Co robicie w wolnym czasie? Czym się interesujecie?
Moderator: moderatorzy
Co robicie w wolnym czasie? Czym się interesujecie?
Jestem ciekawy co porabiacie w wolnym czasie lub czym się interesujecie?
Ostatnimi czasy mam trochę dużo wolnego czasu, z którym nie mam co zrobić a nie chcę na prawdę bezczynnie siedzieć i się nudzić (czuję się źle jak nic nie robię). Może zaczerpnę od Was inspirację co by tu można pożytecznego robić?
Ja w wolnym czasie póki co robię:
- przeglądam internet (m.in to forum, jakieś strony typu demotywatory, mistrzowie, wiocha, facebook)
- czytam Biblię
- czytam książki (poradniki/psychologia, czasami religijne, powieści coś nie lubię)
- chodzę na spacery
- staram się pomagać trochę w obowiązkach domowych
- oglądam w TV seriale i programy rozrywkowe
- słucham też muzyki ale to raczej przy okazji robienia innych rzeczy
- zamierzam kupić sobie rower stacjonarny, treningowy i zrzucać kilogramy na nim ćwicząc z 30-60 minut dziennie
Kiedyś grałem dużo w gry na komputerze ale mnie coś znudziły prawie całkiem i dlatego teraz nie wiem co zrobić z wolnym czasem.
Co do zainteresowań to jakiś specjalnych nie mam, ostatnimi czasy interesuję się religiami, w szczególności chrześcijaństwem i poczytam czasami coś o jakiś zjawiskach paranormalnych.
Ostatnimi czasy mam trochę dużo wolnego czasu, z którym nie mam co zrobić a nie chcę na prawdę bezczynnie siedzieć i się nudzić (czuję się źle jak nic nie robię). Może zaczerpnę od Was inspirację co by tu można pożytecznego robić?
Ja w wolnym czasie póki co robię:
- przeglądam internet (m.in to forum, jakieś strony typu demotywatory, mistrzowie, wiocha, facebook)
- czytam Biblię
- czytam książki (poradniki/psychologia, czasami religijne, powieści coś nie lubię)
- chodzę na spacery
- staram się pomagać trochę w obowiązkach domowych
- oglądam w TV seriale i programy rozrywkowe
- słucham też muzyki ale to raczej przy okazji robienia innych rzeczy
- zamierzam kupić sobie rower stacjonarny, treningowy i zrzucać kilogramy na nim ćwicząc z 30-60 minut dziennie
Kiedyś grałem dużo w gry na komputerze ale mnie coś znudziły prawie całkiem i dlatego teraz nie wiem co zrobić z wolnym czasem.
Co do zainteresowań to jakiś specjalnych nie mam, ostatnimi czasy interesuję się religiami, w szczególności chrześcijaństwem i poczytam czasami coś o jakiś zjawiskach paranormalnych.
Re: Co robicie w wolnym czasie? Czym się interesujecie?
- gram w gry na kompie, bo w planszówki nie mam z kim
- żonglerka zwykła i kontaktowa
- bębenek
- czytam książki ostatnio znowu
- bawię się z piesem
- łażę po lesie
- chcę znowu napisać coś porządnego i tym razem prozę i to sobie wydać za oceanem w e-booku jako indie
- chcę poiki ruszyć trochę później
- chcę qi gonga spróbować
- sztuk walki już mi się nie chce trenować
- tenisa też
- na gitarze i pianie też już mi się nie chce grać
- żonglerka zwykła i kontaktowa
- bębenek
- czytam książki ostatnio znowu
- bawię się z piesem
- łażę po lesie
- chcę znowu napisać coś porządnego i tym razem prozę i to sobie wydać za oceanem w e-booku jako indie
- chcę poiki ruszyć trochę później
- chcę qi gonga spróbować
- sztuk walki już mi się nie chce trenować
- tenisa też
- na gitarze i pianie też już mi się nie chce grać
- Akatosh
- zaufany użytkownik
Ostatnio absorbują mnie właściwie tylko trzy rzeczy:gry komputerowe, przeglądanie neta i meczyki w tv (Liga Mistrzów, Liga Europy, w tym tygodniu będą jeszcze Eliminacje do Euro 2016)
Też miałem takie plany, zanim jeszcze kupiłem rowerek stacjonarny. Ale teraz już wiem że plany a ich realizacja to zupełnie dwie różne rzeczy Co nie znaczy, że Tobie się nie uda, trzymam kciuki za konsekwencję i wytrwałość w tym zamiarzezamierzam kupić sobie rower stacjonarny, treningowy i zrzucać kilogramy na nim ćwicząc z 30-60 minut dziennie
...
Ostatnio zmieniony wt lis 11, 2014 1:00 am przez Arom, łącznie zmieniany 1 raz.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Czytam i surfuję po internecie.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
Czasem coś zorganizuję, dzisiaj np. zorganizowałem wtyczkę avgrund pod HumHuba.
http://lab.hakim.se/avgrund/
http://lab.hakim.se/avgrund/
Po zakupieniu Kindle zacząłem znowu sporo czytać, oczywiście buszuję też w internecie, czasem oglądnę jakiś film. Dodatkowo sporty siłowe na własną rękę i kiedy tylko mam motywację, nauka dodatkowego języka obcego.
odpoczywam
:: https://mojelinki.pl - Kreator stron ::::: https://schizo.pl - Forum Schizofrenia :: https://randki.cc - Randki
a co to jest "wolny czas"
czy to ten moment gdy jestem tak zjechana wszystkimi obowiązkami, że nie mam już siły na znalezienie sobie kolejnego zajęcia? :evil:
czy to ten moment gdy jestem tak zjechana wszystkimi obowiązkami, że nie mam już siły na znalezienie sobie kolejnego zajęcia? :evil:
- czytam książki i artykuły z gazet takich jak Polityka, Newsweek, Wróżka, Charaktery...
- słucham muzyki
- piszę opowiadania
- urządzam domowy fitness
- marzę, rozmyślam
- tworzę filozofię dobrego życia i śmierci
...
- słucham muzyki
- piszę opowiadania
- urządzam domowy fitness
- marzę, rozmyślam
- tworzę filozofię dobrego życia i śmierci
...
No more death
Miałem kilka lat temu taki rowerek ale najtańszy z najtańszych i się rozsypał. Wcale nie był taki zły. Najgorsze było to, że był mechaniczny i hałasował. Teraz biorę magnetyczny. Czy nudne? Jak włączysz w tym czasie film, audiobooka, muzykę i kręcisz i oglądasz albo słuchasz to czas milej leci przy treningu. A ćwicząc godzinę idzie sporo kalorii zrzucić.Eden pisze: Ty chłopie chyba nie miałeś i nie wiesz, jaka to nuda i niewygodnie się siedzi. Ja miałem domowy, drogi rowerek. Przez tydzień codziennie po 15 minut i powiedziałem - nigdy więcej. Kalorii spalisz co kot napłakał. Nic tak nie spala kalorii, jak godzinny spacer, lub bieganie po zakupach, albo niesłodzenie herbaty. Byłeś ty choć na Vitalia.pl i poczytałeś blogi osób, które schudły od 20 do 100 kg?
Na spacery chodzę, czasami nawet godzinne, ale teraz jest jesień, brzydko na dworze i nie chce się wychodzić, ubierać itp.
Byłem na forum Vitalii, właśnie tam polecali rowerki treningowe. Niektórzy pochudli po 30-40 kg na tym plus dieta.
Kiedyś jak się odchudzałem (straciłem 34kg) to jeździłem bardzo dużo na rowerze (ale w lato na na normalnym rowerku). Jestem przekonany, że stacjonarny rowerek będzie dobry. Ewentualnie biorę jeszcze pod uwagę Orbitrek, ale raczej rower.
Noo, Kindle jest spoko. Nie kupiłbym żadnego zamiennika.Bardo pisze:Po zakupieniu Kindle zacząłem znowu sporo czytać
W wolnym czasie czytam książki i artykuły, piszę prozę, spaceruję (często na łonie natury).
Staram się też spotykać z ludźmi.
Staram się też spotykać z ludźmi.
W wolnym czasie pisze na forach oraz slucham muzyki, i tym sie wlasnie interesuje
- Alex1950
- zaufany użytkownik
W wolnej chwili czytam albo oglądam wiadomości.
Nie przestawaj się uśmiechać, bo to sprawia że jesteś najpiękniejsza