Jesli moja paranoja jest prawda ?

właściwa organizacja opieki nad chorymi

Moderator: moderatorzy

F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Jesli moja paranoja jest prawda ?

Post autor: F20 »

Najpierw schiOfreniaw paranoiczny sposob uswiadamiala mnie o mojej chorbie i to co powinienem miec a nastepnie takim pieklem nerwow probowala to nastroic od ktorego sie pare razy probowalem zabic. Przez te podraznienia schizoidalne jest wszystko drazliwe emnie.
W pewnym momencie przeczytalem o symptomach jakie schizofrenia probowala mi uroic se mam i sie spocilem bo skad by mimsie to uroilo ?.
W pewnym momencie pomyslalem a jesli sobie ktos eksperymentowal by sobie na mnie a potem probowal to za wszelka cene zatuszowac . Uzyc jakiejs chipnozylucid dreams do wytwarzenia takich pokrzywien nerwowych ze zawsze bedzie mozna powiedziec se to choroba a drazliwy sie zrobilem nie w wyniku latami roztrajan nerwowych przez takie stany schizoidalne. Zreszta jesli jakis dran by szkodzil i eksperymentowal sobie to wzyciu by sie nie przyznal ze mnie celowo skrzywil zatail by ten fakt jakbym mial mu wtedy to udowodnic ?
Roswazanie czysto hipotetyczno paranoiczne.
Awatar użytkownika
koniczynka26
bywalec
Status: rencistka

Re: Jesli moja paranoja jest prawda ?

Post autor: koniczynka26 »

F20 pisze:Najpierw schiOfreniaw paranoiczny sposob uswiadamiala mnie o mojej chorbie i to co powinienem miec a nastepnie takim pieklem nerwow probowala to nastroic od ktorego sie pare razy probowalem zabic. Przez te podraznienia schizoidalne jest wszystko drazliwe emnie.
W pewnym momencie przeczytalem o symptomach jakie schizofrenia probowala mi uroic se mam i sie spocilem bo skad by mimsie to uroilo ?.
W pewnym momencie pomyslalem a jesli sobie ktos eksperymentowal by sobie na mnie a potem probowal to za wszelka cene zatuszowac . Uzyc jakiejs chipnozylucid dreams do wytwarzenia takich pokrzywien nerwowych ze zawsze bedzie mozna powiedziec se to choroba a drazliwy sie zrobilem nie w wyniku latami roztrajan nerwowych przez takie stany schizoidalne. Zreszta jesli jakis dran by szkodzil i eksperymentowal sobie to wzyciu by sie nie przyznal ze mnie celowo skrzywil zatail by ten fakt jakbym mial mu wtedy to udowodnic ?
Roswazanie czysto hipotetyczno paranoiczne.
F20 , twoja choroba schizofrenia nie jest osobą .Nie powinieneś jej personalifikować . Zapewniam cię F20 , że nieprawdą jest , to co piszesz o tym , że ktoś na tobie eksperymentował , a potem próbował to za wszelką cenę zatuszować. To są twoje urojenia i to , że tak myślisz wynika z objawów twojej choroby. Uważam F20 , że bezwzględnie powinieneś leczyć się psychiatrycznie i zażywać regularnie leki psychotropowe , przepisane przez lekarza psychiatrę , bo tylko wtedy dajesz sobie szansę na ustąpienie u ciebie twoich objawów chorobowych i ulgę w cierpieniu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „opieka medyczna i społeczna, praca, prawo”