Poznam dziewczynę...

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
luzownik
zarejestrowany użytkownik

Poznam dziewczynę...

Post autor: luzownik »

Witam!
Chetnie poznam dziewczynę chorą psychicznie.
Dlaczego zapytacie. Bo nie potrafie nadążyć za "normalnymi" ludźmi.
Może tu znajdę bratnią duszę.

Z tej strony Piotr, mam 21 lat, moje zainteresowania są bardzo szerokie choć raczej techniczne. Obecnie pracuję a od końca września wybieram się na studia. U ludzi cenię szczerość i sumienność, sam za takiego sie uważam.

Njchetniej poznał bym kogoś z Łodzi lub okolic, moga być dalsze - Piotrków Tryb., Bełchatów, Tomaszów Maz.

Napisz! Może się sobie spodobamy?

Pozdrawiam!
Piotr
Ostatnio zmieniony ndz lis 23, 2014 9:34 am przez luzownik, łącznie zmieniany 1 raz.
Avelina19
zaufany użytkownik

Re: Poznam dziewczynę...

Post autor: Avelina19 »

luzownik pisze:Witam!
Chetnie poznam dziewczynę chorą psychicznie.
Dlaczego zapytacie. Bo nie potrafie nadążyć za "normalnymi" ludźmi.
Może tu znajdę bratnią duszę.

Z tej strony Piotr, mam 21 lat, moje zainteresowania są bardzo szerokie choć raczej techniczne. Obecnie pracuję a od końca września wybieram się na studia. U ludzi cenię szczerość i sumienność, sam za takiego sie uważam.

Njchetniej poznał bym kogoś z Łodzi lub okolic, moga być dalsze - Piotrków Tryb., Bełchatów, Tomaszów Maz.

Napisz! Może się sobie spodobamy?
Moje GG 9171872

Pozdrawiam!
Piotr
witam już zapisałam sobie Twój numer odezwę się do Ciebie jak będziesz dostępny:)
Avelina19
Ania20
zaufany użytkownik

Post autor: Ania20 »

Hello, trzymam kciuki za znalezienie partnerki czy przyjaciółki. Powiem szczerze, że ja też spotkałam mojego chłopaka przez forum i jestem bardzo szcześliwa, że go mam. Sposób jest nieważny, jak się spotkacie i porozmawiacie. Oczywiście jak się poznaje w realu osobę, to można wiecej zauważyc z jej zachowania, wyglądu, można się zakochać w prawdziwym człowieku a nie w tekstach które pisze. Aczkolwiek od czegoś trzeba zacząć. Chorzy psychicznie jak się leczą moim zdaniem, mogą żyć normalnie w związkach, mimo, że może im być ciężko. Pozdrawiam
Avelina19
zaufany użytkownik

Post autor: Avelina19 »

Ania20 pisze:Hello, trzymam kciuki za znalezienie partnerki czy przyjaciółki. Powiem szczerze, że ja też spotkałam mojego chłopaka przez forum i jestem bardzo szcześliwa, że go mam. Sposób jest nieważny, jak się spotkacie i porozmawiacie. Oczywiście jak się poznaje w realu osobę, to można wiecej zauważyc z jej zachowania, wyglądu, można się zakochać w prawdziwym człowieku a nie w tekstach które pisze. Aczkolwiek od czegoś trzeba zacząć. Chorzy psychicznie jak się leczą moim zdaniem, mogą żyć normalnie w związkach, mimo, że może im być ciężko. Pozdrawiam
no tak ja mam do wyboru dwóch facetów,ale już się zdecydowałałam na jednego,tego jedynego i mam nadzieję ostatniego i wspaniałego:)ten drugi będzie przyjacielem,no mam nadzieję,że będzie dobrze:*pozdrawiam.
Avelina19
ODPOWIEDZ

Wróć do „szukam znajomości”