliście do mojego zachowania.
Muszę sobie zrobić przerwę, jeśli nie skończyć się tu udzielać, albo udzielać się pozytywnie, bo potrafię i mam nadzieję, że znajdę na to siłę.
Pewnie będę tu zaglądał bo przyzwyczaiłem się do forum. Szkoda po prostu, że poznaliście mnie ze złej strony.
Tyle, piszę, bo może powinniście wiedzieć.
pokój
Muszę sobie zrobić przerwę, jeśli nie skończyć się tu udzielać, albo udzielać się pozytywnie, bo potrafię i mam nadzieję, że znajdę na to siłę.
Pewnie będę tu zaglądał bo przyzwyczaiłem się do forum. Szkoda po prostu, że poznaliście mnie ze złej strony.
Tyle, piszę, bo może powinniście wiedzieć.
pokój
nic
Re: Powiem tak...
super, to czemu przyjmowałaś funkcje moderatora skoro tam wcześnie odchodzisz od nas?
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Karuno, każdy ma jakąś złą stronę to ludzkie jest i prawdziwe. Ty tą swoją chyba trzymasz mocno na uwięzi, ja żadnej "złej strony" swoim (choć nieco krótkowzrocznym) okiem nie widzę. Dla mnie Twoja tu obecność jest cenna.
Mam nadzieję, że Twój stan zdrowia szybko się poprawi i wrócisz tu do nas z swoją mądrością i ciepłem jakie roztaczasz.
Mam nadzieję, że Twój stan zdrowia szybko się poprawi i wrócisz tu do nas z swoją mądrością i ciepłem jakie roztaczasz.
Ralf, pragnę zaznaczyć i przypomnieć Tobie, że jest to: forum dla osób dotkniętych schizofrenią, a jak z pewnością już wiesz, ta choroba ma różne etapy i fazy.Ralf pisze:super, to czemu przyjmowałaś funkcje moderatora skoro tam wcześnie odchodzisz od nas?
Wzloty i upadki.
Widocznie karuna ma teraz gorsze dni...
Fakt, że został moderatorem nie daje mu wiecznego zdrowia, a szkoda.
Dziwne pretensje masz, Ralfie.
Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
-
- zaufany użytkownik
Dostałem propozycję i chciałem pomóc. Z chorą głową nie pomogę. Starałem się, ale nie ma co psuć atmosfery.
Miło Gehenno, że tak piszesz ale bym się najlepiej zbanował i zaczął od nowa. Jednak w życiu tak się nie da.
Miło Gehenno, że tak piszesz ale bym się najlepiej zbanował i zaczął od nowa. Jednak w życiu tak się nie da.
nic
dostrzegaj błędy, ale też naucz się wybaczać je sobie:)
jesteś moderatorem, ale jesteś też uczestnikiem.
jesteś moderatorem, ale jesteś też uczestnikiem.
Ja również Karuna nie poznałem Ciebie od tej złej strony. Nie skrzywdziłeś tutaj nikogo pisząc posty i swoją postawą. Zdrowia życzę i wracaj tutaj jak będziesz czuł się na siłach. Pozdr.
Wystarczy tylko się uśmiechnąć, by ukryć zranioną duszę i nikt nawet nie zauważy, jak bardzo cierpisz....
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Karuna, ja też Twojej żadnej "złej strony" tu nei widziałam. Wręcz przeciwnie: swoją obecnością, postawą wprowadzałeś spokój i miłą atmosferę.
Jeśli zdecydujesz się wrócić - zawsze tu będziemy.
Pozdrawiam.m.
Jeśli zdecydujesz się wrócić - zawsze tu będziemy.
Pozdrawiam.m.
-
- zaufany użytkownik
Moderatorem nie wiem, napisałem już do Zbyszka. Dla niektórych to forum jest bardzo ważne, a ja nie chcę wkładać kij w mrowisko, co już zrobiłem nieraz w życiu, w niejednym środowisku.
nic
- moi
- moderator
- Kontakt:
Może, po prostu, przejdź w stan uśpienia? Nie musisz od razu rezygnować z moderacji.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Jeszcze wyjdzie słoneczko, tylko bądź cierpliwy i uwierz w to 

- moi
- moderator
- Kontakt:
Wszystko będzie dobrze, Karuna. Daj sobie czas. I nie opuszczaj nas zupełnie: jesteś cennym nabytkiem tego forum!
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
-
- zaufany użytkownik
Najlepiej czuję się otulony Słońcem mojej samotności. Tak cierpiałem będąc sam, ale doceniam już to bardzo.
nic
-
- zaufany użytkownik
Tak na prawdę to ostatnio próbowałem zwrócić Waszą uwagę na siebie. Taka smutna prawda, jestem tego świadom.
nic
Nie da się skupić ludzi na sobie siłą.
Lepiej mieć mniej bliskich, zaufanych osób, niż całe stado hien...
Lepiej mieć mniej bliskich, zaufanych osób, niż całe stado hien...
- moi
- moderator
- Kontakt:
Ale co w tym złego, Karuna? Po prostu potrzebowałeś tego.karuna pisze:Tak na prawdę to ostatnio próbowałem zwrócić Waszą uwagę na siebie. Taka smutna prawda, jestem tego świadom.
Pozdrawiam.m.
- moi
- moderator
- Kontakt:
To dobrze, że czujesz potrzebę zwrócenia uwagi innych, gdy jest CI źle. Nie ma w tym nic niestosowanego. Żałuje tylko, że tak niewiele możemy zrobić przez internet.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.