Dlaczego warto kupić ps4? - GRY
Moderator: moderatorzy
Re: Dlaczego warto kupić ps4? - GRY
Ta pozycja z tego co wiem też jest na ps3 wiec już teraz tez możesz zagrać. Tylko na stare konsole nie ma systemu Nemesis (nie wiem czemu) wiec to o wiele spłyca rozgrywkę. Czy pieniądze dobrze wydane? Myślę ze tak Szkoda tylko ze gra musiała kosztować aż 198 zł. No ale będę chciał ją przejść do końca a potem sprzedać. Może już jutro listonoszka przyniesie. Już jak pisałem nie mogę się doczekać!!!
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Nie było jeszcze premiery na PS3.
A co to to Nemesis?
A co to to Nemesis?
Masz nieaktualne informacje. Ta gra dostępna jest już na wszystkie platformy. Tyle tylko że na stare generacje konsol nie ma systemu Nemesis więc nie opłaca się w ogóle jej odpalać. A ten system polega na tym że przeciwnicy zapamiętują Twój styl walki, Twoje słabe i mocne strony. Uczą się od Ciebie jak walczysz. Zmieniają się i doskonalą i podczas kolejnej walki można się nieźle zdziwić. A jak polegniesz taki ork awansuje na wyższy poziom, sam zbiera armie by np. pokonać swego Pana by otoczyła go chwała że Ciebie zabił. Wpisz sobie w googlach, tam będzie to lepiej wytłumaczone.
"Najbardziej promowanym elementem gry Śródziemie: Cień Mordoru jest Nemesis - system, dzięki któremu napotykani wrogowie nabiorą osobowości. Opracowane przez developerów mechanizmy sprawią, że wrogowie będa na przykład pamiętać poprzednie (wygrane) starcie z bohaterem gracza, z każdym sukcesem będą też rosnąć w siłę."
"Nemesis - w skrócie: poszczególni przeciwnicy będą z czasem nabierali indywidualnych cech charakteru w miarę upływu czasu i w zależności od podejmowanych przez nas decyzji. Im częściej będziemy przegrywać starcia z konkretnym przeciwnikiem/bossem, tym bardziej będzie on rósł w siłe i zyskiwał kolejne umiejętności specjalne. Wrogowie będą też pamiętać poprzednie starcia z Talionem i nabierać tym większego respektu, im lepiej będzie nam szło."
"Najbardziej promowanym elementem gry Śródziemie: Cień Mordoru jest Nemesis - system, dzięki któremu napotykani wrogowie nabiorą osobowości. Opracowane przez developerów mechanizmy sprawią, że wrogowie będa na przykład pamiętać poprzednie (wygrane) starcie z bohaterem gracza, z każdym sukcesem będą też rosnąć w siłę."
"Nemesis - w skrócie: poszczególni przeciwnicy będą z czasem nabierali indywidualnych cech charakteru w miarę upływu czasu i w zależności od podejmowanych przez nas decyzji. Im częściej będziemy przegrywać starcia z konkretnym przeciwnikiem/bossem, tym bardziej będzie on rósł w siłe i zyskiwał kolejne umiejętności specjalne. Wrogowie będą też pamiętać poprzednie starcia z Talionem i nabierać tym większego respektu, im lepiej będzie nam szło."
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Wow! Niezle!
Gry na 100% nie ma na PS3, premiera jeszcze się nie odbyla i nie wiem kiedy gra się ukaze, ale faktycznie masz racje, była zapowiedziana na wszystkie platformy.
Gry na 100% nie ma na PS3, premiera jeszcze się nie odbyla i nie wiem kiedy gra się ukaze, ale faktycznie masz racje, była zapowiedziana na wszystkie platformy.
Teraz czekam z niecierpliwością na grę Dragon Age: Inkwizycja. Widziałem gameplay na youtube i zapowiada się kolejny wielki hit. Ciekawy jestem ile zajmuje przejście tej pozycji. Ale skoro to RPG to pewnie długie godziny z czego się cieszę
Dying Light nie pokaże się na Xboksie 360 i PlayStation 3
Dying Light pojawi się jedynie na PC-tach i konsolach nowej generacji - PS4 i XOne. Informacja jest oficjalna i pochodzi bezpośrednio od wrocławskiego Techlandu. Ta informacja może być ciosem dla wielu właścicieli starszych systemów. Dying Light jest jednym z najbardziej oczekiwanych tytułów początku przyszłego roku.
Premiera 27 stycznia 2015 roku.
Dying Light pojawi się jedynie na PC-tach i konsolach nowej generacji - PS4 i XOne. Informacja jest oficjalna i pochodzi bezpośrednio od wrocławskiego Techlandu. Ta informacja może być ciosem dla wielu właścicieli starszych systemów. Dying Light jest jednym z najbardziej oczekiwanych tytułów początku przyszłego roku.
Premiera 27 stycznia 2015 roku.
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Jest Dead Island, nawet dwie części, a te gry w sumie nie roznia się tak bardzo. Ten sam wydawca, identyczny model rozgrywki, owszem szkoda, ale bez przesady.
Wlasnie dorwałem Raptire (za 25zl!) i czekam na przypływ większej ilości wolnego czasu by odpalić owe cacko
Wlasnie dorwałem Raptire (za 25zl!) i czekam na przypływ większej ilości wolnego czasu by odpalić owe cacko
Mam "dead Island" część 1 i jakoś mi się nie spodobała. Pomysł fajny ale wg mnie wykonanie marne. Zastanawiam się teraz nad fifą 2014. Ktoś sprzedaje ją na OLX za 30 zł. Opłaca się kupić?
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Jak mialbys z kim grac to tak, samemu w ta gre grac nie ma sensu. Musialbys tez mieć drugiego pada, to spory wydatek.
Aha, ja nie mam z kim grać. Gram tylko sam.
Wiedźmin 3: dziki Gon -> dla tej gry Ci co nie mają ps4 niech płaczą! Warto mieć ps4 właśnie dla tego tytułu. Zapowiedzi, trailery i printscreeny zapowiadają się miodzio!!!!
Już 19 maja premiera WIELKIEGO tytułu od POLSKIEGO studia z Warszawy. 3 i ostatnia część Wiedźmina! Epicka saga tylko dla prawdziwych graczy!
Już nie mogę się doczekać
Jeszcze 8 dni do premiery!!!
Już 19 maja premiera WIELKIEGO tytułu od POLSKIEGO studia z Warszawy. 3 i ostatnia część Wiedźmina! Epicka saga tylko dla prawdziwych graczy!
Już nie mogę się doczekać
Jeszcze 8 dni do premiery!!!
-
- zaufany użytkownik
Przecież już można kupić Wiedźmina 3 z xbox one w składzie ja tam jestem fanatykiem xboxa hehe
"_To_co_dla_mnie_jest_podłogą_dla_innych_jest_sufitem_"
Jeszcze 3 dni
o Rajuśku! Już prawie 20 h gry za mną. Na razie skromny level 6 ale gra przecudna, przepiękna i rewelacyjna!!! POLECAM!!!
sprzedałem ps4
Czemu sprzedałeś?
- Antonio Kontrabas
- zaufany użytkownik
Srednio udana konsola. Exclusiwow jak na lekarstwo, w sumie moze ze 3 liczace sie tytuly, reszta albo same remastery - gry z PS3 niewiele sie rozniace, no chyba ze 10krotnie wyzsza cena, albo rzeczy w ktore pogramy na PC za nieporownywalnie mniejsze pieniadze.
Wychodzi prawdopodobnie nowszy model PS4 i pol, z polepszonymi podzespolami oraz obsluga 4k, mowi sie, iz specjalnie do gogli VR - nowe cudo zamiast TV - okulary rozszerzonej rzeczywistosci, ubieramy i gramy w dowolnym miejscu i nic nas nie ogranicza. Znajduja sie takze w fazie produkcji, premiera wrzesien czy jakos tak, ja to widze predzej przed swietami. Tak czy tak nowe gry beda sie pojawiac na nowej konsoli, co ze stara tego nikt nie wie.. pewno to samo co z PS3 i Vita.
Wychodzi prawdopodobnie nowszy model PS4 i pol, z polepszonymi podzespolami oraz obsluga 4k, mowi sie, iz specjalnie do gogli VR - nowe cudo zamiast TV - okulary rozszerzonej rzeczywistosci, ubieramy i gramy w dowolnym miejscu i nic nas nie ogranicza. Znajduja sie takze w fazie produkcji, premiera wrzesien czy jakos tak, ja to widze predzej przed swietami. Tak czy tak nowe gry beda sie pojawiac na nowej konsoli, co ze stara tego nikt nie wie.. pewno to samo co z PS3 i Vita.
Ostatnio w Call of Duty BLACK OPS III
Jakby ktoś z Was chciał kupić ps4 zapraszam na PW